
Bron By Takeaway - Own work, CC BY-SA 4.0
Klanten in snackbar zonder lichtbak moeten kennelijk maar raden hoe een kaassoufflé eruit ziet
Bezoek aan cafetaria leidt tot gemor
Bron By Takeaway - Own work, CC BY-SA 4.0
Bezoek aan cafetaria leidt tot gemor
Lullig om nu weer Helmond op te voeren als een soort Maaskantje. Frank Bakker is franchise-nemer van Kwalitaria, dé vetschuur die alleen zorgvuldig gedenatureerd slachtafval in zijn hamburgers, frikandellen, gehaktballen, berenhappen, stierenballen en kipkrokants verwerkt. Smaakpolitie-commissaris Rob de Geus heeft pas nog zijn goedkeuringssticker op de winkeldeur geplakt: “In dit pand zijn geen dierlijke vezels aangetroffen”.
De heren Jos en Jan hadden gehoopt dat hun kekke schrijfsels zich in de harten en hoofden van de mensen hadden weten te nestelen. Maar helaas.
Wat u zegt. Het beste kunt u doorlopen. Naar de belsjineis bijvoorbeeld.
Een kaassoufflé?
Hier heb je een vorkje, vang er zelf maar één.
(Dat keurmerk kun je op je buik schrijven, denk ik)