Gemengde reacties op redesign NOS-site


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mooi dese wepseit maar k moet ff segge dt k NOS ver denk van sgameloos kopiejeren mn neefj dino heb ook zon wespeit gmaakt en dit lijk r veul op!!!!!!!! NOS k ijs n gratis abonemenent vor mn neefj!!!!! Of geld!!!!!
Grtjes Ansj

• Reageer
gravatar

Meer iets voor de ‘dance’ (dansjes)-liefhebbers.
Ik gedachten hoor ik hier bonk-bonk-bonk, wiedebieleliele bij.
Helemaal als ik er een pilletje bij neem.

gravatar

Niet zo denigrerend: de NOS brengt gewoon wat kleur in een vanouds grijze omgeving. Vernieuwing weetjewel? Nieuwslezers serveren nu ook staand en lopend het nieuws, hetgeen ‘elan’ moet suggereren. Dynamisch en kleurrijk stoot de NOS-site zich conform Handboek Telemarketing op in de Vaart der Volkeren. Men ziet direct; het gaat niet om kwaliteit en inhoud, maar puur om presentatie. Nu nog Jack de Vries als nieuwe CEO van NOS, dan kijkt geen hond meer. Instituten V&D en NOS samen terziele. Amen.

• Reageer
gravatar

Ik heb een gemengde reactie over deze vernieuwde site, ziet er leuk en duidelijk uit!
Maar, waar kan ik elk jaar de rekening indien van de 2 muizen die ik extra verslijt, wegens het drukken op de toonreactiesbutton?
Dat kan beter gewoon automagisch de reacties tonen.

• Reageer