Politiemol ontving tot 2000 euro voor uurtje aan tafel bij Satudarah

Andere corrupte agenten moeten het met 500 of 750 euro doen

De 48-jarige agent die is aangehouden op verdenking van corruptie, kreeg volgens ingewijden 2000 euro om een uurtje aan te schuiven bij motorbendes als Satudarah en No Surrender. Daarmee behoort de mol tot de top van de criminele tafeldames en -heren. Andere corrupte agenten zouden slechts bedragen van 500 tot 750 euro krijgen voor het delen van hun kennis en expertise in de clubhuizen van de bendes.

Kamerleden hebben verontwaardigd gereageerd op de bedragen die politiemollen krijgen voor een uurtje aan tafel bij Satudarah. “Dat er betaald wordt voor bepaalde mollen is nu eenmaal een feit,” zegt Ockje Tellegen van de VVD, “maar dat het allemaal zo schimmig is, vind ik maatschappelijk onwenselijk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Na enige uren waterboarding door collega’s van NSA en CIA heeft de 48-jarige agent toegegeven dat de gehele politietop enige malen per jaar “achterop bij het plaatselijk convent “Sateh?daaro!” door Gelderland werd gereden, de z.g. Gelderse Streken. Daarbij werden onbeperkt Arnhemse Meisjes en Gelderse Rookworst genuttigd. De FIOD gaat nu achteraf kilometerheffing toepassen. Ook de kilometerdeclaraties van Ard van der Steur worden nauwlettend gecontroleerd. Dit muisje heeft nog een staartje

Reageer
gravatar

Na alle eerdere kritiek mijnerzijds, is een woord van waardering richting redactie hier wel op zijn plaats. Tot mijn grote verbazing worden bijdragen nu wel direct geplaatst, en er kan ook nog verbeterd worden.
Het is bijna te mooi om waar te zijn. Ik ben nog niet eufoor; er kan nog van alles misgaan, maar voorlopig wel een hi-five redactie.

Reageer
gravatar

Aan Zalm, zoals aan alle vissoorten, kleeft een luchtje. Gerrit Zalm, inmiddels gemarineerd in het Grote Geld van de Zuidas is goed geconserveerd, zijn schaapjes heeft hij wel op het droge, gelijk de rest van de VVD. Nu de rest van Nederland nog. Over een paar eeuwen of zo. “Na het bitter en het (maag) zuur komt ooit het zoet” zo orakelde ooit JP Balkenende. Hij loog hevig, doch de publieke opinie is kort van memorie en vergat hem. S. Buma waagt straks een nieuwe poging, met VVD en D66

gravatar

Ja ome Ko, zet je maar schrap. Dat keukentafelgesprek gaat je jouw wekelijkse zorguren kosten, de traplift en de nieuwe banden voor je rollator. De gemeenten moeten bezuinigen via WMO en dat doen ze natuurlijk alleen bij de minst draagkrachtigen, niet op zinloze prestige-projecten en de salarissen en bonussen van B & W. Op voorschrift van dominante coalitiepartner VVD. Heeft trouwens nog iemand recent iets gehoord van de PvdA of is die sekte inmiddels overleden en in stilte gecremeerd?

gravatar

Laten we ‘t maar niet hebben over hoeveel flappen gekke Geert jou wekelijks tussen de tieten propt om hier continue te zeuren over “zwartjes”, “linkse gekkies”, “gelukzoekers”, je zielige N.S.B. meeuwtje, moslims en ons ook nog eens lastig te vallen met je eeuwige geklaag over je fucking prikogen.

gravatar

Pik van Hiernaast is hier de Speldnicht, waar men in Amsterdam graag mee gezien wil worden.

Buiten die stad, tot aan Meppel toe, valt een minzaam lachje van enige walging op menig gezicht af te lezen, en hoopt men vooral dat Pik binnen zijn stadsgrenzen blijft, om daar de Speld te promoten.

Pik, dat je voor lul loopt dondert niet, als je maar daar blijft.