Deugdelijkheid is het helemaal deze zomer!

Zeven deugden waarmee jij op het strand gezien wordt

Het strandseizoen komt er weer aan. Hoog tijd dus om aan een aantrekkelijk innerlijk te werken. Weg met die zonden! Met deze zeven deugden ga jij het helemaal maken deze zomer!

Zelfbeheersing
Geef niet toe aan al je lusten! Natuurlijk zien al die mannen er sexy uit in hun strakke zwembroekjes, en natuurlijk heb je na het zwemmen altijd zin in frikandellen speciaal, maar hou je eens in! Mannen zijn gek op een vrouw met zelfbeheersing.

Zachtmoedigheid
Natuurlijk heb je een lichaam dat je op het strand mag laten zien, maar je vriendinnen hebben ook hard aan hun uiterlijk gewerkt. Probeer elkaar dan ook niet de ogen uit te steken. Met afgunst kan je deze zomer echt niet meer gezien worden.

Gematigdheid
Was het in 2014 nog in om eens lekker uit de bocht te vliegen, in 2015 is gematigdheid het helemaal! Kies dus gewoon één man uit en ga niet met iedereen in zee. Zo blijven er ook nog wat lekkere mannen over voor je vriendinnen.

Moed
Heb moed! Mannen houden van een vrouw met lef. Neemt die knappe blonde surfer maar geen initiatief? Stap gewoon eens op hem af! Wat maakt het nou uit als hij je afwijst? Je doet dit voor jezelf, niet voor hem. Waarschijnlijk komt hij dan alsnog achter je aan, standvastigheid is onweerstaanbaar.

Onbaatzuchtigheid
Is je beste vriendin aan het verdrinken in zee? Red dan haar leven. Dit soort kleine gebaren geeft de wereld een beetje kleur.

Geduld
Heb je een gespierde hunk te pakken maar weet je niet of jullie elkaar wel zien zitten? Wees geduldig! Niet haasten! Neem de tijd om elkaar beter te leren kennen, en heb er vertrouwen in dat het wel goed komt. Vertrouwen is superhot.

Naastenliefde
Laat je naastenliefde zien! Zie je die roodharige puber keihard verbranden? Bied eens aan hem in te smeren met zonnebrandolie. Je weet nooit wat daar nog van kan komen. 😉


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Volautomatische friettent en al, of anders zo’n V&D of ander soort glasbak op het strand. Pas wel op, per ongeluk, niet de meisjes van het dorp aan te zien. Want dan zie je dat de hele middenstand daar voor het eerst goed gaat samenwerken om je weg te krijgen.

Reageer
gravatar

Wat mot je hier dan joh? De meisjes horen bij een stoere jongen met spieren en weinig hersens van het dorp, daar moet je van afblijven. Allochtonen zijn welkom, daar kun je toch niets tegen inbrengen.

gravatar

De middenstand was ook in de Tweede Wereldoorlog kern van de collaboratie.
Die waren toen ook zo geil. Normen en waarden.

gravatar

“Laat je naastenliefde zien! Zie je die roodharige puber keihard verbranden? Bied eens aan hem in te smeren met zonnebrandolie. Je weet nooit wat daar nog van kan komen.”

Een heerlijk kreeftendiner in die kekke strandtent?

Reageer
gravatar

Geen zorgen om Haes, Konijn. Haes komt in de duinen amper voor. In vergelijking met u dan toch.

sterkte

gravatar

Ja, heette dat vroeger niet een kuisheidsgordel? En de ervaring leert dat uren in het duinzand, grote risico’s geeft op schuren in de binnenband. Of zoals onze Oosterburen dat onder woorden brengen: Panieren Sie noch mal, bitte.

gravatar

Ja! Hulde aan haar onbaathaftige zachtmoed! Hem ruimte geven in waar het haar nauw is, doen groeien in wat aan hem klein is. En dat in gematigde deugdzaamheid, met de zelfbeheersing die duren doet doch zonder zand dat schuren doet. Maak deugdelijk genot tot uw zomergebod.

Reageer
gravatar

Dominee, hier wil ik direct even bovenop springen, want zo gaat u er als lid van Zijn gemeenschap bij haar – de vrouw – toch niet in, lijkt me. Ik neem aan dat u toch meer van het genot der deugzaamheid bent i.p.v. van de deugdelijkheid van het genot, of is de lente u in de lendenen geslagen?

gravatar

Ahum,
proef hier dat de heren onder de reagentia ook enige behoefte hebben aan wat inhoudelijke voorstellen betreffend de deugden dezes zomers.

Reageer
gravatar

Mijn autistische zoon masturbeert zich steeds hevig op het strand. Zou het niet beter zijn als een van de daar aanwezige vrouwen zijn lid in haar wilde verbergen?

O ja, ik ben zelf ook autistisch.

Reageer
gravatar

Vaak maak ik strandwandelingen met daarna een duik in de duinen bij Scheveningen. Maar de zeven deugden waarmee je op het strand gezien kan worden vind ik nogal preuts en oubollig. Helemaal niet van deze tijd.

Ik vraag me af wat de leeftijd van de auteurs Peter Buurman en Jos Maalderink van het artikel is.

Corrie.

Reageer
gravatar

Heeft u de mooie blonde lokken van de heer Wilders al mogen aanschouwen, hoe deze golven met de zeewind mee als hij over het strand loopt.

Of heeft u dit genot nog niet mogen meemaken?

gravatar

Zo 2014 ben jij. Maar goed, als je het graag zo wilt pik ik je vriendje wel in, smeer je niet in als je verbrandt -waarschuw niet eens, laat staan dat ik je mijn dure zonnebrand aanbiedt- en laat je glimlachend verzuipen terwijl ik die vieze frikandellen verleidelijk voor je ogen laat dansen.

gravatar

Er worden in dit artikel toevallig wel zeven deugden opgesomd waar jouw favoriete geblondeerde straatschoffie nog nooit van gehoord heeft, Corrie! Misschien dat jij ze als preuts en oubollig kwalificeert omdat je er ook nog nooit van gehoord hebt?!