Schelden op ‘sletten’ geeft Els en Barry warm gevoel van binnen

‘Wat vrouwen met hun lichaam doen, is mijn zaak’

Iedere dag struinen ze het internet een paar uur af, op zoek naar roddels en uitgelekte seksvideo’s. Onder elk bericht plaatsen ze een reactie waarin ze de vrouw in kwestie uitschelden voor ‘slet’ en ‘uitgewoonde zaadhoer’. Het kost bevlogen ‘slut-shamers’ veel tijd, maar dat hebben ze er graag voor over: “Wat vrouwen met hun lichaam doen, is mijn zaak.” 

Els van der Meer (41) wijst op een klein bureau met een laptop. “Hier werk ik.” Het prikbord hangt vol met teksten van ‘Loesje’, op de muismat prijkt een foto van Els met haar moeder, die ook haar beste vriendin is. Ze doet nu ongeveer drie jaar aan het uitschelden van vrouwen die wel seks hebben, vertelt ze: “Meestal begin ik ’s ochtends met een paar bedreigingen en cynische opmerkingen over zelfrespect, en ga ik rond de lunch helemaal los met ‘WHAHAHA’s’ en vurige scheldkannonades. Om zes uur stop ik, want dan begint Dr. Phil.”

Voor Barry Hogendoorn (50) is de digitale schandpaal een passie die hij pas recent ontdekte. Hij zag na het gamen de video van de Canadese Alexis Frulling, die in een steegje seks had met twee mannen: ‘Ik dacht meteen: Jezus, wat een goedkope zuigteef. Dus dat heb ik ook opgeschreven.” Het hem een warm gevoel van binnen. Slut-shaming bood bovendien uitkomst, omdat hij toch al enige tijd op zoek was naar een vorm van dagbesteding: “Vrouwen die plezier beleven aan seks, dat vind ik walgelijk. Het is belangrijk dat er mensen zijn die daar de aandacht op vestigen.”

“Ik hoop dat hun moeders trots zijn,” schampert Els. Ze neemt een hap van haar BonBonBloc met praliné en witte chocolade. Met volle mond: “Ik word er als vrouw op aangekeken als zo’n spermasnol zich als lustobject laat gebruiken.”

Barry sluit zich daarbij aan: “Ik heb een penis.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja ! Hoog tijd dat die kankersletten eens hard worden aangepakt ! Zoveel geilheid maakt de wereld kapot ! En dan lawaai maken tijdens het neuken.. bam, sla ze dan gelijk op de muil, moet eens afgelopen zijn. Goed initiatief dit !! Is er ook een kankerhoerenslettenforum ?

Reageer
gravatar

Trollenverdelger (wannabe),

Ik zal niet zeggen dat je geen gelijk hebt, ook niet dat je wel gelijk hebt. Overigens heb je geen gelijk maar dat terzijde.
Het plaatsen van meerdere reacties, onder meerdere aliassen kan de Speld niets aan doen, dat is ook niet in de lijn met het recht van vrije meningsuiting.
Dus neem gewoon je pilletje en accepteer het gewoon.

Overigens is het geen komkommer, maar een courgette …. dat je het even weet!

Reageer
gravatar

Eigenlijk is het wel heel goedkoop om je zo te laten gaan op liefhebbers van seks. Het zegt meer van diegenen die schelden dan degenen die het lekker doen.

Reageer
gravatar

Hoi Margootje, bij Christine le Duc op het Piet Heinplein is het Summer Sale.

Zullen we weer eens afspreken om te shoppen?

Voor vrouwen met een grote maat zoals jij is er ook voldoende aanbod.

Corrie.

gravatar

Dat Barry in het bezit van een penis is, heeft geen enkele nieuwswaarde, dus waarom vermelden ? Of slaat het op de trots van zijn moeder ? Onduidelijk, hoor.

Reageer
gravatar

Mijn kinderen heb ik ook goed opgevoed, er ging hier weleens iemand even wandelen in het bosje van een meter of tien net nadat we hier borden hadden neergezet ‘natuurgebied’, en het hele gebied hierachter hadden uitgebreid met glastuinbouw: net een nieuwe kas van een kilometer of wat. Je hebt zoveel zonuren tenslotte niet voor niets als je er niets mee kan. Zo gaat daar ook niet iemand zomaar rondlopen. Ze hebben hem goed zwaar voor pedofiel uitgemaakt. Zo helemaal alleen in zo’n bosje!

Reageer
gravatar

ik als hippie niet verwarren met hipster ben zelf wel van het vrijelijk verspreiden van de liefde maar als mensen hun passie volgen zoals barry dat doet vind ik dat ook wel mooi

Reageer
gravatar

@Pats Joep, beter per keer betalen dan ook de afwas moeten doen, opruimen, stofzuigen en haar gezeur en feministisch gezeik te moeten ondergaan.

gravatar

Goed gezegd Corrie. Het is schandalig hoe Margootje en jij op de hak worden genomen door de linkse fatsoenpredikers op dit forum.

gravatar

Als Els en Barry je zouden kennen, Corrie, zouden ze je ongetwijfeld uitschelden voor duindel, haaghoer, PVV-slet en dergelijke beledigende benamingen, maar gelukkig voor jou kennen ze je niet.

gravatar

@koffiepraat:

Wat ben ik blij dat je het een keertje voor Corrie en mij opneemt hier op het forum. Maar we trekken ons toch niets aan van die linkse fatsoen predikers. Net als die trollenvanger, die nooit iets vangt en alleen maar zeurt.

gravatar

Ach Margootje, eigenlijk vind ik de Trollenvanger wel leuk. Je kunt hem zo gemakkelijk op de kast jagen en omdat het zo dom is uitlachen. Volgens mij is zijn stoornis, dat iedereen in het complot zit, met medicijnen te beperken.

Hij doet me denken aan vroeger. Vroeger zag je wel eens de plaatselijke dorpsgek op het kruispunt van de straat het verkeer regelen. De dorpsgek nam zichzelf zeer serieus terwijl iedereen hem uitlachte.

gravatar

Hey Corrie!

Ik ben het zowaar eens met Hagenees, Els en Barry kennen je helemaal niet zoals je echt bent, en die linkse fatsoenpredikers (Zie @Koffiepraat) ook niet!

Je was trouwens geweldig in de duinen, gister. Binnenkort eens overdoen in bv. het Amsterdamse bossie, even al die arrogante 020-ers de stuipen op het lijf jagen?

X
Joep!