Moet Volkert weer de cel in vanwege deze sexy fotoshoot?

‘Uitdagende foto’s in Vogue schenden voorwaarden vrijlating’

Hoe sexy ze ook zijn, door deze foto’s moet Volkert van der Graaf misschien terug naar de gevangenis. De moordenaar van Pim Fortuyn liet zich voor vrouwenblad Vogue vastleggen op de gevoelige plaat, maar heeft daarmee mogelijk de voorwaarden voor zijn vrijlating geschonden.

Volkert mocht geen contact zoeken met de media, maar benaderde dus toch Vogue. Wat wil hij daarmee zeggen? Steekt hij een zwoele middelvinger op naar de samenleving? Of wil hij laten zien dat iedereen er mag zijn?

Wij wisten de hand te leggen op één van de foto’s uit de shoot. Moet Volkert hiervoor weer de cel in? Oordeel zelf!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Om de drie maanden organiseer ik voor gelijkgestemde vrienden een geocaching. Ik stel dan een route samen en de cach komt uit bij een pedofiel. Daar gaan we gezellig in de straat leuzen scanderen en eieren tegen zijn gevel gooien.

Weet iemand de NAW-gegevens van Volkert? Voor de verandering kan het leuk zijn om een geocaching te organiseren dat bij Volkert’s huis uitkomt.

Dat wordt lachen.

Corrie.

Reageer
gravatar

dit zijn de NAW gegevens van Volkert:
Volkert van der G.
Gorillarots in de Apenheul 1
7313 HK Apeldoorn

Bereikbaar op telefoonnummer: 112, vraag naar Volkie-G.

gravatar

Waarschijnlijk is de foto genomen door zijn medeplichtige bij de moord op Pim. Dat was de man die hem had geholpen met een plattegrond van het mediopark, het exacte bezoekschema en met het rode petje dat hij op had. De mededader is indertijd met de mantel der liefde bedekt, aldus onzichtbaar en buiten rechterlijke vervolging gebleven. Net zoals bij J.F. Kennedy had men één dader, dat was voldoende naar toenmalige Nederlandse forensische maatstaven..

Reageer
gravatar

‘t Is mosterd na de maaltijd maar de fotograaf heeft hier toch wel dé schizofrene essentie van Volkert van der Graaf getroffen.
Enerzijds de berekenende, KGB-achtig ogende, huurmoordenaar, anderzijds de van alle aandacht genietende exhibitionist die, net vóór een rondje solosex in de natuur door het camera-oog werd gevangen. Zo ziet een pathologische leugenaar er uit die het OM en horden onnozele psychotherapeuten succesvol tegen elkaar uitspeelde. Zijn tv-debuut nog gezien bij de KRO?

Reageer
gravatar

Ik miste iets bij deze intieme foto van Volkert. Opeens vielen mij de schellen van de ogen en wist ik het: het zwarte balkje voor zijn ogen is weg. Hij heeft zijn straf voor 2/3 uitgezeten en mag dus nu als BN’er weer in alle bladen worden getoond.
Hij lijkt -zo hoofdelijk onbedekt- qua facie inderdaad erg op Anders Breivik maar ook op Poetin die met onbloot bovenlijf tegen Siberische tijgers, beren en Oekraïners vecht, in de sneeuw. Goed voor de nerven en goed voor de binnenlandse PR..

gravatar

Terug de cel in en TBS met dwangverpleging opleggen.

De samenleving dient te worden behoedt voor dit soort wanstaltige kiekjes.

Na het hernieuwde proces tegen deze meneer voorziet de jurisprudentie tegelijk in de mogelijkheid om meer van dit soort viezerikken – zoals deze- uit de samenleving te verwijderen.

http://tinyurl.com/oalwfy2

Reageer
gravatar

Dat zevende-divisie-zaterdag-amateurtje heeft wel een hoop omver gekegeld in dit land. Samen met die idioot die Theo van Gogh vermoordde.

gravatar

Hoe dan ook, deze man zal voor eeuwig branden in zijn eigen hel, want hij bereikte het omgekeerde van wat hij wilde.
Na socialistische Pim met Marokkaantjesboodschap hadden we al snel rechtse Rita Vreemdeling en 180 graden van rechts naar links draaiende Geert Islamofoob.
Met roeptoeter Pim kon je tenminste nog lachen. Kom daar eens om.

Reageer
gravatar

Oh ja hoor, hij krijgt weer een eigen hel en wij moeten het weer met de massale atheistenhel doen. Allemaal op een kluitje, vechtend om een kooltje.