Marco hoopt dat z’n dikke buik weg is na het poepen

Almeloër kijkt uit naar toiletbezoek

Nu heeft Marco nog een dikke buik, maar straks gaat hij naar het toilet om te poepen. Daarna hoopt de 41-jarige man uit Almelo weer helemaal in vorm te zijn.

Marco kijkt uit naar z’n toiletbezoek: “Ik kan momenteel niet goed ademen zonder mijn riem los te doen. Ik ga zo een lekkere zit maken. Over een half uurtje is deze jongen weer de Adonis die jullie gewend zijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat is ‘vak je niet af’? Ik ben een potentiële jihadist (zie mijn reactie op een ander artikel over mijn buurvrouw die niet had gedacht dat ik geen terrorist zou zijn), dus ik weet niet zo goed wat u bedoelt met ‘vak je niet af’? Graag hoor ik van u.

gravatar

De profundis
In veel culturen is het reinigingsritueel van groot belang, en lang niet altijd rust er een taboe op.
Net zoals het nuttigen van de maaltijd, kan de gezamenlijke ontlasting de sociale cohesie versterken. Krop het niet op, laat het gaan.

Reageer
gravatar

Ook nog “in dienst geweest” Bas? Ik was ingelijfd bij de Luchtmacht, maar er waren enkele meerdaagse oefeningen, waarvan sommige samen met zandhazen van het leger. De verbondenheid bij het zitten op een boomstam in de gemeenschappelijke latrine was zo, zo, hoe zal ik het zeggen, ontstressend en de sociale cohesie was verstikkend versterkend. Ik herinner me gevallen waarin de landmacht mess-tins vulde met humane derivaten. Die voedseldragers waren dan langdurig ongeschikt voor hun oorspronkelijke functie. Rare jongens, die Huzaren van Boreel.

gravatar

Nee Outsider, ik was uh, outsider. Ik heb mij laten erkennen als gewetensbezwaard drukker. Ben dan ook solist in dezen.

Tja, grappenmakers die spotten met sociale waarden, altijd weer. Nu ja, misschien denk je als zand-haas een onschuldig keuteltje uitgeteerde plantenresten te drukken?

gravatar

Waarom heeft redacteur Joop z’n naam aangepast boven dit keutel-artikeltje? Iedereen weet dat hij niet Joop van de Venis heet, maar Joop van de Penis. Niet zo’n leuke naam, dat is zo, maar je hebt het er maar mee te doen. Net als Marco trouwens. Die heeft maar te accepteren dat hij in Almelo woont. Uitermate triest, zeker.

Reageer