Zaterdag mogelijk 70 graden

Misschien wel 80 zelfs, of 90

Er bestaat een kans dat de temperatuur zaterdag oploopt tot 60 graden. Volgens het KNMI zou rond het middaguur zelfs de grens van 70 graden gehaald kunnen worden. Uit sommige weermodellen blijkt dat ook een temperatuur van 80 graden niet denkbeeldig is. Als zelfs die verwachting overtroffen wordt, is het niet onmogelijk dat Nederland voor het eerst te maken krijgt met maxima van 90 graden of hoger. Weerman Gerrit Hiemstra: “Eigenlijk moeten we erop voorbereid zijn dat het dit weekend gaat koken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarschijnlijk zijn ze bij het KNMI helemaal gek geworden en teveel naar televisie series gekeken en daarbij de code blauw rood en geel oranje ontdekt. burgers weten niet meer wat ze daar van moeten denken want bij welke kleur is het een kallemiteit. onrustzaaiers zijn het

Reageer
gravatar

Ik hoorde zelfs dat vandaag wordt bekeken of het weekend kan worden geannuleerd?
Werkgevers vinden het onverantwoord om werknemers met dit weer thuis te laten zitten. Bravo voor de werkgevers, wat een betrokkenheid!

Reageer
gravatar

Inderdaad, alle artikelen die niet op waarheid berusten moeten per direct van De Speld af!

gravatar

Wie heeft er zin in een duurloopje zo?

Start is in Wolfheze, we lopen door bos en hei naar Kootwijk.
Start is om 12.30 op het stationsplein, we doen heel rustig aan, zodat we om iets van 15.00 h klaar zijn.

Reageer
gravatar

Onzin 70 tot 90 graden overdrijven tss het wordt 39 tot in de 40 graden niet meer echt een kneus die weerman dit soort temperaturen kan niet in Nederland.

Reageer
gravatar

Ik meen me ook te moeten mengen in deze discussie. Uit gedegen onderzoek is namelijk gebleken dat 90 graden best meevalt. Soms voelt het wat kouder aan. En anders kun je altijd nog met een pakje boter op de Dam gaan zitten, nietwaar?

Reageer
gravatar

Elders in het zonnestelsel zijn deze temperaturen al langer gebruikelijk. Ook wij zullen er zeker aan kunnen wennen.

Reageer
gravatar

Het is inderdaad wel een tikkel intiem. Bij veel mensen kriebelt het, zeker als het warm is. Niet iedereen vindt het lekker. Veel heteroseksuele mannen hebben een aversie, of zijn er zelfs bang voor.

gravatar

Nieuwspaal heeft hele grappige artikeltjes, al eerder gezien.
Net als weleens met artikelen uit de Speld gebeurd neemt men ze soms ook serieus.

Daar hou ik van, woedend protest van rokers die in het stukje trapten waarin ze aankondigden dat een pakje sigaretten 50,- zou gaan kosten.

Dit omdat veel rokers hierom met klem verzocht zouden hebben met deze uitspraak: ‘als een pakje nóg duurder wordt stop ik ermee, dan kan ik het niet meer betalen’ aldus de minister.
Leuk!

gravatar

Leuk. Hoe kan je bij Nieuwspaal een suffe reactie plaatsen?

Er lijkt helemaal geen gezellige incrowd aanwezig te zijn die elkaar voortdurend zit af te katten, cq zichzelf zit op te trollen.

gravatar

De lol van opwarming van de aarde. Zo heb je dat er ineens of helemaal geen regen of ineens te veel valt, waardoor de gewassen doodgaan aan de wortel. Zo is opwarming aan de ene kant enorme hitte, aan de andere kant enorme kou. In beide gevallen gaat alles dood.

En dan nu weer even tijd voor de reclame.

Reageer
gravatar

Vorig jaar ben ik twee weken met de tent naar voormalig Joegoslavië op vakantie geweest. Daar was het overdag in de schaduw gemiddeld zo’n 230 graden. Na anderhalf uur was zelfs de onderkant van mijn voeten zwart. Heerlijk!!!

Reageer
gravatar

zal dit weekend dan toch de wereld vergaan. Door deze hitten zullen veel zaken smelten waar onder alles wat van plastic is ….. nou dat wordt wat dit weekend.

Reageer
gravatar

Hoi Biank, ga je een keertje fijn met mij de sauna in?
Kan ik je meteen van alles uitleggen over d’s en t’s.
En zo.

gravatar

Het overkomt ons bêta’s geregeld dat we van modellen iets aan de kook raken. Maar om dat nou in het journaal te behandelen, een beetje discretie jongens. Verwachtingen hoef je er niet van te hebben, wordt nooit wat.

Reageer
gravatar

barbeque schrijf je met een q, anders staat er geen barbeque.
net als vout. dat schrijf je met een v. en niet met een f. want dan staat er fout. want dan wel weer goed is. al staat er dan fout. vout is soweiso fout. vout.

gravatar

Gaan we Gerrit Hiemstra koken? Uitstekend! Hij liep toch al rood aan, dus hoeft het niet lang te duren. Aan het spit gaat trouwens het beste; geef mij dan maar een lendestukje met stroganoff-saus. Beats BBQ!

Reageer
gravatar

(Na de fascistische staat:) en nu jongens en meisjes, mogen jullie een halfuur vrij helemaal voor jullie zelf op het internet, en voor de volgende biologieles nog vijf minuten in de open lucht. Neem rustig een appeltje voor de dorst. We gaan het hebben over de voortplanting.

Wereldleraar

gravatar

Hou de vlag gereed, zaterdag vieren we de Fourth of July.

Independence day.

Long hot summer.