Waarom laten mannen na het kopiëren altijd de klep omhoog staan?

Vrouwen zitten liever niet in de inkt

Iedere vrouwelijke werknemer heeft het wel eens meegemaakt: mannen die na het kopiëren de klep van het kopieerapparaat omhoog laten staan. Volgens onderzoeksbureau Motivaction is het kantoorergernis nummer 1.

“We moeten in dit kantoor met mannen en vrouwen een kopieerhok delen, dat is al ongemakkelijk genoeg,”’ zegt Sonja (42), administratief medewerker bij een verzekeringsbedrijf. “Die kerels denken dat ze staand kunnen kopiëren, maar wij zitten straks weer met onze billen in de inkt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Volgens mij gaat het hier om copuleren ipv kopieeren. en als de dames het inktkussen dicht doen alvorens de man staande copulatie toe te laten blijven de billen enigzins schoon

Reageer
gravatar

Dry humping klinkt helemaal niet alsof het prettig zou kunnen zijn. Vandaar die nare geur ook? Ik blijf er voortaan maar weg.

gravatar

Vrouwen die niet het verschil weten tussen een printer en een pisbak. Zo lopen er hier op kantoor ook een paar rond. “begint toch allebei met een P?”

Te dom om te pissen.

Reageer
gravatar

Ach Corrie, de toiletjuffrouw ziet het verschil tussen de pruik van Wiemersma en de wc borstel niet, hij is er al een paar keer doorheen gehaald. Dat zal het zijn.