Bron YT - CriticalPast

Respectloos? Archiefbeelden tonen Nazi’s die op 4 mei 1945 door de twee minuten stilte heen praten

Zie hier de schokkende beelden van Nazi’s die op 4 mei 1945 om 20 uur twee minuten blijven praten alsof er niets aan de hand is. Blijkbaar hebben die Nazi’s geen enkel historisch besef. Vanaf 00:28 is te zien hoe zij de rust verstoren.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Oordeel niet,lees de geschiedenis en zie hoe onze militairen zich hebben gedragen in voormalig Indië,dood en verderf gezaaid onder duizenden onschuldige moeders en kinderen,laten we stil zijn en ons schamen over wat wij daar hebben aangericht.
Arie Roeleveld

Reageer
gravatar

Wat is de keuze voor deze soldaten? Murw door een paar jaar oorlog? Desertie met de doodstraf tot gevolg? Wisten zij waar ze mede verantwoordlijk voor waren?

Reageer
gravatar

OP VIER MEI HER DENKEN WIJ DE SLACHTOFERS VAN DE TWEEDE WO 2 DUS DAAR VOOR WAS ER NOG GEEN DODE HER DENKING DUS BEETJE RESPECT GRAAG GEWOON STIL ZIJN OM 20 UUR SAVONS

Reageer
gravatar

Een francofiele interventie: het hele werkwoordelijk gezegde luidt: nous savons (wij weten), vous savez (u weet), ils savent (zij weten). Uit vroeger jaren herinner ik mij dat er toen één (1) minuut stilte werd voorgeschreven. Stilte is dus ook aan inflatie onderhevig.

gravatar

Die ‘savons’ kan ik ook niet helemaal plaatsen. Savon is een merk handzeep, zoek maar eens met een zoekmachine. Dus één Savon, twee Savons of zo?
Maar wat dat nou met dodenherdenking te maken heeft?

gravatar

dat is nog steeds springlevend kijk maar naar erdogan of de pvv vandaar dat ik vanavond weiger om twee minuten stil te zijn ik maak er mooi een kwartier van

gravatar

I.p.v. twee minuten stilte, vijftien minuten herrie? Hoe doe je dat toch Suidman? Time-stretching? P.S. E******* is beslist géén fascist, maar slechts een M***** die naar Lebensraum streeft, vooral in West Europa. Zodra zijn snelgroeiende bevolking visumvrije intocht in Europa krijgt van nobele geesten in de top van de EU, komt de rest van Turkije onmiddellijk naar ons land. Hier zijn immers de uitkeringen veel hoger en de straffen voor drugshandel heel véél lager. Heerlijk vooruitzicht, A’dam, R’dam en Den H. voortaan geheel Turks, nooit meer ver reizen voor een broodje döner.

gravatar

Sorry Suidman, E******* is geen fascist, hij is alleen op zoek naar meer Lebensraum voor zijn explosief voortplantende bevolking. Dat Lebensraum ziet hij in West Europa en met name in Nederland. Hij wil Amsterdam de tweede hoofdstad van zijn nieuwe Ottomaanse Rijk maken en een leuke voorstad van Istanboel.. Ideaal belastingklimaat, de uitkeringen zijn hoog en de strafmaat voor drugs erg laag. Nu de Turken visumvrij mogen reizen van de EU zal de rest van Turkije hier ook (semi-permanent) neerstrijken en fourageren.

gravatar

Oei dat is niet best Outsider! Als u ook maar half gelijk heeft dan hebben we over een paar maanden meer dan 40 miljoen mensen wonen in de polder.

Zullen we van’t winter evalueren hoe het gegaan is?

gravatar

Afgesproken, want de komende winter zal wel weer een “warme” worden. Want in het kader van E*******’s herplaatsingsbeleid krijgt elke straathoek een open deur döner/dürüm zaak; zo krijgt de vorst geen kans meer. Willem Alexander ook niet trouwens.

gravatar

En nog gewoon roken ook! Niet alleen respectloos, maar ook heel ongezond: De kans is groot dat deze jongens niet oud zijn geworden..

Reageer
gravatar

Fortuyn had gewoon pech, maar zo te zien heeft Wilders dit jaar gewoon de jaarlijkse 6 mei Turkey-shoot overleefd. Hij is dan ook geen aanstormend politicus meer, maar toch nog wel een punaise in de kont van het establishment en van alle klik-Turken. Laat ‘m dus nog maar even oppassen en niet zonder z’n lijfwacht buiten komen.

gravatar

Schokkend. Op 4 mei om 20.00 moet je stil zijn en staan. Juist als er een Russische soldaat zijn geweer op je leeg schiet is het belangrijk om stil te blijven. Gewoon uit fatsoen en respect voor de doden.

Reageer