Wilders: ‘Dit is een nepvolk’

‘Miljoenen Nederlanders hebben andere mening dan ik’

Geert Wilders is niet blij met het Nederlandse volk. “U bent een nepvolk”, schamperde de PVV-leider tijdens een inloopavond met de meerderheid van de Nederlanders. Wilders noemt het een ‘grof schandaal’ dat deze groep mensen het met hem oneens is en daarmee willens en wetens de wil van het volk ondermijnt.

Wilders: “Miljoenen Nederlanders hebben een mening die afwijkt van de mijne. Knettergek. Ik ben de enige die het volk vertegenwoordigt, dus zij zijn niet meer het echte volk. Het verschil tussen dit nepvolk en de mensen thuis is levensgroot.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wilders is een droplul. Hij raaskalt maar wat en presteert in de kamer niets. Zij enige prestatie is een dik salaris ontvangen elke maand en op zijn potloodje bijten . Waarom gaat hij niet naar Hongarije met zijn Hongaarse vrouw, Daar staan tenminste hekken om de grens,

Reageer
gravatar

Wilders is een droplul. Een opruier van de eerste order. Hij schreeuwt maar iets en wat presteert hij in de kamer?: Elke maand een goed salaris ontvangen. Als hij een rasechte Nederlander was, zou hij ook met een Nederlands zijn getrouwd. Waarom gaat hij niet haar naar Hongarije, daar hebben ze tenminste hekken langs de grens. Dat vindt hij toch steengoed?

Reageer
gravatar

Wilders is nu helemaal doorgedraaid. Hij liegt en dat weet hij! Populistisch haatzasien terwijl hij met alle stemmingen prezies andersom stemt als hij zijn volgelingen voorhoudt. Ik moet niets van hem hebben met zijn domme rasistische haatzaaien.

Reageer
gravatar

Wij laten ons door die hersenloze inpakken en voor ons denken.niemand neemt het op voor de ouderen die men voor de zoveelste maal heeft gepakt.denk maar aan bv.de onbetaalbare huren de zorgpremie het eigen risico
schande.de bonden lopen achter de feiten aan.Bij onze zuider buren speel je dit niet klaar .Als dit kabinet de rit uit zit wat zeker zal gebeuren zal er niets meer over blijven van onze sociale verworvenheden.

Reageer
gravatar

Ik word banger van dat gehaat van al die PVV-gekkies dan het aantal vluchtelingen de laatste tijd. Probeerde eens een keer dichter naar elkaar toe te komen in plaats van de onderlinge relaties geen kans te geven. Zo stuur je inderdaad aan op onderlinge haat, slimpies.
Deze nieuwe Nederlanders zijn mensen als jij en ik, écht!

Reageer
gravatar

In de ogen van de linkse politici zijn wij Nederlanders allang een soort nepvolk geworden daar zij ons tot zelfverloochening dwingen en met de gehate EU een soort kunstmatig Europa willen creëren dat gewoon op zelfvernietiging uit is! Deze politici zien wij veel meer als een soort van neppolitici!

Reageer
gravatar

Weet iemand waar die schemerlamp te koop is?
Ikea, jysk ? Alle sites al afgestruind , maar niet te vinden.
Een behangetje zo geen kwaad kunnen, daar had Geert als materiedeskundige toch wel een handje kunnen helpen.

Reageer
gravatar

Hij heeft natuurlijk groot gelijk. Hoe kan nou en hij en Samson het Volk vertegenwoordigen. Dat kan niet. Een mond, een geluid. Een mond twee geluiden dat zou niet logisch zijn. Een land Een volk een stem, mijn stem. Zo bezien is de PVV ook de meest democratische partij, waar consequent ook met een mond gesproken word, namelijk met de Stem van het Volk. De vrijheid van mijn meningsuiting is nergens zo goed gegarandeerd, aldus de Stem van Het Volk

Reageer
gravatar

Nep- parlement, nep- volk, nep- politicus.
Waar zijn de mannen die gehakt zijn uit massief eikenhout uit de Oisterwijkse meubelfabriek (tok-tok) gebleven? Het zijn allemaal plastic lui tegenwoordig. Als
mijn oude Pruisen nog bestond ging ik sofort terug. Heimweh. ……

..

.

Reageer
gravatar

Er lopen helaas nog teveel mensen achter deze beroepspoliticus aan. Hij, gesponsord door Israel, zou beter moeten weten. Dat weet hij ook wel, maar dit gaat hem meer geld opleveren. Het gaat niet om ons, het gaat vooral om hem zelf. Een narcist noemen we dat.

Reageer
gravatar

Beste Geert Wilders ,,

kom u er nu pas achter die hollanders geen verstand in hun holle kop hebben ?
Nou daar was ik al vanaf de kleuterschool achter ,, welke idioot stemt nu 2x
op Rutte ? Ze geloven echt alles wat hun op televisie wordt wijsgemaakt.
Ik maak me nergens meer druk om , is toch al telaat en tis dweilen met de kraan
open ,, ik geef Stalin de schuld

Reageer
gravatar

Wilders is nu echt aan het raaskallen. Maar eigenlijk is dan prima. Dan zien mensen zijn teksten misschien eindelijk voor wat ze zijn: namelijk onproductief, polariserend en eigenlijk zo langzamerhand steeds meer facistisch en eng.

Reageer
gravatar

Wilders heeft wat mij wel gelijk betreffende Islam… Het is een gevaarlijk gedachtengoed… Dagelijks contact met mensen uit Pakistan. Daar worden christenen dagelijks vermoord door moslims… 70 % in Franse gevangenis is moslim maar 8% van de bevolking is moslim … Grenzen sluiten stopt aanzuigende werking… Wij moeten de regie voeren en niet mensensmokkelaars …. Zet in Turkije kampen op en haal alleen niet moslims op naar Europa

Reageer
gravatar

Wilders maakt zelf zijn eigen gelijk, normale mensen zoals wij moet straks vluchten voor zijn retoriek en de gevolgen ervan. De Tweede Kamer vormt een soort toneel van een visdispuut uit Astriks en Oblix, van Miltenburg als vrouwelijk Bard.
De algemene aanvaarde stelling dat onze volks vertegenwoordigers alles mogen zeggen, gaat tegen de universele regels van de mens in

Reageer
gravatar

De moeder van meneer Wilders is in Indonesië geboren. CBS definitie allochtoon : Een persoon van wie ten minste één ouder in het buitenland is geboren.
Er wordt onderscheid gemaakt tussen personen die zelf in het buitenland zijn geboren (de eerste generatie) en personen die in Nederland zijn geboren (de tweede generatie). Ook wordt onderscheid gemaakt tussen westerse en niet-westerse allochtonen.

Dus : meneer Wilders is echt een tweede generatie allochtoon.

Reageer
gravatar

En als je dan bedenkt dat Hitler en kwart joods was en gewoon rücksichlos 6miljoen mensen van zijn eigen volk heeft laten doden, staat ons nog heel wat te wachten. Zelfde retoriek.

gravatar

Volgens het CPB is de definitie van een allochtoon iemand van wie minstens één van de ouders in het buitenland is geboren. De moeder van meneer Wilders is in Indonesië geboren, dus volgens die definitie is meneer Wilders een allochtoon!! Een tweede generatie ALLOCHTOON dus!!

Reageer
gravatar

Geert Wilders vindt integreren een sprookje. Logisch! Hij is zelf immers een zoon van een vrouw uit Moslimland Indonesië, getrouwd met zigeunervrouw Krisztina Wilders-Marfai uit ‘MOE-land’ Hongarije (zij heeft overigens nog jarenlang een dubbel paspoort gehad).

gravatar

el, daar is heel wat voor te zeggen hoor..Vooral eurofiel neoliberaal volk voldoet aan die Wilderse criteria en plaatsen zich daarmee op het gelijke fascistiche front van VVD en PvdA met nog een reeks van dit sop-overgoten tribale stelletje is zo sexy is en steeds weer door het volk worden gekozen.
Het Nederlandse volk is dol op golvend Gutmenschfascistische medemenselijkheid tot tranen in de ogen bewogen- het warme fijne gevoel dat iedereen verplicht is te delen en MOET ervaren..

Reageer
gravatar

Als we nou eens beginnen met Nederlanders die de Nederlandse taal niet beheersen naar het buitenland te sturen. Als je in Nederland bent geboren en getogen en nog de Nederlandse taal niet beheerst heb je weinig moeite gedaan om in te burgeren en je aan te passen aan je geboorteland.

gravatar

Geert Wilders heeft gelijk, en dat heeft hij altlijd al gehad. Ik weet voor duizend procent zeker dat de dingen waarvoor hij waarschuwt ook echt gaan gebeuren. Dit is waar ik namelijk ook zelf sta in het leven.

Het moet gewoon gezegd worden, de vluchtelingen in ons land is eigenlijk wat niemand wilt, maar door de sociale normen en waarde hebben de meeste mensen het gevoel om via deze wijze ook te handelen. Ongeacht ze het willen of niet.

Reageer
gravatar

Dat je door de taaltest bent geslipt, betekent nog niet dat je net zo dom mag lullen als je blanke achterstandsbuurtgenoten.

gravatar

Als je binnen je eigen partij al geen democratie kan dulden. Dan kun je inderdaad denken dat je de enige leider voor dit land bent. Het is dan wel een beetje a la Poetin. Ik hoop niet dat het in dit land zover komt.

Reageer
gravatar

Jammer, echt jammer dit. Ik waardeerde Speld altijd om haar satire! Beginnen ze ineens artikelen te publiceren die volledig waar zijn.

Als ik waarheidsgetrouwe berichten met hoge nieuwswaarde zoek, koop ik wel een Telegraaf zoals elke wakkere Nederlander. Volgende keer graag weer een bericht dat ik met een schep zout kan nemen, want zo verliest Speld haar bestaansrecht.

Reageer
gravatar

Nou moet ik zeggen dat ik het ook heeeeeeel erg vervelend vind als de meerderheid van de mensen niet vinden wat IK vind……. complete volksverlakkerij zou ik zeggen….. uhhh…. krijg ik nou ook een boel zetels in de tweede kamer?

Reageer
gravatar

Nee, eerst een groepering vinden waar je veel mensen bang voor kan maken (sorry, maar joden en islamieten zijn al gereserveerd; misschien meppelaren of friezen ?).

gravatar

nou, dan reserveer ik de friezen….. de FAB is me altijd al een doorn in het oog geweest

Ok…. dan reserveer ik de friesen…. de FAB (Fryske afscheidings beweging) is me altijd al een doorn in het oog geweest 😉

gravatar

Geen probleem, maatje: een meerderheid is niet nodig om aan de macht te komen: je hoeft alleen een conservatief partijtje over te halen om je te steunen; daarna gooi je de niet bij het volk horende mensen in een volks heropvoedingskamp, de jo…. uh, islamieten moedig aan om te vertrekken (vergeet de vertrekpremie niet) en dan komt alles goed.

PS: vergeet niet te investeren in het leger; ook andere europese landen moeten bevrijd worden van het joo…. ik bedoel, islamitisch tuig!

Reageer
gravatar

Weer de pers die de feiten verdraait!

Wilders noemde de vluchtelingen, die denken dat ze anderen met hun probleempjes moeten lastigvallen een nepvolk. Natuurlijk heeft Wilders ook hierin gelijk.

Reageer
gravatar

En Glorix stinkt en slaat op.de luchtwegen. Grijs? Heeft u die uitgroei gezien, ravenzwart? Zichtbaar zonder bril of verrekijker vanaf Mercurius? Hij is net zo blond als geblondeerde Sjaan uit de Jordaan. Nepblond!

gravatar

Is ook niet interessant…Hij roept alleen dingen om stemmetjes te winnen van het klootjesvolk en de blaten de schaapjes…oplossingen heeft hij niet…en laten we het maar helemaal niet hebben over de andere politieke zaken die spelen,daar heeft hij helemaal geen”kaas van gegeten”…

gravatar

Nou, qua kaas eten, op sommige punten zit hij soms eventjes links van de SP, sinds hij bij de VVD weg is. Zo lang als hij het nodig vindt natuurlijk.

gravatar

Heel vervelend voor de Grote Blonde Leider natuurlijk. Maar, er is hoop!
Er komt heel veel vers volk naar Nederland, wellicht dat daar mensen tussen zitten die het wel met hem eens zijn?!

Reageer
gravatar

Heel vervelend voor de Grote Blonde Leider natuurlijk. Maar, er is hoop!
Er komt heel veel vers volk naar Nederland, wellicht dat daar mensen tussen zitten die het wel met hem eens zijn?!

gravatar

Nee, “weil Wilders” klinkt echt niet en “geil Geert” is het ook niet en lijkt veel te veel op ons aller “geile Geert”, dus dat geeft misverstanden.
Dan maar: “peil PVV”, als compromis ?

gravatar

Heel vervelend voor de Grote Blonde Leider natuurlijk. Maar, er is hoop!
Er komt heel veel vers volk naar Nederland, wellicht dat daar mensen tussen zitten die het wel met hem eens zijn?!

Reageer
gravatar

Heel vervelend voor de Grote Blonde Leider natuurlijk. Maar, er is hoop!
Er komt heel veel vers volk naar Nederland, wellicht dat daar mensen tussen zitten die het wel met hem eens zijn?!

gravatar

Heel vervelend voor de Grote Blonde Leider natuurlijk. Maar, er is hoop!
Er komt heel veel vers volk naar Nederland, wellicht dat daar mensen tussen zitten die het wel met hem eens zijn?!

Reageer
gravatar

Mij lijken het bossche bollen van Jan de Groot en slagroomtaart. Verder nog wat kleinere ondefiniëerbare dingetjes.
De slogan aan de wand vertelt duidelijk dat we moeten uitkijken met snoepen, maar waarom je daarvoor PVV moet stemmen is mij onduidelijk.

gravatar

Na een dergelijke beschrijving doet het mij aan dat de fotograaf waarschijnlijk een afstammeling is van een Steen. De thematiek spreekt boekdelen..

gravatar

Nep-moorkoppen, dat zie je zo. Verder vind ik dat het nepotisme bij de Oranje’s nep is, niemand stamt nog af van de Vader Des Vaderlands. Dat is bij Stichting Nepotisme wel anders. Mijn vader zat in het bestuur, na mijn grootvader, die mijn overgrootvader opvolgde toen mijn betovergrootvader moeite kreeg met het tellen van alle stichtingsleden (zijn nakomelingen uiteraard), waarvan er bovendien drie erg op de glazenwasser leken. Wat uiteraard een gevaar is voor het Ware Nepotisme. Leve Nepos!

gravatar

Wat heerlijk dat Wilders zijn landgenoten NEPPERS vindt.

Nou Geert, wij vinden jou een grote NEPPER en zijn heel gelukkig als je emigreert naar IS, Syrië of een andere .staat in het Midden Oosten.

En doe ons een lol.

Neem alstublieft Corrie mee, dan zijn we ook van die TUTHOLA af.

Reageer
gravatar

Ach Corrie, kind toch. Geert kan hier best om lachen, hoor. Hij heeft echt gevoel voor humor. Van de week ook weer. Maakte ie in de 2e Kamer een grap, waar al zijn collega’s hartelijk om moesten lachen.
Zo Corrie, traantjes weg en weer een beetje lachen om de Speld, hup…

gravatar

Dankjewel Hans voor je opbeurende bericht. Het is soms zwaar voor mij dat mijn geliefde leider en ik zo bespot worden op de site.

Nu weet ik ook wel dat het domme linkse dogmatische lui zijn die nog met hun gedachte in het vorig millennium leven die deze berichten over mij schrijven, maar toch. Het valt niet mee dat ik altijd het slachtoffer ben van hun venijn.

Zo ga je niet met een vrouw om.

Corrie.

PS: Hou je van wandelen? 😉

gravatar

Hier de echte Hans Jansen, Corrie. Wandelen… daar heb ik inderdaad wel eens over gelezen. Maar ik breng veel van mijn tijd door in mijn stamkroeg, waar ik bomen opzet met het weldenkende deel der natie. We hebben overigens het ruim bemeten rookhok opengesteld voor asielzoekers, om zo ons steentje bij te dragen.
PS: Hou je van borrelpraat?

gravatar

Ach Corrie. Weet niet dat buurlanden van Syrië al miljoenen Syriërs binnen de grenzen hebben. En steunt Wilders door dik en dun. Ik zie een patroon.