Ted Cruz aangetroffen onder het bed van Bobby (6)

Huiveringwekkende Republikein zit mogelijk ook onder jouw bed

Na zijn aankondiging om uit de Republikeinse presidentsrace te stappen, heeft Ted Cruz zich genesteld onder het bed van de kleine Bobby Scollop (6). Het kind kwam vannacht tot die huiveringwekkende ontdekking nadat hij een te kleine aanloop nam om in bed te springen.

Toen Bobby’s ouders vannacht wakker werden van de ijselijke gil van hun zoon, troffen ze de Texaanse senator onder het bed aan. Zijn behaarde, lijkwitte nachtmerriehand had Bobby’s enkeltje in een ijzeren greep. Een déjà vu voor vader Mitch Scollop: “Vóór Cruz zijn kandidatuur bekendmaakte, was het bijna elke avond raak.”

Experts houden er rekening mee dat Ted Cruz ook onder jouw bed zit.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Maar niet geknield, daar is de vrije hoogte onder het bedje van de kleine Bobby Scollop te klein voor. Het had nog erger kunnen zijn: stel dat Donald Trump zich onder het kinderbedje had verscholen: alleen al het toupetje van Don had een acuut trauma kunnen veroorzaken. Voor die afschuwelijke confrontatie wil elke ouder zijn kind beschermen. Een verboden verdelgingsmiddel is naar deze horreur vernoemd: DDT: Deadliest Donald Trump.

gravatar

Je kunt beter Penelope Cruz onder je bed vinden, hoewel .. eronder. De kleine Tom Cruise is dat overkomen. Het was erop of eronder, maar het was een kruis dat hij met plezier heeft gedragen.

gravatar

Het enige goede aan de republikeinse situatie nu is dat ze het waarschijnlijk ALLEMAAL niet gaan worden.

Hoe groter de gek daar, hoe meer kans Clinton heeft. En dat lijkt mij de beste optie.

Reageer