Bron By Takeaway - Own work, CC BY-SA 4.0

Klanten in snackbar zonder lichtbak moeten kennelijk maar raden hoe een kaassoufflé eruit ziet

Bezoek aan cafetaria leidt tot gemor

Snackbar Het Snackerijtje in Helmond heeft sinds kort geen lichtbak met snackfoto’s meer boven de counter hangen. Voor veel trouwe klanten reden tot gemor, blijkt na een bezoek aan de cafetaria.
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Lullig om nu weer Helmond op te voeren als een soort Maaskantje. Frank Bakker is franchise-nemer van Kwalitaria, dé vetschuur die alleen zorgvuldig gedenatureerd slachtafval in zijn hamburgers, frikandellen, gehaktballen, berenhappen, stierenballen en kipkrokants verwerkt. Smaakpolitie-commissaris Rob de Geus heeft pas nog zijn goedkeuringssticker op de winkeldeur geplakt: “In dit pand zijn geen dierlijke vezels aangetroffen”.

Reageer
gravatar

De heren Jos en Jan hadden gehoopt dat hun kekke schrijfsels zich in de harten en hoofden van de mensen hadden weten te nestelen. Maar helaas.

Reageer