Bron YT - Inside Edition - CC BY

Prins George (2) bang dat hij wordt overgeslagen in troonopvolging

Goed mogelijk dat koningin Elizabeth prinsje overleeft

Veel vreugde in het Britse koningshuis op de 90ste verjaardag van koningin Elizabeth II, maar niet bij prins George. Het tweejarige prinsje zit erbij als een boer met kiespijn. Hij is bang dat Elizabeth net zo lang op de troon blijft zitten tot hij dood is.

Britse tabloids schrijven dat Elizabeth geen vertrouwen zou hebben in de leiderschapskwaliteiten van George. Veel mensen denken dat de prins gepasseerd zal worden. Die geruchten maken George aan het huilen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Aan de ene kan snap ik Queen Elizabeth wel dat ze haar troon niet af wil staan aan zo’n kleine nietsnut, hij heeft nog nooit bewezen iets te kunnen, maar ik vind het wel behoorlijk egoïstisch van haar dat ze hem überhaupt de kans niet geeft om zich te bewijzen. Maar dat is hoe ik er over denk. Graag hoor ik jullie mening ook zodat we vervolgens verbale ruzie kunnen maken en elkaar digitaal uit kunnen schelden.
Liefs!

Reageer
gravatar

Het is natuurlijk ook tragisch voor de kleine George; hij draagt kleding van Zeeman en moet desondanks met vader, grootvader en overgrootmoeder met een ingesteven grimlach de tanden blootlachen voor de 90e statiefoto. Hoofs lachen terwijl de halve familie is weggeretoucheerd om PR-welgevallige redenen.
Lachen terwijl je weet dat over-oma’s derde reïncarnatie je de toegang tot de troon zal ontzeggen. Hoge blauw bloeddruk en dan toch nog lachen: JE MOET HET MAAR KUNNEN. Het kereltje staat een leven vol ontbering en teleurstelling te wachten, misschien moet hij zelfs wel gaan werken voor de kost, als vrijwilliger in de Kringloopsector.

Reageer
gravatar

De Queen is al nu drie keer gekloond, dus het volgende dozijn kloningen zal ook wel lukken. Lang leve de Queen !

Reageer
gravatar

Gelezen bij de Postillon dat de ceremonie voor de 90e verjaardag van de Queen ernstig is verstoord door het tandengeknars van Charles.