Deugende Facebookers krijgen domme regenboog niet uit profielfoto

‘Nu moet ik voor altijd de homobeweging blijven steunen’

Er heerst grote paniek onder facebookgebruikers. Tienduizenden van hen maakten dit weekend een indrukwekkend statement door een regenboog als profielfoto in te stellen, maar naar nu blijkt is die niet meer te verwijderen.

Sander uit Beuningen (21) wilde zondagavond weer zijn gebruikelijke badkamerselfie als profielfoto instellen, toen hij erachter kwam dat de kleuren niet van zijn beeldscherm verdwenen. “Ik wilde alleen laten zien dat ik enorm deug, maar nu moet ik mijn hele verdere bestaan de homobeweging blijven steunen. Wat moeten mijn vrienden wel niet denken?”

Ook Ilse uit Hellevoetsluis (33) is een van de gedupeerden. Ze heeft naar eigen zeggen niets met homoseksuelen, maar wel veel met gerechtigheid. “Ik wilde gewoon even mijn punt maken, maar nu wil ik verder met mijn leven. Ik voel me gebrandmerkt en ben absoluut nog niet klaar om definitief kleur te bekennen.”

Het is niet voor het eerst dat facebookgebruikers te maken krijgen met een onuitwisbare profielfoto. Volgens schattingen gaan duizenden profielen nog gebukt onder een zwart MH17-lintje, ongeveer evenveel mensen zijn nog steeds Charlie.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Huh ik had ook zo’n regenboog met 4/5 mei een fakkel maar daarna wijzig je gewoon je profiel foto weer! Ze staan gewoon opgeslagen in je Facebook onder profielfoto’s zie het probleem niet zo!

Reageer
gravatar

Tjonge druk maken om een foto en dan ook nog durven schrijven dat je gebrandmerkt bent omdat…durf te leven man!!!

Reageer
gravatar

Ik heb dat probleem al een tijdlang dat iedereen denkt dat ik homo ben. Ik weet niet hoe dat komt. En zo zijn zij die me als wereldleraar promoten ook homo, en worden ze met mij door elkaar gehaald.

Reageer
gravatar

Dat komt door de opstandigheid van de mens tegen God.

Ze willen u daarom met uw regenboog om u heen als ‘mens ‘ voor schut zetten.
Daar draait de homobeweging om. Gay Pride is de intocht van Jezus in Jeruzalem.

gravatar

Zolang jij doet wat zij van je verlangen is er niet zoveel aan de hand. Na afloop van zo’n sessie maak je de boel grondig schoon en doe je de deur op slot. En zo is het nog jarenlang vol te houden.

Vraagje: Noemt Corrie van Hiernaast je ook een wereldleraar?

gravatar

Ah, kijk eens aan… Ik zie dat iemand de moeite heeft genomen mij een kleurrijk smoelwerk te geven. Lief hoor, bedankt!!! En zoveel tekst ook!

Als je maar van mijn Cubanen afblijft, dan vind ik het prima! Hijsfijn!

De enige echte Jo Esther

gravatar

Mijn recente achtergrondfoto met het Centraal Station van A’dam versierd door Daan Rosengaarde: Ik blijf het gewoon een mooi gebouw vinden.

Reageer
gravatar

Waar is de luistergoeroe als we ‘m nodig hebben? Ligt zeker weer op een luchtbed in z’n teiltje met een schelp aan ‘t oor naar de zee te luisteren.

gravatar

Je probeert je voortdurend als vrouw voor te doen maar hebt wel een vooroordeel tegenover homo’s? Je bent een misselijkmakend figuur.

gravatar

Facebook laat die regenboog gedwongen staan nadat onomstostototelijk vast is komen te staan dat u wel degelijk homosexueel bent.

Dat is overigens niets om u voor te schamen, walgelijke figuren zoals de premiers van Nederland en België en zelfs de getrouwde Timmerfrans zijn het ook.

Reageer
gravatar

Het betreft hier deelnemers aan de Crazy Color Run afgelopen zondag. Profiel uitwassen met waterstofperoxide is de enige remedie.

Reageer
gravatar

bekeren tot de radicale islam, en de Amerikaanse overheid regelt de verdere afhandeling.