Welke shampoo gebruikt deze sterke zelfstandige vrouw eigenlijk?

Advocaat heeft schitterend haar met veerkrachtig volume

Ze is pas net 30, maar Willemijn de Zwaan is nu al één van de meest succesvolle vrouwen van Nederland. Ze is jong, zelfstandig en heeft mooi golvend haar. Hoe doet ze dat toch? Welke shampoo gebruikt ze?

Willemijn studeerde op haar 22e cum laude af aan de master Public International Law in Leiden. Ze heeft schitterend haar met een veerkrachtig volume. “In een toenemend globaliserende samenleving zien we dat de jurisprudentie op het gebied van internationale betrekkingen onder spanning komt te staan. Daar zit voor mij de uitdaging.” Om jaloers op te worden, die levendige glans in haar haren.

Het werken in zo’n groot kantoor bevalt de powervrouw met de perfecte krul goed: “Legislatuur blijft een dynamisch concept, een groot team houdt je scherp. Vooral bij cumulatieve tenlastlegging met een onverwachte inlichtingencomparatie is dit onontbeerlijk.” Maar hoe ziet haar ideale man eruit? Heeft hij sexy abs? Werkt hij in de tuin zonder shirt aan? Is hij rijk? Heeft hij een kaaklijn?

Willemijn geeft graag advies aan jonge vrouwen die net zo willen zijn als zij: “Dat je op de drempel van een peremptoire termijn aan jezelf begint te twijfelen is mij ook wel eens overkomen. Bedenk je dan dat de zittende magistratuur dit ook ooit heeft moeten doorstaan.” Met dof en futloos haar kun je het beste overstappen op een shampoo zonder silliconen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Op zo’n bevel ter inhechtenisneming staat zowat alles op ook dingen die je zelf niet weet. Het was wel erg serieus. Ze willen vooral niet dat je dood gaat. Uitkopen kon ook niet. Dat is eigenlijk wel fair. Als op het papier staat 14 dagen dan is dat ook zo. Het is niet als in de USA. Soms helpt het. Om de paar minuten komen ze kijken.

Als ze me tegenhouden ben ik nog steeds een beetje bang. Dat ze mijn schoenveters afpakken. Want daar begint het mee.

Reageer
gravatar

Cumulatieve tenlastenlegging? Dat heb ik nog niet gehad bij mij was is het eerder simpel. ZWEI PROMILLE. (?!)

Nog voor ik helemaal stil stond besefte ik dat in problemen zat. Zowaar haalden ze een dokter uit zijn bed Die vent kon er niet om lachen.

Na anderhalf jaar stond er plots een flik met een brommer en mijn rijbewijs VOL stempels voor de deur. Maar ondertussen had ik er al lang een nieuw.

In Nederland kwamen ze af met een ‘bevel tot inhechtenisneming’.

Reageer
gravatar

Dat brengt mij dan weer op de vraag wie op bevel genomen wordt en later de hechtenis moet afhandelen.
Heeft de blonde krullenbol daar ook iets in te betekenen?

gravatar

Roderik, de vraag is of Willemijn in haar drukke multi-task agenda nog een gaatje kan vinden om vragen van een shirtdragende doch verder tuinloze fan te beantwoorden. Daar tuint zij niet in; eerlijk gezegd denk ik niet dat zij op DHZ-tuinen valt. Ze is meer het type van een kort verblijf (plm. 2 uur) in dure appartementen met uitzicht op exclusieve parken en keurig geklede tuinlieden ‘with benefits’. Maar als je banksaldo en beltegoed voldoende zijn; bel of sms haar.

gravatar

Het feit dat ze come loudly is afgestudeerd is afgestudeerd voor public international law is echt pure flauwe guhl. Het ligt natuurlijk aan de conditioner die ze gebruikt. Dat is de enige manier waarop je een cumulatieve tenlastelegging glad kan strijken. Ik weet niet hoe haar ideale man eruit moet zien, maar hij heet vast André Lon

Reageer
gravatar

Op ondefinieërbare manier doet deze vastberaden carrièremaakster Willemijn mij denken aan Fernandel, een Franse komiek van midden van de vorige eeuw.
Wellicht zijn het haar tanden: een paard zou er jaloers op zijn. Of heur vitaal glanzend haar dat à priori gratis admissie belooft aan Guhl-clientèle.

Reageer
gravatar

Nâah Outsider, de vergelijking van Willemijn’s tanden met die van Fernandel (Don Camillo) en een paard gaat mij een brugdeel te ver. Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is, niks om daar nou lullig over te doen. Willemijn is gewoon een moderne jonge carrièrevrouw die haar tanden heeft gezet in een goedbetalende multitask toekomst als advocate, callgirl in het dure segment en rolmodel voor startende honingblonde Herengrachtmeisjes.

gravatar

Wat is De Speld toch een discriminerende site! Komt er een keer goed nieuws uit Meppel, verzwijgen jullie dat Willemijn geboren en getogen Meppeliaanse is.
Schande!

Reageer
gravatar

Zo zie je maar, uiterlijk is belangrijk voor je loopbaan. Wanneer je er bij loopt als een slons is de enige kans op een beetje carrière je aansluiten bij een linkse partij. Kijk maar naar Spekman.

Mijn baan als BOA heb ik mede te danken aan het feit dat ik er zo goed verzorgd uit zie. Mijn baan eist nu eenmaal dat je er representatief uitziet.

Anders straal je geen gezag uit

Corrie.

Reageer
gravatar

Maar Corrie, dat zeg je nu pas ? Je werkt als boa constrictor in de dierentuin ? Joep mag wel oppassen niet geplet te worden !

gravatar

Ach zolang je haar maar met name goed zit tijdens de verdediging en daarop volgende executie want een ambitieuze veelbelovende advocate in de sociale media betichten van een bad hair day is werkelijk onbestaanbaar!

Reageer
gravatar

Ach dat weet ik niet ik ben af en toe wel eens een advocate nodig ( volgens mij is ze van de damesliefde)
Ze heeft een kortgeknipt kapsel, maar ze doet haar werk uitstekend.
Misschien heeft dit met het feit te maken dat ze 2 witte herders (niet de kleinste) op haar kantoor heeft lopen, maar ik heb katten en ook honden! Dus wanneer ik vrijwillig bij haar op bezoek ga heb ik wel eens kat op de schouder zitten, die geeft uiteraard geen zak om een hond, ik heb ook wel eens een hond meegenomen

gravatar

Er bestaat niet zoiets als een ‘cumulatieve tenlastlegging met een onverwachte inlichtingencomparatie’. Vertrouw me, ik gebruik Guhl.

Reageer
gravatar

Ik wilde u een like geven, ook vanwege dat archaische ‘heur’, maar ik kreeg de melding ‘you have already rated this comment’.

gravatar

Man zonder naam, erg geestig! Hierbij mijn like.

gravatar

Hagelwitte tanden komen het beste uit bij helder wit licht, en dus zonder een gouden reflectiescherm om de schaduwen op te lichten.

gravatar

Ik gebruikte vroeger altijd Schwarzkopf shampoo en ben nog steeds kaal.

Mijn collega maakte echter gebruik van belegen paardenpis en heeft nog steeds een prachtige haardos. Dat die enorm stinkt neemt hij op de koop toe. Ook dat hij altijd vrijgezel is gebleven en een openbaar vervoergebod heeft.

Reageer
gravatar

Dat is sterk! Een ‘openbaar vervoergebod’. Zelfs zijn eigem auto wil hem niet meer.
Het gevolg is echter wel dat de bus waarmee hij ‘s morgens naar zijn werk gaat en ‘s middags weer naar huis, totaal leeg is.