Flickr - flash.pro - CC - BY

Tom kijkt elke dag naar dat stomme DWDD om te zeggen hoe stom het wel niet is

‘Wie zijn toch die debielen die hier elke avond naar kijken?’

Elke avond om 7 uur zet Tom zijn televisie op NPO1 om te kijken hoe debiel DWDD deze avond weer gaat worden. Het programma stelt hem nooit teleur: “Elke avond is het weer precies zo kut als dat ik denk dat het gaat zijn.”

Het meest ergert Tom zich aan de keuze van de gasten. Als hij ziet dat Prem aan tafel zit om het te hebben over het conflict in het Midden-Oosten, schuift hij naar het puntje van zijn stoel: “Ik denk dan al meteen: dit gaat een walgelijke wanvertoning worden. Die man heeft daar helemaal geen verstand van. Als ik dan ‘s avonds zit te kijken blijkt dat vaak ook waar te zijn, en dat vind ik dan een walgelijke wanvertoning.”

Het is voor Tom belangrijk dat hij zijn ergernis deelt: “DWDD is een belangrijk programma met een groot publiek. Die mensen weten gewoon niet naar wat voor rommel ze zitten te kijken. Daarom vertel ik ze dat elke avond via Twitter, dat ze zich niet van die onzin moeten laten voorschotelen. Elke avond denk ik weer: Man, man, man. Wie zijn toch de debielen die elke avond naar dit programma kijken?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

BN’ers zijn schijnbaar de enigste die DWDD kan vinden als quasi deskundigen. De SHEEPLE kijken erna. Wordt er langzamerhand kotsmisselijk van.

Reageer
gravatar

Als Tom de Ridder heet, vinden wij hem van onze kant ook best wel irritant.

Overigens hadden wij met Bert & Erie voor het eerst in lange tijd weer een primeur

Reageer
gravatar

Jammer dat P.R. de Vries er niet in elke aflevering bij is.Die man weet echt alles.Laatst bleek nog dat ie ook migratiedeskundige is. Door hem weet ik nu precies hoe alles in elkaar zit.Binnenkort begint hij zijn eigen kookprogramma waarin hij als kookdeskundige zijn ongeevenaarde kennis ook op dat vlak met ons wil gaan delen.

Reageer
gravatar

Een troost. Nederland kent vele debielen.

Maar DWDD wordt sleets en heeft zijn beste tijd gehad.

Altijd dezelfde gasten en hetzelfde geneuzel.

Tijd voor vernieuwing.

Stel voor om De Speld om 19.00 uur op de buis te brengen met leuke feitjes en reportages

Reageer