Bron YT niels bouhuis, SpecialeVid, OnsOranje, Van Liempt Live

Je mag het eigenlijk niet zeggen, maar dit zijn wel weer Marokkanen


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wel even politiek correcte koppen gebruiken aub. Graag aanpassen naar: Je mag eigenlijk niet zeggen klinkt ook zo raar, maar dit zijn wel weer Marokkanen.

Reageer
gravatar

De hierboven getoonde rolmodellen voor opstandige Marokkaanse jongeren, zitten niet in dezelfde belasting groep als hun halal volgers. Heel wat islamitische agressie jegens haram-Holland stoelt op de grote inkomensverschillen in dit land; uitkeringen zijn niet welvaartsvast geïndexeerd. Marokkanen uit de middenklassen die leuk bijverdienen om dat zij Nederlands kunnen lezen, schrijven en begrijpen hebben hun inkomen al veilig gesteld via offshore constructies in Panama e.o..

Reageer
gravatar

Ik verdenk iedere hipster met z’n modieuze baard ervan eigenlijk jihaatties als ideaalbeeld te hebben.

Ze durven alleen nog niet aan de jurk.

Mode is trouwens voor mensen zonder smaak.

Reageer
gravatar

Dat de afgebeelde heren van Marokkaanse afkomst zijn, hoeft nog niet te betekenen dat ze moslim zijn

gravatar

Chapeau SIRE: minstens 0,41`% van de Marokkaanse bevolking is van Maronitische huize en ofwel reeds verongelukt in ethnische conflicten of structureel in christelijk buitenland verkerend tussen een meerderheid van moslims op zendings-en bekeringsmissies die daar ook domicilie en uitkering hebben gekozen.

gravatar

@Nederlands, je ziet over het hoofd dat mijnheer Frederik enz. enz. enz. deze vogels seisjes noemt in plaats van sijsjes?