Apple komt met oplader die alleen werkt op jouw device

'Eén snoer, één oplader, één jij'

Apple lanceert binnenkort een nieuw revolutionair product: de iDapter. De oplader werkt maar op één apple-device: dat van jou.

Topman Tim Cook noemt het een revolutie in opladen: “Voorheen voelde je nog wel eens de verplichting je oplader aan iemand anders uit te lenen, maar die kreeg je dan nooit meer terug. Ook die frustratie nemen we nu weg. Voortaan krijgt elke gebruiker zijn eigen individuele oplader.”

Apple wil van opladen zo weer een persoonlijke ervaring maken: “Elk mens is uniek en daarom verdient elk mens een unieke oplader. Met de iDapter geven we het opladen terug aan de gebruiker: één snoer, één oplader, één jij.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Los eerst het probleem op met de kwaliteit van de adapters en andere apple gear. De troep gaat snel kapot en wat moet je dan? Je EIGEN oplader kapot en geen 1 andere die jou telefoon kan opladen.!?!?!

Reageer
gravatar

Grappig, ik heb me nooit verdiept in de wijze waarop mijn telefoon wordt opgeladen. Volgens mij wordt de hoorn opgeladen via de krulsnoer die met dat kastje met die draaischijf is verbonden. Uit dat kastje komen dan weer twee draden, de ene gaat naar een ander kastje waar PTT op staat, de andere gaat naar het stopcontact. Ik zal eens in de handleiding kijken, maar volgens mij is het geen Apple-telefoon.

Reageer
gravatar

Maar is toch niet handig als je m vergeet. Dan kun je niet f een andere oplader erin doen. Of als iemand anders telefoon leeg is kun je die geen oplader geven.

Reageer
gravatar

Dat is nou juist het briljante van dit concept. Niemand vraagt me nog om mijn lader te lenen.
Apple was al heel goed op weg door voor iedere iPhone en Macbook versie een nieuwe stekker te ontwerpen. Dit is de vervolmaking van dat idee!

gravatar

Yes! Eindelijk.. Hier zat ik al jaren op te wachten! Hopelijk gaat de prijs van een snoertje nóg verder omhoog ook.. Ik zou alleen graag zien dat ze een grotere sleutel gebruiken. Speciaal voor in MIJN iPhone 6

Reageer