Tara wil een kind, maar haar vriend heeft een condoomfetisj

‘Melvin wordt heel geil van veilige seks’

Tara van Zwieteren uit Ulvenhout wil al heel lang een kind. Haar vriend Melvin ook, maar toch staat hij de komst van nageslacht in de weg. De reden: Melvin heeft een fetisj voor condooms.

“Het begon heel onschuldig”, vertelt Tara, zichtbaar geëmotioneerd. “Toen we voor het eerst gingen vrijen, vroeg hij of hij een condoom om mocht doen. Dat leek me toen een heel goed idee. Ik was nog jong en kende bovendien zijn seksuele voorgeschiedenis niet. Maar we zijn nu 12 jaar verder en hij kan er niet meer mee stoppen.”

“Melvin wordt gewoon heel erg geil van veilige seks. Hij is altijd opgewonden als hij een condoom omdoet”, vervolgt Tara. “Ik heb lange tijd mijn zegeningen geteld, je kunt je ergere fetisjes voorstellen. Maar inmiddels ovuleer ik me een ongeluk, soms wel meerdere dagen achter elkaar, maar bevruchten ho maar.”

Tara stelt dat Melvin zijn voorliefde voor voorbehoedsmiddelen gebruikt om niet te hoeven vertellen dat hij eigenlijk helemaal geen kind wil. Volgens Melvin is dat onzin: “Van de pil word ik totaal niet geil.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tara, kind, je moet goed bij jezelf nagaan of je je hele leven wilt doorbrengen naast zo’n geboren twijfelaar als die Melvin van jou. En of je -na de nodige “kunstgrepen (IVF?)”- met een kind wilt worden opgezadeld dat een kopie van zijn ouweheer is. Je bent nu nog jong; er zijn meer bronstige mannen dan kerktorens, dus bijt even door de zure appel en zet Melvin op de transferlijst. Hij kan bij Goedele Liekens wel zijn verhaal kwijt; laat hem verder maar zien met zijn fetisj klaar te komen.

Reageer
gravatar

Enckel ‘t huw’leyck staet eenighe consumptie toe, ende dient nimmer in ‘t openbaer plaetsch te vinden.

Geflikfloij agter den pastorie sijt daerom niet wens’leyk, ende levert in de regel eene onghemack’leyke aendoeningh op.

Reageer
gravatar

Helemaal mee eens, kapelaan. Ik ben ook nooit voor openbare huwelijksvoltrekkingen geweest, Maar dat daargelaten, als Tara zich openstelt in uw huis van Zijn gemeenschap, dan zult u toch niet nalaten uw gestrekte bekommernis in haar tot hem te verheffen en in nakende ootmoed het zaad van vertrouwen in heur schoot te plengen, opdat geschiede wat in Speld niet geschreven staat.

gravatar

Uw vraegh sijt treffent heer Van Staeckerfen, ende ‘t antwoort wort in uw uijteenzettingh van saecken alreedsch gegeven.

Natuurlijk, ende uijteraerd, sal ick met nietsontziend’oovergaef hare geescht doen verligten, met allesch wat gindsch voor nodigh is.

In dier voege, dat den Here nimmer eene sieltje onthouden moghe worden, waerbij eene glimlach uijt dankbaerheyt mijnerzijdsch mede in den hemel ontvanghen moghe worden.

gravatar

Kapelaen Eurlings, wilt u miischien zo goed zijn om mijn Sinterklaasgedichten te schrijven? Ik zou er graag één hebben over een paar roze pantoffels met ieder een nijlpaardenkop erop, en dan nog één over bakken met ouweltjes. Alvast bedankt, doei.

P.s.: u kunt uw gedichten gewoon hier op de speld plaatsen, komt altijd aan.

gravatar

Kathleen,

Na ‘t ‘t gansche jaer van afwezigheijd

zal u door d’n goedheijlighe mensch met eene visite worden verblijdt

Sodat in sijn groote boeck staet geschreven

dat gij eene vroome dame sijt gebleven

Want menighe sondagh sat gij ter goeden trouw

keurigh vooraen tot d’n Heere biddent in mijn Godsgebouw

gravatar

Thansch heb ick den Sint eeven laten weten

immers, den wintersche kou dient sigzelve weerom aen

dat gij, o soet lieve deerne met kille voeten hebt geseten

en sagtroze muiltjesch met daerop eene nijlpaerdenkop soo enigh souden staen

Tot slot mijn lieve kind, weescht oock volgent jaer weer welkom ende gedraegt u goed

dan dompel ick mijn ouwel, voor jou alleen, in d’n font vol suikergoed.

Kapelaan Eurlings

gravatar

U bent een schat, kapelaen! Ik ben er helemaal van onder de indruk en erg blij mee! Dank u wel, u hoeft in elk geval niet in de zak dit jaar. Dikke knuf, Kathleen

gravatar

Waren er maar meer die zo verstandig zijn geweest.

Nu waart hier een dolende geest rond met een fetisj voor een eikel met een blond coupje, en een niet aflatende zucht om hier dagelijks in herhaling te vallen: Bah.

Reageer
gravatar

Het pakje condooms opensnijden meid, dat moet te doen zijn en dan komt er zeker een kind.
En anders ……. de buurman of misschien heeft Melvin een broer?? Moet lukken.

gravatar

Dat is ook aangeboden oom Kor, door meerdere redactieleden zelfs, maar de uiterst teleurstellende afweging van haar kant noopte de heren om het maar van zich af te schrijven.

Wederom een gemiste kans, en ik hoop echt dat het de laatste keer is geweest.

gravatar

Meisje, Tara, zorg dat je lange nagels hebt, en help hem met omdoen.

Tjongejonge, ik dacht dat alle meisjes wel wisten hoe je een vent moet naaien, die zichzelf nog wat jong vindt.

Reageer