Bron Flickr - Fietsberaad - CC - BY

In de auto vindt Bas alle fietsers klootzakken

Op de fiets vindt Bas alle automobilisten klootzakken

Alle fietsers zijn klootzakken. Dat vindt althans Bas (26), een automobilist. Hij ondervindt veel hinder van fietsers die plotseling voor zijn auto langs schieten: “Ze doen maar wat. Ze rijden zonder licht, slaan af zonder richting aan te geven en nemen overal voorrang. De volgende keer dat ik zo’n gast voor mijn bumper krijg, dan rem ik niet.”

Wanneer hij op zijn fiets zit, heeft Bas andere frustraties: automobilisten. “Onnadenkend tuig. Ze rijden veel te hard, kijken nauwelijks in hun spiegels als ze een fietspad oversteken en sorteren precies zo voor dat je er niet langs kunt. Binnenkort trap ik een deuk in de auto van zo’n klootzak.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ergens omheen rijden? Met een tram? Overheen rijden zul je bedoelen. Trams hebben niet de flexibiliteit van bussen, daar kan Bus Showfeur je alles over vertellen. Overigens betwijfel ik of Bas trambestuurder is. Dat hij hierover zelve spreke.

gravatar

Hoezo satire? Dit is mijn werkelijkheid (en van miljoenen andere weggebruikers)
Auto = zelf. Iedere automobilist is dus per definitie een egoïst.

Reageer
gravatar

ok waar woont bas, leen ik even een fiets van iemand ga ik voor zijn auto staan, eens even kijken wie het meeste pech heeft dan..

Reageer
gravatar

Bas is het meest op zijn plaats in een driewielige electro-scooter, ingeklemd tussen vierwielers en tweewielers en uitgescholden door beide categorieën i.v.m. onverantwoord oversteken.

Reageer
gravatar

Het nieuws heeft mij bereikt dat de gewaardeerde Trollenverdelger middels een ban de toegang tot dit forum ontzegt is, waartoe de Kulturkammer Speld kennelijk heeft besloten.

Dergelijke fratsen hebben wij in Nederland sinds 1945 niet meer meegemaakt.

Satire is kennelijk een privilege, en leuk doen eenzijdig. Waarvan akte.

gravatar

Volgens het eerste artikel van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens zijn mensen onder meer begiftigd met verstand. Soms is daar helaas niets van te merken.
Gewoon rustig doorlopen is het beste wat men kan doen.