• Keteldiepstraat

  • Sporthal De Brug

  • NS station Den Helder-Zuid

  • De Action

Den Helder: de hoogtepunten

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Absolute hoogtepunten inderdaad. De straat waar ik ben opgegroeid, de winkel waar ik onbeperkt pennen kon kopen van mijn bollenboerenhongerloon en het station met het mooiste uitzicht van Nederland. De Speld niet meer satirisch? Wat volgt? De paus niet meer Rooms?

Reageer
gravatar

Juist. En vergeet ook niet naar die schitterende NAM-ruïnes te kijken die ooit vrijstaande woningen van Grunninger boeren waren.

gravatar

Beetje gemakkelijk.Ik zou toch eens verder kijken! de nollen, huisduinen, de rijkswerf, de mooiste schouwburg van Nederland, het strand, de grafelijkheidsduinen etc etc Ook in Amsterdam zijn lelijke hoogtepunten te vinden

Reageer
gravatar

Beetje gek dat je een lijstje heeft van ‘lelijke hoogtepunten’. Neem dit wel serieus aub. De reactie heeft veel moeite gestoken in deze compilatie en dan vul jij het aan met een hoop ‘lelijke hoogtepunten’? En erger nog, je verlegt zelfs de aandacht naar Amsterdam? De arrogantie van Amsterdammers zoals jij is echt stuitend.

gravatar

Prachtig: weinig groen, lekker bouwen. Lijkt net een kamp voor een legioen. Zeer effectief opgezet! Hij zegt: werelderfgoed!

Reageer
gravatar

Prachtige, autentieke en ongeschonden pareltjes van no-nonsens vooruitgangsarchitectuur. Veel beter dan die “historische” truttigheid in zovele andere plaatsen in NL. Ik zeg: Unesco werelderfgoed!

Reageer