Bron Flickr - Legia experimentele acheologie

Twee gewonden bij woordspeling Heerhugozwaard

Roelof-Arend Veen pleit voor minder woordgrappen

Bij een woordspeling in Heerhugowaard zijn twee gewonden gevallen. Het gaat om de woordspeling Heerhugozwaard. De slachtoffers zijn met schaafwonden naar het ziekenhuis gebracht. Waarom er niet gewoon voor een ambulance is gekozen, is onduidelijk.

Ooggetuige Roelof-Arend Veen zag het gebeuren: “Klopt, anders was ik natuurlijk geen ooggetuige geweest.” Volgens Veen wordt het tijd dat het aantal woordspelingen teruggedrongen wordt: “Steeds als je denkt dat alle woordgrappen met plaatsnamen wel zijn gemaakt, verzinnen ze weer nieuwe gein.” Veen krijgt bijval van neerlandicus Ben Helder.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Je zult maar enig kind zijn en in Zwaag wonen, dan ben je toch altijd een Zwager. Moeilijk uit te leggen, hoor.

Reageer
gravatar

Hé bah wat een Goor Oud Gastel shirt, Echt vies! Daar droog je je Huizen Dieren nog niet mee Afferden. En dan hebben we het nog niet gehad over al die woordgrappen. Echt Raar. Beter houdt je je Doodstil.

Reageer
gravatar

Mijn naam is dus echt Roelof Arend en ik kan deze grap dus helemaal niet waarderen. Ik zeg toch ook niet dat ik samen met mijn vriend Noppie het duo Hort en Sia vorm? Was getekend: Roelof Arend van Veen, broer van Herman van Veenweide

Reageer
gravatar

Of toch een verkapte indicatie van het functie- en inkomensniveau? R.A. is ook een duiding van Register Accountant.

gravatar

Bij mij gaande Haren hier niet meteen van overEindhoven staan, maar mensen als mijn Beetsterzwager zijn zulke woordspelingen een Apeldoorn in het Rottumeroog.

Reageer
gravatar

Ik snap de mensen wel die boos worden op die vuilnismannen die stonden te lachen om die arme St. Job in ‘t Goor.

Reageer
gravatar

Gemeenten die dicht tegen Alkmaar aanschurken in de combinatie H.A.L., zijn Alkmaar Overstad, het dorp Broek op Langedijk (strategisch hoofdkwartier van Lays Chips v/h Smith Chips) en Heerhugowaard. Maar: “Wat is nou helemaal Heer Hugo waard?”