Al Qaida gebruikt nummer 2 nooit meer

Eerbetoon uit veiligheidsoverwegingen

Al Qaida gebruikt nooit meer het nummer 2. De terreurbeweging heeft dat besluit genomen na de dood van Nasser al-Wuhayshi. Hij is voortaan de ‘eeuwige nummer 2’ van Al Qaida.

Ayman al-Zawahiri, de eerste man van Al Qaida, legt uit dat het eerbetoon voortkomt uit veiligheidsoverwegingen: “De afgelopen jaren hebben de Amerikanen veertien keer onze nummer 2 gedood. Dan komt er een moment dat je moet besluiten om dat nummer maar niet meer in te zetten.”

Na de dood van Nasser al-Wuhaysi is Suleiman Amrhazi de nieuwe nummer 3 van de terreurbeweging.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als Al Qaida slim is, vervangen ze alle rugnummers door letters. De drones raken dan zo verward dat ze gillend naar de USA terugvliegen voor nieuwe instructies.

Reageer
gravatar

Laten we hopen dat nu D-day van start is gegaan omdat meneer Wilders van de PVV samen met o.a. mevrouw Marine Le Penn van Front National een nieuwe Europese fractie zijn begonnen tegen de EU er eindelijk maatregelen tegen het slappe EU-moslimbeleid komen.

Ze moeten zoveel mogelijk gasten van Al Qaida met hun terroristencellen in Europa oppakken en tegen de muur aanzetten.Dat zijn ze zelf zo gewend.

Er is weer hoop.

Corrie.

Reageer
gravatar

Cijfer 2 is voor deze gasten nu een vervloeking.Heel vreemd is dat, ze willen zich snel bij hun allah voegen waarom hun plotselinge vrees

Reageer