Zo reageren mensen als ze denken dat de Fiat Multipla in de Koran staat

Hoe reageer je als je denkt dat de Fiat Multipla in de Koran staat? Twee Amsterdamse jongens waren benieuwd en namen de proef op de som. Dit is het resultaat.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Laten we ff wél wezen, met een Fiat Multipla kan toch geen enkele aankomend crypto-terrorist zich meer vertonen in de kring van streng gelovigen. Dit soort ignobele voertuigen mag zelfs niet meer als autobom fungeren: hartstikke h-a-r-a-m met zijn varkensleren bekleding. Door Mekka- en Erdogangetrouwe imams is -in deze- een strikt straatverbod afgekondigd in een cirkel van 2 km. rond soennitische moskeeën.

Reageer
gravatar

Vanuit Molenbeek proberen we het Kwalifaat te organiseren denken ze op een ander. Terwijl het Kwalifaat vanuit Steenwijk georganiseerd wordt.

70% van de Steenwijkenaars weten gewoon niet dat er een Kwalifaat is onder hun. Ze weten niet eens het verschil tussen een Sjiiet en een Soenniet. Daar zijn DURE Europese studies over gemaakt

Reageer
gravatar

Gebelgde, hoe zien Shi’ieten en Soennieten dat zelf? Aan de kleur van hun bomvesten, lengte van hun baarden of aan teksten in hun strijdvlaggen? Steenwijk heeft nog geen kwalifaat: ideologisch hoofdkwartier van het Moslimbevrijdingsfront is Den Haag (Schilderswijk). Taqqiya-centrum Utrecht (Kanalenbuurt) is gespecialiseerd in aanvragen voor bijstand, huur- en zorgtoeslag, kinderbijslag, overheidssubsidies voor spreekbeurten van rondreizende haatpredikers, valse paspoorten en gratis retourtickets naar Syrië

gravatar

Ben jij het dan wel eens met de hoeveelheid en soort reclame die we tegenwoordig door De Speld krijgen opgediend? De Speld is toch van oudsher het medium dat de stem van constructief (!?) kritische minderheden vertegenwoordigt, Maar meer en meer worden we overladen met reclame. Hoe lang kan De Speld nog kritisch blijven jegens reclame-afhankelijke organisaties en instituties? En wat doen wij?

gravatar

Er staan vast ook wel landkaarten in de koran.

Handig om de weg te vinden in Paris, Brussel, San Bernardino, Geneve, …

Een soort ‘Lonely Planet’.

In de appendix staan DHZ-tips voor bommen e.d.

Reageer
gravatar

Ik drink nooit Campari, en de Koran vermeldt alleen maar een oud Jawa 125 cc motortje waarmee Jawee de ronde reedt.

Jawee had die Jawa in zijn vrije tijd in het schuurtje achter zijn woning gebouwd.

Reageer
gravatar

Slim dat er geen naam staat onder dit artikel: de schrijver loopt dezelfde risico’s als de ongelukkige staf van Charley Hebdo. Die twee Amsterdamse jongens met hun enquête kunnen beter politiebescherming vragen. Het is natuurlijk VRAGEN om misdaad als je, bijvoorbeeld in Slotervaart of Slotermeer, suggereert dat de Fiat Multipla in de Koran zou staan. God c.q. Allah verhoede. Bij old school Berbers vinden alleen grote Peugeots genade, in SW-uitvoering met voldoende ruimte voor minimaal 8 KB-kinderen of offerschapen.

Reageer
gravatar

En mét ingebouwde waterpijp, wat donder! Maar eigenlijk waren die Ford Sic Transit Gloria’s in meerderheid het tweede huis van Turkse gelovigen, om hier hun tijdelijk illegaal verblijvende familieleden te huisvesten, in afwachting van hun tweede paspoort, huurtoeslag en kinderbijslag.
P.S. Wie bedoel je met “Lou”?

gravatar

Het zijn kakkebroeken bij De Speld. Ieder weldenkend mens weet dat de Koran een verachtelijk haatzaaiend voddeboek is en Mohammed is een pedofiel. Je hoeft niet bang te zijn om je naam erbij te zetten. Het is gewoon de waarheid.

Kom maar op! Ik lust ze rauw.

Corrie.