Bron YT - CriRo7i

ARJEN ROBBEN ZET STREEP DOOR EK

Aanvaller niet gekwalificeerd

Arjen Robben gaat niet naar het EK. De sterspeler is niet gekwalificeerd voor het toernooi, dat deze zomer in Frankrijk wordt gehouden. Eerder miste de uitschakelingsgevoelige pechvogel het WK van 2002 en het WK van 1930. De KNVB legt de schuld voor de absentie van Robben bij zijn club Bayern München.

Later meer.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De KNVB, onder interim-koning Van Praag, overweegt om het EK van 2016 af te gelasten door de absentie van Robben. Onze internationaal erkend Schwalbe-Meister is gespecialiseerd in Schwalbes binnen de 16 meter die niet arbitraal kunnen worden gesignaleerd De positieve kant van dit verhaal is dat onze “Oranje-ploeg” een eerloze afgang bespaard blijft in de eerste speelronde.

Reageer
gravatar

Je ziet ook al op de foto dat hij een gemeen rood plekje op zijn bovenlip heeft. Geef zon’n man rust en benader hem niet met cynisme!

Reageer
gravatar

De kop is juist, de broodtekst is gelul. Robben is helemaal niet geblesseerd. Hij heeft het EK opgeheven, zet daar dus een streep door. That’s all. Dus Nederland heeft gewonnen en Robben is onze held.

Reageer
gravatar

Ik dacht dat Nederland zich niet gekwalificeerd had? Of heb ik iets gemist? Ik snap het niet. Kan iemand mij helpen bij dit bericht dat mij erg onzeker maakt?

Reageer
gravatar

Ik had u de eerste keer al begrepen. U bent echt onzeker zeker?

U kunt moeilijk staande houden, dat Robben wel heel erg vaak in het strafschopgebied struikelt.