Mogelijk pedoseksuelen tussen begeleiders Kaatsheuvel

Wethouder kan het niet uitsluiten

Het is mogelijk dat er pedoseksuelen zitten tussen de ambtenaren die een groep kinderen gaan begeleiden langs een asielzoekerscentrum in Kaatsheuvel. Dat heeft de gemeente Loon op Zand erkend.

“Nee, ik kan dat niet uitsluiten”, gaf wethouder Ligtenberg toe nadat hij tot zeven keer toe had bezworen dat de kinderen veilig waren.

De gemeente wil tegemoet komen aan het gevoel van onveiligheid van de ouders. Daarom worden de kinderen tegen de mogelijke pedo’s beschermd door een roedel wolven.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik vind het belachelijk dat de schoolkinderen begeleidt moeten worden omdat ze langs een AZC moeten fietsen, stigmatiserend voor de vluchtelingen, volgens mij zijn die ouders niet goed bij hun hoofd, maar goed: laat jullie kroost maar begeleiden door pedoseksuelen.

Reageer
gravatar

Wat een onzin weer. Zo suggestief als ik weet niet wat. Op deze manier kan altijd en overal iets fout zitten en niemand kan dat garanderen.

Reageer
gravatar

In diverse openbare gemeentebijeenkomsten waar AZC besproken werd zag ik zeer enge mensen die protesteerden. Mijn dochters wil ik liever niet bij hen in de buurt. We schieten echt door met angst voor vluchtelingen.

Reageer
gravatar

Uit uw reactie begrijp ik dat u à priori geen ressentimenten koestert tegen katholieke begeleiders. Met de hoge incidentie van pedofielen in de katholieke kerk en het maatschappelijk middenveld, zou ik twee keer nadenken alvorens ik mijn minderjarige dochters zou toevertrouwen aan begeleiders van deze geloofsrichting.

gravatar

Wat ik gisteren helemaal vergat te vermelden is dat Kaatsheuvel door de plaatselijke bevolking wordt uitgesproken als ‘Ketsheuvel’, zoals het aangrenzende Waalwijk ‘Walluk’ heet in deze regio. De combinatie nu van “Ketsheuvel” en minderjarige dochters zou toch -op zijn minst-reden moeten zijn voor verhoogde waakzaamheid, code oranje, zelfs ook zonder pedoseksuele begeleiders.

gravatar

ikl kan wel een naam noemen die er misschien tussen zit maar dan krijg ik een proces aan mn broek,laat al die vrijwilligers maar eens een bewijs van goed gedrag overleggen,als ze dat niet kunnen weet je genoeg!

Reageer
gravatar

Nou ja, altijd als er wolven in het spel zijn wordt er meteen gesproken van een roedel. Helemaal niet waar. Een bij Roodkapje, en een bij de zeven geitjes, en dan hebben we het alweer gehad. Twee wolven. En daarover moet het hele land in rep en roer.

Reageer
gravatar

Ik roep al jaren dat begeleiders, ouders en andere meerderjarige het probleem zijn bij pedoseksualiteit. Ik pleit dan ook al jaren dat kinderen alles zelfstandig moeten doen.
Helaas willen die viespeuken in het kabinet en parlement, nog steeds de kinderen in eigen huis houden.

Reageer
gravatar

Ik denk dat Rudolf Julius ook een kronkel in zijn hoofd heeft om dit te schrijven. Wie kan mij garanderen dat deze Rudolf niet ook een een of andere kwalijke tik heeft. Belachelijke riooljournalistiek.

Reageer
gravatar

Jammer Speld, het zijn geen ambtenaren maar vrijwilligers…

Ik word overigens nogal moe van de term ‘rugzakje’.

Gelukkig is dat in eerste instantie figuurlijk bedoeld, want anders moeten we de asielzoekers weer gaan beschermen tegen mogelijke explosieven die in die rugzakjes zitten! Het zal ze maar gebeuren: 2x per dag een zelfmoordcommando dat langsfietst. Of die rugzakjes over de hekken gooit!

De oorlog wordt steeds gekker. Tegenwoordig zijn bakfietstrutten bij de basisschool ook al niet meer te vertrouwen! Die bakken zitten natuurlijk propvol dynamiet.

Reageer