Keizersnee na 7 maanden schenkt Carla haar Kreeft

‘Nog een Maagd had ik niet aangekund’

Carla Horstens (41) heeft eindelijk haar gezin uitgebreid met een Kreeft. De Schiedamse Schorpioen koos er op 21 juli voor om twee maanden te vroeg van zoon Alexander te bevallen en voorkwam daarmee een zoveelste Maagd: “Uit ervaring weet ik: een Maagd en ik, dat is gewoon geen match.”

Alexander is Carla’s zesde kind. Vijf keer mikte ze op een Kreeft, maar telkens kwam er een Maagd uit. “Ontzettend frustrerend. Maagden zijn mij te koel, te kritisch en te conservatief. Ik had er niet nog een aangekund.” Carla verwijst naar haar oudste dochter Hex (12): “Ik ben dat analytische van die trut echt spuugzat. Doe mij maar een loyale en zorgzame Kreeft.”

Artsen weigerden in eerste instantie mee te werken aan de wens van Carla, vanwege de gezondheidsrisico’s voor de baby. Uiteindelijk vond ze toch een esoterische kliniek in Vlaardingen die de keizersnee wel wilde uitvoeren. “De arts was ook een Kreeft, dus dat voelde gelijk goed”, legt de moeder uit.

De benjamin van het gezin is inmiddels twee maanden oud. Ondanks zijn groeiachterstand en onderontwikkelde longen is hij de oogappel van de familie. Carla: “Je ziet eigenlijk alles terug wat een Kreeft zo bijzonder maakt. Alexander is huiselijk en fantasierijk, maar hij lijkt me voor zijn leeftijd ook al heel eerlijk en spaarzaam. Ik ben mijzelf daar ontzettend dankbaar voor.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Belachelijk. Zomaar een keizersnede omdat moeder een kreeft wil ..het moet niet gekker worden in dit land…
Hoezo te hoge ziekenkosten??
Dat artsen hieraan meewerken!

Reageer
gravatar

Is het astrologische maagdenvlies nog wel intact na zo’n ingreep? Want voor het weet trapt zo’n waterhoofdteken kreeft genaamd zo je hele onbevlekte reputatie naar de maan!

Reageer
gravatar

Gegrilde kreeft met botersaus

Laat wat boter smelten in een pannetje en voeg de sjalot, een beetje tijm en wat laurier toe. Zorg ervoor dat de sjalot niet verkleurd. Blus af met de witte wijn en laat het vocht tot 1/3 inkoken. Voeg met een klopper de boter in kleine klontjes toe en bind de saus op. Zeef de saus en breng op smaak met cayennepeper en zout.
Snijd de kreeft in de lengte door en bestrooi met een weinig peper, zout en olijfolie.

Reageer
gravatar

Zelf ben ik in juli geboren dus ben ik ook, zoals beschreven in het artikel, een loyale en zorgzame vrouw .

Voor meer info over mijn karakter zie: http://www.allesterrenbeelden.nl/sterrenbeeld-kreeft/

Carla kan ik dus wel begrijpen. Maar om het kind twee maanden te vroeg met een keizersnede op te wereld te zetten? Tja.,

Ze had beter eerst een consult met het medium Danielle Nijhuis van Astro-TV kunnen nemen met de vraag of het wel goed voor het kind is.

Corrie.

Reageer
gravatar

Men doet net alsof de keizersnede zo verwerpelijk zou zijn. Ik woon in een land waar de keizersnede erg veel gebruikt wordt en NOOIT hoor je eigenlijk over problemen met moeder en kind. Bij gewone bevallingen wil het echter af en toe wel mis gaan.

Reageer
gravatar

Jammer genoeg geen satire, maar leuk om dit te delen: ik kon zelfs het geboortejaar van mijn kind uitkiezen! Geplande keizersnee op 31 december of op 2 januari. Echt gebeurd!

Reageer
gravatar

Deze reactie van jou zegt genoeg over jou Corrie.
Jij hebt ook niets te kiezen, je bent wie je bent, een cynicus.
Wat je ermee doet zegt niks over andere, alleen over jezelf.

Groetjes,

Benny Doof

gravatar

Hoi Benny Doof,

Je mag me dan wel een cynicus noemen maar ik heb wel het gelijk aan mijn kant.

Heb jij ook de laatste peilingen gelezen? Daarin komt uit dat meneer Wilders van de PVV op 29 zetels staat. Op de tweede plaats staat de VVD met 20 zetels. Het aantal linkse zetels is te verwaarlozen.

Dat is toch een opbeurend bericht nu we worden overspoeld met gelukzoekers. Happy days are coming.

Ik lach me rot.

Corrie.

gravatar

Bedankt Corrie voor je reactie.

Dat je je rot lacht zegt niks over politiek. Je lacht.

Waar het om gaat is dat jij alles Zwart Quit ziet. En dan begijp ik dat er voor jou niks anders is als..

Beetje dom van jou kant.

Groetjes,

Benny Doof

gravatar

Heb je jezelf alvast maar een plus gegeven?

Onzin! Het gaat niet om jezelf. Het gaat erom dat er nog een sugaar gerookt kan worden en aangestoken bij de inductiekookplaat. Vrijdenken i.p.v. bekrompen.

gravatar

Die domme snol (familie van Corrie?!) had gewoon twee maanden eerder d’r doos met zaad vol moeten laten proppen. Maar ja, leg dat maar eens uit aan een schorpioen met hersens formaat speldenknop!

En de maatschappij mag er weer voor opdraaien. Want met moet je met zo’n prenatale kreeft? Nee, dan zijn we met een nest maagden toch heel wat beter af. Is die Hex al geslachtsrijp, trouwens?!

gravatar

Carla had beter 3 jaar kunnen wachten met haar kind, dat komt voor de Chinese horoscoop beter uit. Ze zit nu opgescheept met een Geit, dat wil ze echt niet. Over 3 jaar had ze een Hond gehad, dat matcht veel beter.

Reageer
gravatar

Ze zeggen dat die fobieën zoals hierboven omschreven bij Carla een maagdeigenschap zijn. De ingreep is wel wat rigoureus, maar dat is Hollands: abortus bij alle vrouwen om te vermijden dat je kind Geert Wilders is.

gravatar

Nederland is astrologisch een kreeftenland. Kreeften kunnen ook wel manipuleren, ze lopen naar opzij. En vergeet niet het ‘crab-in-the-bucket syndrome’. Op een mand kreeften hoeft geen deksel, ze trekken elkaar met hun scharen terug. De groep.