Wij steunen Chris Christie, de bloedhond die de wereld nodig heeft

Hoofdredactioneel commentaar

Chris Christie: de bloedhond die mensen weet te vinden. Met zijn verpletterende charisma en neus voor zwaktes toont hij onverbiddelijk leiderschap. De gouverneur van New Jersey heeft de rede niet nodig om mensen te overtuigen, hij heeft de kracht om mensen onder druk te zetten als het nodig is. En als dat niet nodig is.

Critici wijzen op het duistere politieke verleden van Christie, maar het spreekt alleen maar voor hem dat het grootste schandaal dat aan hem kleeft over een brug gaat: deze man weet mensen te verbinden met zijn schandalen.

Chris Christie weet niet alleen hoe hij vijanden maakt, maar ook hoe hij ze kan vasthouden en hoe hij de rest van zijn politieke leven met hen in gevecht blijft. Kijk hoe hij Marco Rubio eenvoudig insluit en doodbijt alsof de senator een donzig konijntje is.

Christie hoopt dat het Amerikaanse volk de juiste keuze zal maken. “Je kunt niet van je burgerlijke vrijheden genieten als je in een kist ligt”, zei hij eens. Als je beschermd wilt zijn tegen Chris Christie, moet je voor Chris Christie zijn.

Als gouverneur van New Jersey is Chris Christie zeer betrokken bij zijn electoraat. Hij weet precies waar de kinderen van zijn kiezers op school zitten, en hij zou het jammer vinden als er iets met hen gebeurt. Stem Christie als je om de volgende generatie geeft.

Wij vroegen onze lezers welke kandidaat wij steunen. Een duidelijke meerderheid koos voor Chris Christie. Deze hoofdredactionele steunbetuiging is dus democratisch tot stand gekomen en daarom bindend.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Maar, wanneer kunnen WIJ dan stemmen op die meneren?

Ik zie ze wel steeds op de TV, maar ik heb nog steeds geen oproep gekregen. Dat moet toch gewoon in de lagere school om de hoek?

Hoe zit dat dan?!

Tutje Frutje

Reageer
gravatar

Ja.
Zo kan ik het ook.
Laten kiezen uit een voorgesorteerd lijstje is niet echt democratisch, vind je zelf ook niet?

Waarom konden we bijvoorbeeld niet op Zaphod Beeblebrox stemmen?

Reageer