Bron YT - Code3NL

Nederland preventief ontruimd

Het kabinet is begonnen aan het preventief ontruimen van Nederland naar aanleiding van de aanslagen in Brussel. De regering wil het zekere voor het onzekere nemen en alles goed doorzoeken voordat het land weer wordt vrijgegeven.

Rutte: “Op dit moment is er geen concrete dreiging en gaan we uit voorzorg Nederland ontruimen. Ik roep alle 17 miljoen Nederlanders op rustig het land te verlaten. De angst mag niet regeren.”

Rutte verwacht dat de evacuatie soepel zal verlopen. Naar verwachting kunnen de eerste inwoners vanavond al weer terug naar huis. Let op: dit is GEEN oefening!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hahaha! Juist we zijn allemaal potentiële moordenaars, terroristen enz… omdat we zonder de Naam Jezus Christus tot alles in stout zouden kunnen zijn als we in dezelfde omstandigheden verkeren, ons laten misleiden enz… Maar vandaag Goede Vrijdag en alle andere dagen van mijn leven mag ik weten gered te zijn door Jezus Christus. Daarom is mijn oude natuur gekruisigd, mijn nieuwe identiteit is in Hem. Dus Premier Rutte wil U niet voorstellen dat we allen onze zonden afleggen en Jezus Christus aanvaarden als onze redder? Dan wordt Nederland werkelijk een VRIJ LAND. En veilig vol vredelievende en wel willende mensen.

Reageer
gravatar

Dit was de EO-dagsluiting, opgesteld in opdracht van Thijs v.d. Brink en Andries Knevel. Vandaar twee keer; voor alle duidelijkheid. Toch snap ik de uitdrukking “omdat we zonder de Naam Jezus Christus tot alles in stout zouden zijn” niet. Dat ook Christenmensen tot alles in staat zijn, is al overvloedig bewezen door Hans Wiegel, Diederik Samson (?!), Jeroen Deysselbloem, Willem Holleeder, Mark Rutte, Halbe Zijlstra, Radovan Karadzic, Ratko Mladic adic Dries van Agt en Donald Trump. Quid nunc?

gravatar

Hahaha! Juist we zijn allemaal potentiële moordenaars, terroristen enz… omdat we zonder de Naam Jezus Christus tot alles in stout zouden kunnen zijn als we in dezelfde omstandigheden verkeren, ons laten misleiden enz… Maar vandaag Goede Vrijdag en alle andere dagen van mijn leven mag ik weten gered te zijn door Jezus Christus. Daarom is mijn oude natuur gekruisigd, mijn nieuwe identiteit is in Hem. Dus Premier Rutte wil U niet voorstellen dat we allen onze zonden afleggen en Jezus Christus aanvaarden als onze redder? Dan wordt Nederland werkelijk een VRIJ LAND. En veilig vol vredelievende en wel willende mensen.

Reageer
gravatar

Ontruiming van Nederland volgens Speld.nl met het correcte nieuws en altijd benieuwd.
De EU meldt dat de Noorderburen worden opgevangen door de Visegrad-landen – Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije – en de Baltische staten, deze hebben er uitdrukkelijk om gevraagd. Een verdeelsleutel is er niet. De goulash eters gaan zeker naar Hongarije en de zuurkoolliefhebbers gaan naar Polen, voor de andere zal het poldermodel gebruikt worden. Er zullen overlegcentra geopend worden waar volgens alle democratische regels zal overlegd worden of kummel in zuurkool en in goulash mag toegevoegd worden of niet. Het bericht van dhr Rutten of dat iedereen deze avond terug thuis is, is louter als zoethoudertje meegedeeld voor de bevolking en niet voor de koffie.
De Waalse regering heeft al geprotesteerd. De ontruiming moet langs Duitsland. Op het Waalse grondgebied zal geen Nederlander toegelaten worden beweert de minister president Paul Magnette. De minister president van Brussel steunt hem. Deze van Vlaanderen, Bourgeois, niet. Hij maakt geen budget vrij voor zijn Brusselse en Waalse collega’s. De planning voor de nodige plaats voor tenten en caravans is al opgestart.

Reageer
gravatar

Ja, waar kunnen we NOU nog heen dan?!

Is er leven op Pluto?
Kun je dansen op de maan?
Is er een plaats tussen de sterren waar ik heen kan gaan?

Ik heb getwijfeld over België.
Omdat iedereen daar lacht.
Ik heb getwijfeld over België.
Want dat taaltje is zo zacht.
Ik stond zelfs in dubio.
Maar ik nam geen enkel risico.

Reageer
gravatar

De klad zat in het behangen
Ik stond de hele dag op straat
Ik begon me te vervelen
En werd van binnen erg kwaad
Ik raakte overspannen
Begon zelfs vreemd te doen
M’n vriend zei “neem vakantie”
Maar ‘k had helemaal geen poen
Wat ik toen dacht
Dat is nog steeds van kracht

Oh, was ik maar een gijzelaar
Dan stond altijd m’n eten klaar
Dan kon ik altijd klaverjassen
En hoefde nooit meer af te wassen
En nooit meer op mezelf te passen

gravatar

Corrie Corrie toch, je moet het preventief ontruimen in een breder verband zien. Het is beter om alle vrouwen met een snor en alle mannen met een baard preventief te ontruimen. Dan ben je ook direct van de politiek correcte hipsters af.

gravatar

Even voor de goede orde: Corrie bedoelt “ruimen” (mensen kun je niet “ontruimen”).

Ze doelt hiermee op “ruimen” zoals bv. het preventief ruimen van vee bij een epidemie of zoals ooit het Joodse volk preventief is geruimd.

gravatar

Zodra ik hier klaar ben met het ruimen van trollen, ga ik direct in Sint-Jans-Molenbeek aan de slag.

Vooralsnog blijkt het hier hardnekkig gespuis, maar de achterdeur staat inmiddels op een kier.

gravatar

Gossie Wammes. Ik had nog zo het idee dat we goede vrienden zijn geworden. En nu laat je ons in de steek. Waar ga je naar toe? Naar België?

De redactie van De Speld kent geen fatsoen.

Corrie.

gravatar

Als het over iets gaat wat ons ook kan overkomen is het natuurlijk niet grappig. Maak grappen over leed dat verder weg is aub!

gravatar

welke humor? dit is bloedserieus. De enige Nederlanders die men nog probeert te ontruimen is de beheerder van speld.nl en alle criminelen die mijn huis aan het beroven zijn omdat heel Nederland leeg is. Je bent zelf toch wel ontruimd?

gravatar

Opmerkelijk hoe steeds gezegd wordt dat we in onze vrije rechtstaat nooit zullen wijken voor geweld, maar intussen wel onze maatschappij op haar kop moeten zetten om er enigszins mee om te gaan.

Reageer
gravatar

‘Nederland Gezellig’ gaat toch wel dóór vanavond hè?!

Daar had ik me toch zo op verheugd!

Wie weet het?

Groetjes,
Jannie

(Kijk, ik kan wel schrijven!)

gravatar

Jannie,

Het beste kun je onder de trap gaan zitten in een kast, met een vergiet op je hoofd. Vergeet niet een zaklantaarn en een transistorradio mee te nemen MET VOLLE BATTERIJEN! Houd er rekening mee daar 2 weken te blijven. (Doe de kast onder géén beding eerder open!) Denk aan voedzame levensmiddelen, zoals een zak erwten. Een glutenvrije salade met goji of quinoa mag natuurlijk ook!

Succes, we zullen aan je denken!

Ministerie van Defensie

gravatar

Ach, was meneer Wilders van de PVV maar nu al premier van Nederland. Hij is de sterke leider die we nu nodig hebben.

Kan niet wachten tot de landelijke verkiezingen er zijn.

Corrie.

gravatar

Corrie,

Geert Chlorix heeft één sterk punt,
maar we kunnen hem verder geen regeringsverantwoordelijkheid toevertrouwen.

En ik zeg hem, want zijn ‘partij’ is letterlijk een NEP-partij. Vulling door stropoppen. Bestaat voor het grootste deel uit opportunisten zonder ervaring of verstand.

Ik denk dat de VVD overblijft als enige partij die óók op dit vlak een redelijk stevig standpunt innneemt. Vooral Halbe Zijlstra.