Hemelvaart niet te zien in Nederland

Wolken gooien roet in het eten

Hemelvaart is waarschijnlijk niet te zien in Nederland. Volgens de laatste weersvoorspellingen gooit de bewolking roet in het eten. Wie een heldere Hemelvaart wil zien, moet naar Zuid-Europa.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Naast dat de Speld inmiddels soms net te vroeg is met hun humor blijkt dat ze ook geen verstand hebben van het weer. Stralende lucht hier 😉

Reageer
gravatar

De hemelvaart was toch echt goed te zien met een rooodpaarsroze zwoele intense gloed die steeds heftiger werd.
of het wasverbrandde de gedachte aan de verbrandde stad van de mensen die meededen aan de brandgrensrun die dit veroorzaakt hebben :/…

Reageer
gravatar

Volgens mij vond de Hemelvaart al zo’n 1982 jaar geleden plaats. Daar is nu toch niets meer van te zien!?

Reageer
gravatar

Tja, dat Himmelfahrtskommando uit ’40 – ’45 voltrekt nu al ruim 75 jaar dat jaarlijkse ritueel, wordt het geen tijd deze Duitse veteranen nu eens met pensioen te laten gaan? We zijn vol begrip voor de afhakende geallieerde oudjes die in Normandië zijn geland, maar Duitse Wehrmachters worden óók oud! Die houden dat geen 100 jaar meer vol en wat dan? Gastarbeiders van I.S.? Uitzendkrachten van de Taliban? Contractanten van Al Qaeda of Boko Haram? Die hebben baarden én Hemelvaart-expertise.

Reageer
gravatar

Is ook mijn idee. In Vaticaanstad -in een loge naast de paus- zitten we eerste rang.
Als het daar nog niet lukt zijn de wonderen pas echt de wereld uit.

gravatar

Hee Nerd, jij irritant neefje die al die ellende heeft veroorzaakt met je: ‘ik doe het voor de helft van de prijs, die Speld, stelt niks voor wahwah’ wel een béétje laf en bescheten om mijn reactie te verplaatsen van #1 naar #3 in de hoop dat je giga-blunder die je oom Jochem een hoop centjes gaat kosten wat minder opvalt.

SUKKEL. NERD OP VMBO NIVEAU. LEEGHOOFD LOSER SCHAAM JE!

gravatar

4000 euro per maand om een site te hosten o.O (ok, aardig wat verkeer, maar dan nog), ja dat is een te flauwe grap om satire te zijn. En dan ook nog klagen dat de site “zonder toestemming” is verplaatst en dit soort bedragen blijven rekenen terwijl ze de bandbreedte allang niet meer te verduren hebben. Wat een stelletje oplichters. De grootste grap is nog wel dat ze De Speld nog steeds in hun portfolio hebben staan op hun van vreselijke stockphotos aan elkaar hangende site, bwahah. Beunhazen.

gravatar

Inderdaad, dit bericht stond eerst op #1. Meneer Nerd, gaat op de bon wegens het onrechtmatig verplaatsen van bestanden, waaronder het verplaatsen van berichten van #1 naar #3. Op heterdaad betrapt, u is er gloeiend bij.

gravatar

Zeg, Een Echte Webhoster, weet je wat je bent?

Een jankerd!!

Hou toch op, gewoon contracten lezen voor je ze tekent en – heel belangrijk – de kleine lettertjes lezen. Desnoods je oom die 2 jaar rechten gestudeerd heeft zijn licht erover laten schijnen.

Goed, dat kost een kistje dure wijn, maar het kan je zomaar duizenden euro’s schelen zo blijkt hier maar weer eens.. goedkoop is duurkoop, ik kan het niet vaak genoeg zeggen!

gravatar

Of ga het grootste deel van de dag zitten poepen in een toiletruimte zonder ramen, dan heb je in elk geval een excuus.

Bij succes voelt het toch een beetje als een vervroegde uitstorting van de Heilige Geest.