Vertel ook eens aan een ander dat het warm is!

Deel de informatie die je hebt

Veel mensen hebben informatie over het weer, maar delen die niet met anderen. Jammer! Zo blijft er twijfel bestaan. Vandaag is het bijvoorbeeld warm en dat mag een ander best weten. Spreek je uit! Misschien hebben anderen het ook warm maar durven ze het niet hardop te zeggen. Vertel je collega dus gewoon over die hitte. Bevestig het gerust nog een paar keer! Herhaling werkt. Herhaling werkt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nou wist u al dat het straks afgelopen idd met de warmte en daar het dan weer gaat regenen? Dat kut weer hier in Nederland ook altijd….

Reageer
gravatar

Warm? Hoezo? Ga me nou niet vertellen dat warmte ook überhaupt iest met de hoge temperatuur te maken heeft!
Straks zeggen ze nog dat koude met veel te lage ( zeg…ondernul) temaken heeft… waar is dat op gebaseerd?

Ik kan mij geen dergelijk onderzoek herrinneren….

Reageer
gravatar

Ik had bij de duiktrap gezwommen en wachtte met mijn handdoek om nog eens door te gaan. Ik was alleen aan de dijk. Een mollige vrouw die wanhopig wat geil wil zijn, zonnebril op haar voorhoofd, sms’end, ging er met haar zoon zitten, haar man kwam er even later met nog een. Ik wachtte en liet ze beleefd voorgaan, met hun dure wolfshond die daar had gekotst. Het kleinste zoontje zwemmend vroeg: “Wat moet die man daar!”, ze begonnen te smoezen. Ze dachten dat ik er voor haar was. Burgerij, gajes.

Reageer
gravatar

Dit raakt aan het vraagstuk van privatisering, hoe dat is ingevuld, het morele mismanagement van de patjepeeër.

gravatar

Owwww…nou ja. …k heb dr nie veel last van. Zie t liever dan dat gemiddelde herfstweertje in Nederland. …maar als je t graag hoort….hiji t is warm vandaag he

Reageer
gravatar

Tour de France

Heb je ooit een finish in zee meegemaakt? Op 5 juli kan dat in Zeeland. Dan finisht de Tour de France op Neeltje Jans. Kom je ook?

Het asfalt is al warm.

Arrivée Zélande 2015, de Wereldleraar

Reageer
gravatar

Wat een super initiatief zeg! Ook ik vind dat het behoorlijk warm is en dit mag best gezegd worden. Nogmaals, een super initiatief! Echt super!! SUPER!!!

Reageer
gravatar

Warm? Ik bevries door die airco die op 19!!! Wordt gezet.
Met winterkleren aan ga je toch ook niet in 17 graden zitten?

Reageer
gravatar

Jammer dat deze opmerking ook elke keer, wanneer het warm is, gemaakt moet worden. Beetje het zelfde niveau als waar je grapjes over maakt. Originaliteit is ver te zoeken.

Reageer
gravatar

Kom eens met echt nieuws??????
Als je niet durft te zeggen dat het warm is dan heb je volgens mij baat bij een gesprek met een psycholoog.

Reageer
gravatar

Kom eens met nuttig nieuws?????
Iemand die niet durft te zeggen dat het warm is die heeft denk ik wel baat bij een gesprek met een psycholoog. Mafketels

Reageer
gravatar

wat een gezeur over het is warm ,dat weet ik ook wel dat hoeft niemand mij te vertellen,ik vind het lekker zo als het is ,dus ik heb er niets aan

Reageer
gravatar

Allemaal gelul. Het is helemaal niet warm. Net geprobeerd een eitje te tikken in de supermarkt omdfat ze zeiden dat het zo warm is dat je de eieren niet meer hoeft te koken. Je haalt ze gewoon gekookt uit het schap in Kudtklapperveen

Reageer
gravatar

ik denk aan de snoeiers van de taxushaagjes…geef hen veel te drinken ….liefst niets zoet want daar krijg je nog meer dorst van …geef hun koele frisse dranken want MENSEN HET IS WARM ….

Reageer
gravatar

Hier in Rotterdam is het 24,5 gr met een lekker west-noord-west windje van zee, het is hier dus niet warm. Maar dat had onze eigen Ed Aldus van RTV Rijnmond al een beetje voorspeld.

Reageer
gravatar

Ja, had dit bericht nou niet gewoon vanmorgen vróeg al op de site kunnen staan?? Nu ben ik natuurlijk veel te laat om maatregelen te nemen. Ik wist van niets tot ik dit zag!

Reageer
gravatar

Tja, met deze hitte ook nog een “m” typen is echt te veel van het goede. Geeft niet, hoor Floor.

gravatar

Het is gelukkig niet meer zo koud dan begin januari. Echt een opluchting!

Heerlijk om mijn hart te luchten als stratenmaker

Reageer
gravatar

Bij zo’n domme opmerking spijt het mij bijna dat je geen ervaringsdeskundige bent. Des te meer omdat niemand op studenten van de “Kunst” Academie zit te wachten. FOEI! Ik herhaal: FOEI!

gravatar

Wordt het niet eens de hoogste tijd dat de rayonhoofden in Friesland bij elkaar gaan komen? Zo kan het echt niet doorgaan.

Reageer
gravatar

Ik was gisteren, tijdens mijn werk wel heel blij, dat een behoorlijk aantal passagiers mij erop heeft gewezen dat het (ook toen al) warm was.
Bij de eerste dacht ik: “Hè, nee toch?” Na de vijfde passagier die mij vertelde dat het warm was begon ik toch wat te twijfelen. Het was de driehonderdvierentwintigste die mij uiteindelijk overtuigde. Inmiddels denk ik dat het best warm zou kunnen zijn. Klopt dat?

Reageer
gravatar

God nondejus.. Ik staat dus zonder pantalon met m’n bips uit mekander voor de ventilatort in de kantine.

Iedereen is hier dus prima op de hoogte!

Reageer
gravatar

Airco aan 25 graden binnen, heerlijk.

Wie met dit weer naar buiten gaat is een volslagen idioot en heeft (inmiddels gesmolten) boter op zijn/haar hoofd.

Ik ben weer aan het werk!

Reageer
gravatar

Wat? Dat kan helemaal niet! Er is hier herhaaldelijk herhaaldeijk verherhaaldelijkt dat het warm is, dus ook langs de Friese IJsselmeerkust. Herhaal dat maar eens.
Die Friese koele kikkers ook altijd…

gravatar

Ik weet niet of het iemand anders ook al was opgevallen, maar het is schijnbaar dus ziek heet 😮 had iemand me dat maar verteld!

Reageer
gravatar

Vanwege het regelmatig herhalen dat het warm is zit ik nu met een icepack tegen mijn gezwollen linker oog.

Ik heb het helemaal niet warm meer…

Reageer
gravatar

Verheug u ! Uit een onderzoek van het AD is gebleken dat EMMEN de minst populaire plaats van Nederland is.
Een mooie kans om de zwarte piet daar naartoe te verplaatsen, maar wacht tot het wat koeler is.

gravatar

Zó is dat, Gorenfroot Bildings! En nog ruimschoots vóórdat Meppel aan de beurt is om volgescheten en uitgekotst te worden is er de dringende aandrang ten aanzien van Kootwijkerbroek. U zult dus nog even geduld moeten betrachten. Maak anders zelf vast eens een begin! U zou bijvoorbeeld trottoirs en toegangen tot de buurtwinkel van Emmen kunnen ondergraven en van puntige stokken kunnen voorzien. Gemalen glas in de drinkwatervoorziening is ook altijd een succesnummer in deze. Succes!

gravatar

Goed gezien Trollenverdelger! Volgens mij is Rudolf Julius de gast die zich als Corrie van Hiernaast op het forum manifesteert.