Bron NOS

Sobere viering Internationale Vrouwendag in Boko Haram-kamp

In het kamp van Boko Haram in Nigeria wordt Internationale Vrouwendag dit jaar op sobere wijze gevierd. Er is de hele dag stilgestaan. De sfeer is ingetogen en de ontvoerde meisjes krijgen een bescheiden maaltijd.

Vanavond is er naast de gebruikelijke activiteiten niets bijzonders gepland.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“De hele dag stilgestaan”? men kan eenvoudig niet anders! Of er moet vanavond net weer een groep helden terugkomen van een reeks terreuraanslagen, dan is het; net als vroeger bij ons op zwemles: “spreid, wijd, sluit”, werk aan de winkel. Hier maken society-vrouwen zich druk om te gaan shoppen op de PC Hooft; ook heel belangrijk.

Reageer