Toestand Joling stabiel na aanrijden van oud vrouwtje

Zanger kreeg schrik van zijn leven

De toestand van zanger Gerard Joling is stabiel, nadat hij gisteren een oud vrouwtje aanreed met de auto. Joling kreeg de schrik van zijn leven toen hij met zijn Mercedes 60 botbreuken veroorzaakte bij een overstekende bejaarde vrouw in Aalsmeer. De geschrokken Joling ligt nog wel ter observatie in het ziekenhuis, maar volgens zijn artsen is hij inmiddels buiten levensgevaar.

Verschillende BN’ers hebben hun medeleven betoond via Twitter. Lieke van Lexmond twittert: “Hoor net dat Gerard Joling een vrouw heeft aangereden. Sterkte voor zijn familie.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik mis hier het echte nieuws. In de telegraaf bijvoorbeeld staat dan hoe het met z’n moeder, nichtje, oom en schoonzus gaat en hoe die met dit trieste voorval omgaan.

Reageer
gravatar

De Mercedes-importeur heeft Gerard Joling aangeboden (voor de duur van de reparatie van zijn auto), om niet(s) een Mercedes 350 SK mét chauffeur aan te bieden, als troost voor het onverantwoorde gedrag van het bejaarde vrouwtje met haar rollator op het zebrapad.
Joling´s impresario Gordon Heuckeroth uitte daarover zijn ongenoegen; op Joling´s culturele niveau zou eerder een 500 SEC relevant zijn. Van de zijde van Stichting Conamus en de RVD werd dit nadrukkelijk tegengesproken.

Reageer
gravatar

Wel erg voor Jool hoor! Maar gelukkig kan ie nog net een fruitmandje uit zijn PGB betalen, alhoewel hij eigenlijk wel een giro 555 actie heeft verdiend voor al het leed dat hem overkomt.

Reageer
gravatar

Hoe zou die oude dame zich voelen? En haar familie? Gerard voelt hier vast ook wel iets bij. Gelukkig ijvert iedereen enorm om om zich te verplaatsen in de situatie.

gravatar

Ach ja, iedereen kan zoiets overkomen in een wereldstad. Er zijn tal van mensen beroerder van een ongeval afgekomen, ik denk aan James Dean, die een icoon werd van de film. Bij Joling was het mogelijk een zaak van reïncarnatie, de vrouw was zijn echtgenote in een vorig leven. Opzet is dus niet ondenkbaar.

Reageer
gravatar

In dat geval moet opzet heel waarschijnlijk worden geacht. Maar viel hij in zijn vorige leven dan op vrouwen?

Heeft hij zijn auto na de aanrijding nogmaals in de achteruit gezet en toen snel op de voormalige vrouw Joling afgereden om vervolgens met piepende remmen op het weerloze vrouwtje uit te glijden? Dat zou er heel misschien op kunnen wijzen dat hij haar wat minder mocht.

gravatar

Inderdaad …
Haar huwelijk was ook niet te benijden, hij viel al niet zo erg op vrouwen, maar hij voelde zich thuis door haar onderdrukt, daarom is hij nu openlijk van de andere kant. Zijn gevoel was dat er dingen op straat zouden komen die het daglicht niet mogen zien.

gravatar

Gelukkig wordt er een benefiet show voor hem georganiseerd met onder andere de aanwezigheid via hologram van diverse artiesten zoals Heintje Davids, Willy Alberti en Elvis Presly.

De opbrengst zal verdeeld worden tussen Joling en zijn hologram, een win win situtatie.

Reageer
gravatar

Als Geer via zijn billenmaatje Goor nog een juridisch adviesje van Bram Moszkowicz (of één van die andere geschorste broers) kan ritselen dan kan dat bejaarde vrouwtje misschien nog wel onverantwoorde dementie worden aangewreven en dan kan deze levensgenieter op haar kosten zijn bumper laten uitdeuken bij een erkende Bovag plaatschade werkplaats.

Reageer
gravatar

Nee hoor, niet op de speld. De speld is de wereld op z’n kop, Gerard Joling in het kwadraat. Daarom is de speld zo leuk (voor mensen met gevoel voor humor).

gravatar

In de CAO van slachtoffers staat niets vermeld over aandacht verdienen, wel over bed, bediening en bedelving. Dat is henzelf verwijtbaar, want het staat ook hen vrij om te demonstreren over die CAO zolang zij slachtoffer zijn.

gravatar

Onzin. Story schrijft over chronisch slaapgebrek. Die berichtgeving komt me veel geloofwaardiger voor.

Reageer
gravatar

Sterkte voor ZIJN familie??!! En het vrouwtje dan met haar 60 botbreuken?? Achja met n fruitmandje is dat vast snel gefixt. Zou t wel even pureren voor der, denk niet dat ze t nog wegkrijgt

Reageer
gravatar

Nou, nou, een beetje meer empathie mag ook wel zeg! Er wordt toch geschreven dat hij buiten levensgevaar is… Dat wordt niet zomaar gezegd toch? Dus inderdaad: sterkte voor zijn familie met het verwerken van deze grote klap.

gravatar

Het is pure pech geweest. Natuurlijk reed Gerard niet te hard en was er ook geen drank in het spel. Dit kan iedereen overkomen. Nu blijkt maar weer dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Gerard baalt er vreselijk van. Hij gaat zeker een fruitmand langsbrengen.

Reageer
gravatar

Toch wel bijzonder als je eerst stopt voor een zebrapad, daarna gaat rijden omdat je denkt dat iemand niet gaat oversteken en dat je dan een remspoor hebt van iets meer dan een meter.
Ik denk dat Gerard een probleem heeft…

gravatar

Oh, en aan mij wordt weer eens niet gedacht? Ik heb ook altijd remsporen van iets meer dan een meter -heb ik weer ja- maar ‘t is altijd weer Geer voor en Geer na. Bah!

gravatar

Nou, zoals je eergisteren in alle media hebt kunnen lezen, hebben ze bij voorbaat al weer een raket afgeschoten.
Echt jammer dat Nederland niet onder vuur ligt. Hadden die Nederlanders nog eens ergens uit ervaring over mee kunnen praten. Maar helaas, we moeten het weer met gebabbel doen. Het zij zo.

gravatar

Precies! Als Nederland ook af en toe zo’n vuurpijl te verwerken kreeg, was er vast meer begrip voor het overrijden van linkse gutmenschen met bulldozers.

gravatar

Wat bezield zo’n oud vrouwtje om Geer iets aan te doen? Ze zouden haar AOW moeten intrekken.

Gelukkig dat hij ongeschonden en met de schrik is vrijgekomen. Voor heel Nederland zou het een ramp zijn wanneer hem iets zou overkomen.

Iedereen moet toch toegeven dat z’n gouden stem door niemand te evenaren is. En wat zou Goor zonder Geer zijn? Het duo Geer&Goor is humor van de bovenste plank.

Geer, je bent een topper, heel Nederland leeft met je mee.

Sterkte,

Corrie.

Reageer
gravatar

Nou nou, dat is dan ook wel weer wat overdreven veel lof voor die ouwe relnicht. Zo goed is ie ook weer niet!

gravatar

Zeg van Hiernaast, grote leugen dat je er rondloopt!

Jij bent gisteren helemaal niet bij het Jasmine Palace aan het Lohmanplein geweest!

Een beetje Hagenees rijdt gewoon door ongeacht de kleur, en nu ben jij al niet te missen, en je leeft nog!

gravatar

Wat een triest stukje.
Hier hoor je geen grapen over te maken. Echt smakeloos, redactie hoe kun je zo diep zinken.

Reageer
gravatar

Nou Marc, ik denk dat onze Gerard er, ondanks alles, best om kan lachen, gieren en brullen hoor. Triest? Smakeloos? Ach, ‘t is allemaal zo betrekkelijk hè?

gravatar

Inderdaad, alsof die Jodeling er wat aan kan doen dat ie elke gelegenheid aangrijpt om in de publiciteit te komen…

gravatar

Lieve Marc,

Vele mediadoctoren hebben zich ook afgevraagd hoe ver een grap mag gaan. Hieronder het relaas van Dhr. J. v.d. Berg van De Speld:

https://youtu.be/jz0cczCXpcM

Hier wordt haarfijn uit de doeken gedaan hoe humor gemaakt wordt.
Saai, zeker; maar het kan niet altijd dolle pret, joel en jool zijn nietwaar?

gravatar

Grappen zijn leuk. En het gaat me niet snel te ver. Maar in dit geval wordt er door De Speld absoluut een grens overschreden. Als redactie hoor je te begrijpen wanneer je echt te ver gaat.

gravatar

Ja Marc, en ja Henk, dit gaat inderdaad echt te ver. Zelfs die maffe Joling kon er niet van slapen, zo vertelde hij aan RTL Boulevard.

Binnenkort hangt ‘ie gewoon weer met die glittermaatjes van ‘m aan een trapeze in de A’dam Arena. En het schijnt dat ‘ie ‘t oude besje voor de schrik een vrijkaartje heeft aangeboden.

Ik hoop toch zo dat ‘ie eruit lazert, hoewel je daar natuurlijk ook geen grappen over maakt.
Het zou net zo smakeloos zijn als dat we van die gasten bij De Speld…

gravatar

…gewend zijn.

En wat te denken over die link die in de reactie van de Anonieme Lafaard staat?

Sjongejongejonge zeg, hoewel we daar ook geen grappen over moeten maken. Het is al erg genoeg zo.

gravatar

Nounou, dat krijg je als je nergens de kracht meer voor hebt en alleen nog maar als verwende dure dandy nog verwendere duurdere apparaten kunt bedienen. Dan gaat het vanzelf mis. Die Joling is een kwelling voor zowel de muziek, oren als Nederland in het algemeen.

Reageer
gravatar

Inmiddels zijn wij natuurlijk ook benieuwd of zijn, waarschijnlijk niet al te oude, Mercedes geen grote schade heeft opgelopen. Een inzamelactie voor de reparatie – hoor ik stille tocht? – is volledig op zijn plaats!

De onoplettende bejaarde zal wel de spreekwoordelijke kale kikker zijn!

Reageer
gravatar

ik had vernomen dat Gordon laat zien hoe goed hij wel niet is en heeft hij Gerard Joling 20000 euro gegeven.