Horoscoop 2016

Kennis is macht

Het verleden is een raadsel, de toekomst is ongewis, het heden iets wisser. Met Shanya en M’beldodugu kan je komend jaar zonder problemen aan – kennis is macht.

Ram
Jupiter staat gunstig deze maand. Dat wil zeggen, als je een midweekje Jupiter in gedachten had en niet geraakt wil worden door een meteoriet. Deze kans mag je missen.

Stier
Wat begint als een onschuldig bezoek aan de bloemist, eindigt algauw als een onschuldig bezoek aan de bloemist. Soms is het leven lineair. Handige tip: wen er maar aan.

Tweelingen
Hier had uw horoscoop kunnen staan! Maar helaas, je werd niet geboren in mei. Niet getreurd.

Kreeft
Ben je single, dan is dit hét jaar om op jacht te gaan. Verdoof je prooi met drank en drugs, keten hem/haar vast aan een verwarmingsbuis in je kelder, leg er een figuurzaag naast, en observeer hoe ver je scharrel voor je wil gaan.

Leeuw
De single leeuw koopt in 2016 een konijn. De kans dat je daarna ooit nog een relatie krijgt is bijzonder klein, maar dat was eigenlijk al zo nadat je een verzorgpony had genomen.

Maagd
Nog tijdens het lezen van deze zin zul je blind worden. Dit zal je leven ingrijpend vera-ok, hij is blind jongens, laat maar.

Weegschaal
Jij gelooft niet in horoscopen, maar je bent wel benieuwd hoe het met je liefdesleven gaat in 2016. Helaas, cynische mensen hebben geen liefdesleven in 2016.

Schorpioen
Er zijn meer dan 600 miljoen schorpioenen op deze wereld, de kans dat het tekstje hier dus op jou betrekking heeft is bijzonder klein. Relativeren wordt helemaal jouw ding in 2016.

Boogschutter
404 Horoscoopfout. Mogelijk heeft u een niet-bestaande geboortedatum ingevuld. Probeer het morgen opnieuw.

Steenbok
Dit jaar verplaats je je sociale leven naar de virtuele realiteit. Je bent de eerste die dat doet, dus je bent daar helemaal alleen. Daar ook al.

Waterman
Dit zijn op chronologische volgorde de emoties die jij gaat doormaken in 2016: angst, vreugde, verdriet, angst, woede, verbazing, afschuw, angst, bewondering, jaloezie, afgunst, hoop, wanhoop, verwijt, liefde, trots, angst, spijt, berouw, haat, schaamte, schuldgevoel, minachting en angst.

Vissen
In 2016 zal je noodgedwongen het onderste uit de kan moeten halen. Het gaat allemaal niet vanzelf. Je moet er echt voor strijden. Je moet alles geven. Het moet. Laat het achterste van je tong zien. Bal je vuisten. Ga ertegenaan. Vecht voor wat je waard ben. Laat zien wie de winnaar is. Pak de handschoen op. Doe het. Al die tijd heb je geen idee waarvoor eigenlijk.

Zeekomkommer
Je komt dit jaar opnieuw in geen enkel overzicht voor. Dit ligt niet zozeer aan jou, maar wel aan hoe je bent. Als het je lukt een beetje aan jezelf te werken heb je volgend jaar misschien iets betere papieren.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat hier begon als een onschuldig bezoek van de bloemist, eindigt hier voor diezelfde bloemist.

Zijn bijdragen waren nogal lineair, en ook de redactie kon er maar niet aan wennen.

De permissie tot duindellerij werd dan ook niet langer verleend, en zo is de blonde Fleuriet gewoon weer bloemist, in de bloembakken van het UWV.

Reageer
gravatar

Als “vissen” herken in iedere letter uit mijn horoscoop als pure wijsheid. Dank Shanya en M’beldodugu! Maar het was wel aardig geweest als er ook iets bij had gestaan over de “waartoe” vraag, want daar heb ik inderdaad geen idee van..

Reageer