Bron Flickr Kiefer - Ricardo Liberato CC BY

Dronken student koopt vliegtuig van junkie

Gaaf toestel met drie versnellingen kostte slechts twee tientjes

Omdat hij na een avondje stappen geen zin had om naar huis te lopen kocht Rogier (23) voor twee tientjes een vliegtuig van een junkie. Een gaaf toestel, met straalmotoren en drie versnellingen.

Met de nieuwe boeing 747 was Rogier lekker snel thuis. Er zat alleen geen kettingslot bij, dus nu staat het vliegtuig in de gang: “Ik had wel vaker gehoord dat de junkie op de Grimburgwal goede vliegtuigen verkocht, maar deze vliegt echt heerlijk. De cockpit is nog helemaal intact.”

Toch voelt hij er zich een dag later niet helemaal lekker bij: “Eigenlijk kan het natuurlijk niet, zo’n goed vliegtuig voor twee tientjes. Waarschijnlijk had die junkie ‘m gestolen. Zo houd ik het systeem van het stelen van vliegtuigen wel in stand.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Reflectie hebben we in de vorige eeuw achter ons gelaten, Agent Bertus en uh, Wie Niet.
Nu is het projectie wat de klok slaat.
Een klepel hebben we daar ook al niet meer voor nodig.

gravatar

Dit gaat toch nooit op een parkeerplek aan de Prinsengracht passen. Kost een godsvermogen met die tarieven.
Geen wonder dat die junk hem kwijt wilde.

Reageer
gravatar

Maak je geen zorgen Rogier. De Boeing van de MH370 is nog steeds niet gevonden door Interpol, dus het kan jaren duren voor ze je op het spoor zijn en je van heling kunnen betichten.

Reageer
gravatar

Toen ik studeerde hadden een stel vrienden een vliegtuig, een Israelische meen ik. Ze kregen hem niet lekker geparkeerd bij een feestje in de Bijlmer.

Reageer