Ron Brandsteder noemt geboorte ‘jeugdzonde’

‘Als je jong bent, doe je de gekste dingen’

Ron Brandsteder bagatelliseert de ophef over zijn geboorte. Volgens de presentator was zijn entree op de wereld slechts een jeugdzonde.

“Ik was jong”, herinnert Brandsteder, tegenwoordig volwassen, zich. “Dan doe je de gekste dingen. Je maakt mij niet wijs dat er tussen al die moraalridders niet ook mensen zijn die in hun jeugd een keer zijn geboren. Laten we het niet groter maken dan het is.”

Toch zou hij het niet nog een keer doen, geeft de presentator toe: “Nee, nu niet meer. Ik ben ouder en wijzer geworden en heb geleerd van mijn fouten. Voor mijn moeder zou het bovendien een te grote opgave worden.”

De voormalige coryfee zag ondanks zijn goedbedoelde advies ook zijn zoon geboren worden: “Op een gegeven moment luisteren ze niet meer naar je en gaan ze toch hun eigen weg.” Brandsteder senior lacht zijn gulste lach: “Ergens is dat ook wel goed.”

De inwoner van Breukeleveen realiseert zich dat een grote groep mensen aanstoot kan nemen aan zijn geboorte: “Aan die mensen wil ik graag mijn excuses aanbieden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Brandhout, dat is het. Niet tegen een grap kunnen, wat voor grap, doen alsof je brandhout niet kent, daarna zit brandhout mét junior, hartelijk te lachen én met het vingertje te wijzen naar een in de maling genomen medelander. De fik er in brandhout plus junior, je kunt het niet hard genoeg aanpakken.

Reageer
gravatar

Het kan nooit de bedoeling van onze Schepper zijn geweest dat een mens voorziet in zijn levensonderhoud door het signeren van zakken chips. Wat bovendien een grove belediging is aan het adres van de Opperdoes en de Eigenheimer.

Reageer
gravatar

Touché. m’n beste. Maar het blijft ( ICTechnisch) een geweldige prestatie om over een zo lange duur reacties te verduisteren. Daar móet een uitgekiend algoritme aan ten grondslag liggen. Puur naar mijzelf constateer ik een logaritmische verdwijning van bijdragen. Zo “stilt” onze verlichte redactie de instroom van inhoudelijk/kritische reacties. Gelukkig is er in Nederland een onstilbare behoefte om gekend en gelezen te worden en De Speld (never a dull moment) biedt daartoe hét podium.

gravatar

Helaas. U bent beland op vakje 13. U bevindt zich in de gevangenis. U betaalt het gelag en dient hier te wachten tot een andere lezer U komt bevrijden.

Reageer
gravatar

Helaas. U bent beland op vakje 13. U bevindt zich in de gevangenis. U betaalt het gelag en dient hier te wachten tot een andere lezer U komt bevrijden.

gravatar

De arme man kan er niet veel aan doen, hij had er zelf geen zeggenschap in. Het was puur karma, en hij zal dat naar het toeschijnt nog weleens in een ver land over moeten doen om het goed te maken. Veel Nederlanders hebben dat probleem, dus hij hoeft zich niet alleen te voelen. Want daar gaat het toch helemaal om?

Reageer
gravatar

Ja, het was een door God gegeven beer van een baby. Bij de doop heeft men in de parochie het zitbad vol met wijwater laten lopen.

Doch Ron heeft als goed gelovig mens gelijk. Laten we ‘m niet nog groter maken dan ‘ie al is.

Reageer
gravatar

Zijn vader had hem op het moment supreme idd beter op de hete kachel kunnen laten vallen, dan was het met een sisser afgelopen.

Reageer
gravatar

Hij doet mij meer aan een erfzonde denken.

Inderdaad, zo vlug mogelijk zand erover. Laat hij een flesje van het medicijn ‘Pil’ inslikken (met de pillen er in).

Reageer
gravatar

Een geboren oetlul, de ex van Patty Brard en de vader van Rick metdezelfde achternaam.

Een geboren oetlul is echt een understatement Spuit Elf, ik bedoel: Patty Brard, of all people…

gravatar

And then meanwhile join the behind game “Who am i”! Beter ask the question “What am i”, because that stands the answer “Justin Bieber fan”!

gravatar

Ja, maar voor de één pakt dat wat gelukkiger uit dan dan voor de ander. En Ron paste niet eens in de laatste groep. Hij had dat, 92 jaar geleden, dus beter niet kunnen doen.