Man heeft spijt van tattoo van gebruiksaanwijzing magnetron op zijn voorhoofd

‘Ik heb nu een andere magnetron’

Als 23-jarige liet Koert-Jan Kies vol overtuiging de gebruiksaanwijzing van zijn magnetron op zijn voorhoofd tatoeëren. Nu, 8 jaar later, heeft hij daar toch een beetje spijt van gekregen: “Ik heb nu een andere magnetron.”

En dat terwijl hij de tatoeage destijds niet in een opwelling liet zetten, Koert-Jan had er goed over nagedacht: “In die tijd at ik erg veel magnetronmaaltijden, mijn magnetron was heel belangrijk voor mij. Ik had zelfs nog bedacht dat ik de gebruiksaanwijzing in spiegelbeeld liet zetten, zodat ik het zelf zou kunnen lezen in de spiegel. Jammer dat ik een nieuwe magnetron heb moeten kopen, nu loop ik toch een beetje voor lul.”

Op de vraag of Koert-Jan heeft overwogen de tatoeage te laten aanpassen naar het nieuwe model antwoordt hij resoluut ‘nee’: “Ik heb mijn lesje wel geleerd. Bovendien heeft mijn nieuwe magnetron veel meer functies, dan zou heel mijn voorhoofd vol staan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hij had beter een ssd schijf kunnen laten implanteren. Dan kan je ten alle tijde een update uitvoeren, dan stromen je hersenen ook niet vol met nutteloze informatie.

Reageer
gravatar

Net als die penalty dus eigenlijk van Ajax.
Op het moment zelf, bij de beschikbare gegevens, leek het een goed idee.
Had ie de gebruiksaanwijzing niet op zijn hoofd getatoeëerd, was het ook niet goed.

Reageer
gravatar

Wel handig! Had ‘ie altijd de gebruiksaanwijzing bij zich voor om te kijken hoe dat dat moet dan ook alweer.

Wel lastig lezen. Maar dat was van latere zorg.

Reageer
gravatar

Gave jas heeft Maxi!
Doet denken aan Duits uniform in veldgrijs, met overslag en mèt ijzeren kruizen! (luxe uitvoering)
Vooral leuk voor onze neo nazi’s.

God zij met ons koningshuis!
Kees van der Staaij

gravatar

De gebruiksaanwijzing van de wasmachine is natuurlijk vele malen handiger op het voorhoofd te tatoeëren. Dat staat ook veel geëmancipeerder, als hij een date heeft. (Juist niet in spiegelschrift laten plaatsen, dus!)

Reageer