Iedereen gaat vaker vreemd

Ook NEC-fans

Is jouw partner vegetariër, Bosschenaar of militair? Pas dan maar op! De kans is groot dat hij of zij vreemdgaat. Uit onderzoek van de Universiteit van Tilburg blijkt dat iedereen vaker vreemd gaat: denk aan hardlopers en mijnwerkers, maar zeker ook NEC-fans.

Wat hebben consultants, huisvrouwen, zevendedagsadventisten, hobbyfotografen, strandjutters, astronauten, Noren, NRC-lezers, cultuurpessimisten, liefhebbers van courgettes, buurmannen, monogame personen, Twan Huys, semi-professionele tafeltennissers, PvdA-stemmers, daklozen, postmoderne denkers, kattenliefhebbers, aanbidders van de Gevederde Slang, whiskydrinkers en veertigers met elkaar gemeen? Ze gaan gaan allemaal vaker vreemd.

Onder mannen zijn vooral degene met grote voeten, meer dan twee honden, piercings, rijke ouders, een WW-uitkering of een hoog libido een risicogroep. Ook machtige mannen, fanatieke twitteraars, mannen met een baard, mormonen, onzekere mannen, burgers, mannen met een kelder, kersverse vaders, cavia’s, bisschoppen, Audi-rijders, Etrusken, houthakkers, vreemdgangers en Jan Slagters gaan vaker vreemd.

Maar als je denkt dat vreemdgaan alleen is voorbehouden aan mannen, zit je er flink naast. Ook vrouwen kunnen er wat van. Met name vrouwen met overspelige moeders, vrouwen met een grote kin, Fiat-500 rijders, vrouwen die hun orgasmes faken, vrouwen met dode puntjes in hun haar, carrièrevrouwen, columnistes, vrouwen met een stadionverbod, vrouwen in de rij voor het toilet, vrouwen met een afkeer van spinnen, pabo-studentes en vrouwen die van droge witte of rode wijn houden belanden vaker in het verkeerde bed.

De onderzoekers ondervroegen zeven mensen over hun ervaringen met vreemdgaan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Voor een universiteit als die van Tilburg een tamelijke blamage; zeven (7) mensen geënquêtteerd. Dat is nauwelijks een representatieve steekproef te noemen, zelfs naar Tilburgse begrippen. Het is te begrijpen dat de plaatselijke bevolking (die overwegend bestaat uit carnaval-gevoelige Katholieken, Kruikenzeikers en Troglodieten) nauwelijks tot enige coherente respons in staat is, maar dan moet een basale 6-punts vragenlijst worden teruggebracht tot een 3-punts (ja/nee of ik begrijp het niet).
Verder zijn de ramificaties van de klimaatverandering onvoldoende meegewogen. Voor mij mag TRIAS/Tilburg zijn huiswerk overdoen.

Reageer
gravatar

Ik ben ook wel eens vreemd gegaan.
Omdat het mooi weer was nam ik ze eerst mee naar de dierentuin.
Kijkend naar de gorilla’s kneep ze toen ineens in mijn kont.
Dat vond ik best eng en wilde het liefst gelijk naar huis.

Reageer
gravatar

Een vreemde zaak inderdaad. Ik ga zometeen weer hardlopen en ik ga nooit vreemd. Maar goed, ik ben dan ook niet iedereen…

gravatar

zo gaat de lol er voor een geinteresseerde lezer van de reacties van anderen er inderdaad wel van af als je het gebruikt als testlaboratorium voor de stemmetjes in je hoofd

gravatar

Ik schijn het voorgaande woord niet op een normale manier te mogen schrijven, zelfs niet in gebroken vorm.

?!!

Gooi de tests verder maar weg.

gravatar

In en via hedendaagse sociale media wordt grootschalig overspel gepropageerd en toegepast. Voorzichtig beginnend met elektronisch aftasten van de markt via klassenbewuste bemiddeling. In tweede instantie met borrelafspraakjes op neutraal terrein en kort daarna de huur van een ‘passanten’ kamer bij een Van der Valk-vestiging. Van der Valk is, traditioneel bewezen, goed geëquipeerd voor buitenechtelijke parallel-sessies. Second Love is hét voorbeeld van een site die succesvol over-, voor- en naspel faciliteert. Geestelijke nazorg voor degenen die buitenspel raken is er via geharde echtscheidingsmediatoren en een tegoedbon voor een reguliere wiptent via het Min. van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Onder de gelukkigen bevinden zich zeer bekende politici van links, midden en rechts. Mijn ambtseed verhindert mij helaas namen te noemen; maar het kost mij veel moeite dit niet te doen.

Reageer