Nederland mag lekker alles weer betalen

Europese crisistop leidt tot verwachte uitkomst

Nederland mag lekker weer alles betalen. Dat is de uitkomst van het de Europese top in Brussel.

“Vluchtelingenbootjes, de Grieken, IS, de geldpers, Oekraïne. Er stonden nogal wat zware onderwerpen op de agenda vandaag. Gelukkig zaten alle lidstaten al snel op een lijn: Europa kan deze crises het best oplossen door de rekening bij de Nederlandse belastingbetaler te leggen”, verklaarde een tevreden Donald Tusk aan de Europese pers.

Wat de plannen concreet gaan betekenen, wordt de komende weken verder ingevuld. Wel is al duidelijk dat zuurverdiende Nederlandse belastingcenten naar de knoflooklanden worden gestuurd zonder dat ze daar iets voor terug hoeven te doen, dat alle illegale gelukszoekers weer in Nederland terecht zullen komen en dat de gewone Nederlander gepakt wordt waar hij bijstaat. Ook ligt in de lijn der verwachting dat Nederlandse politici beloond worden met een dikbetaald Europees baantje voor hun medewerking aan het tot de laatste steen afbreken van hun eigen land, vooral de zorg.

De reacties op de uitkomst van de top zijn positief. “Alle voorgaande keren hebben we de Nederlanders voor onze puinhopen laten opdraaien, en dat is telkens uitstekend bevallen,’ aldus een glimlachende Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis. “Je wordt bedankt, Rutte!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Pak nou die Belg van gisteren. Die vent werd gezocht wegens moordpoging. En nog wat dingen. Via nummerplaatherkenning reed hij een fuik binnen. . Prompt stak hij een NL polies neer. Daardoor heb je die aan de hand. Over de uitlevering van een aap zijn ze soms jaren mee bezig. Omwille van de kosten.

Reageer
gravatar

Ja, het wordt tijd dat Grieken weer fatsoenlijk op hun 51e met pensioen kunnen, dit kabinet doet zijn UITERSTE BEST de pensioenaanspraken in Nederland alvast terug te brengen door flankerend beleid; enerzijds de pensioenleeftijd versneld omhoog naar 85 jaar, pensioenen gemaximeerd op bijstandsniveau en pensioenen van minder dan € 100,- per maand vervallen aan de staat (lees Europa, lees Griekenland). Pensionado’s met inkomens onder € 25.000 p.j. worden afgeschoten mét partner en huisdier(en).

Reageer
gravatar

Ach, “den mensch wikt, doch den Systeembank beschikt’.

Complimenten aan onze Propaganda-afdeling overigens. Zelfs J.Goebbels had het niet voor elkaar gekregen zijn volk zo op te hitsen tegen een ander volk, terwijl de Partijtop (lees: Godenzonen der Systeembanken, met hun Führer Draghi), haar diepe zakken vult met een miljarden-buit verkregen van het eigen volk.

Waarom een volk uitroeiien als je het ook tot op het bot financieel kunt uitkleden? Het eerste kost geld, het tweede levert…

gravatar

Kunnen we niet eens af van gewone Nederlanders? Is zo weinig bijzonders aan, he? En zuurverdiende Nederlandse belastingcenten, daar maak je ook niemand gelukkig mee. Ik mis het koninklijk hart van de financiële vrijgevigheid in uw betoog en de vreugde van het Nederlandsch Volksoffer.

Reageer
gravatar

-Duimpjes weg, subito.
-Laatste 10 reacties zichtbaar.
-Niks max 500 leestekens waarvan er regelmatig tientallen in het niets verdwijnen.

Capiche?

gravatar

Is Maitreya die figuur die tegen cartoons is die een ander geloof kritiseren (c.q. Islam) omdat ze de juiste menselijke verhoudingen verstoren zoals gangbaar in het Midden-Oosten? En zijn eigen volgelingen uitroeit als ze even niet goed weergeven wat hij precies wil, wat hij achteraf duidelijk maakt via hun opvolger? Is niet hij degene die begonnen is in de Islam, in Engeland in de moskee?

gravatar

Nee nee Henk,

Maitreya, evenals die Likoed.nl zijn trollen uit de koker van de Speld. Zij hebben daar een zzp’er voor in de arm genomen, en zijn werk bestaat louter uit dom reutelen en anderen voor het hoofd stoten.

Zie Corrie van Hiernaast, Koffiepraat, Eppootje, Marg00tje en Botte Tukker. Ook zij komen bij diezelfde persoon vandaan, waarbij het niet erg is die gozer hier een lul te noemen, maar negeren is veruit de beste
optie.

gravatar

Haha, aan de reacties op dit artikel te zien hebben een hoop klagers niet door dat zij zelf het onderwerp zijn van de satire in dit stuk.
Alle clichés worden opgesomd, en nog hebben mensen blijkbaar niet door waar dit artikel over gaat.

Reageer
gravatar

Helemaal gelijk, ik heb geen flauw benul waar dit artikel over gaat.
Maar gelukkig zijn er nog incidenteel van die heldere lichtjes hier op de Speld die alles haarfijn aan de alles-voor-zoete-koek-slikkers uit kan leggen.

Ik blijf F5 drukken, uw gedetailleerde uitleg afwachtend!
Bij voorbaat dank

gravatar

Ze zijn in dit bericht vergeten te vermelden dat de gaswinning in Groningen volledig hervat wordt, tot de gehele gasput leeg is.
Met de behaalde opbrengst kunnen de gemaakte kosten van de genoemde top (+ bonusses van deelnemende ambtenaren) gedekt worden. Deze had Rutte immers ook al toegezegd.

Je wordt bedankt Rutte + Groningen, fock jou!

Reageer
gravatar

heerlijk ik betaal geen cent belasting zolang het maar niet ten koste van mijn bijstandsuitkering en de honderden euros aan allerlei subsidies gaat maakt dit soort berichten mijn dag weer goed

Reageer
gravatar

oh maar ik koop alles online via een of andere afrikaanse prins die ik via de mail heb leren kennen dus ik betaal ook helemaal geen btw en die afrikaanse prins is superblij met mijn bestellingen hij had het er laatst over dat hij er een bootje van wilde gaan kopen

gravatar

Hèh gadverdamme,

Heb mijn geld maar weer teruggestort op mijn ING rekening (had ik onder het matras gestopt na die walgelijke mentaliteit van loonsverhogingen bij de ABN), wachtend op de blauwe enveloppe met een extra crisis heffing..

Ook maar de zolder achter de boekenkast schoongemaakt, passen 4 vluchtelingen in. Mijn eigen B&B&B dus.. Daar gaan men AIRB&B inkomsten.

Wilders je had helemaal gelijk 🙁

Reageer
gravatar

Dit is aanleiding geven, Corrie leest mee en dat weet je. Niet meer doen, nóóit Wilders gelijk geven zelfs als hij het een keer zou hebben.

Trouwens, waarom iemand gelijk geven als hij het al heeft vraag ik me dan weer af..

gravatar

Die o.a. zogenaamde échte Plien,

Ja, ik heb ook wel eens last van zo’n paljas, maar dat jij nu eindelijk aan de beurt bent is meer dan terecht. Die vervelende verhaaltjes van je iedere keer hier op de forumsite zijn irritant en strontvervelend.

Ga toch wieberen met dat dubbele hoofd van je!

gravatar

@Plien

Dat iemand je afbeelding en naam gebruikt daar heb ik ook mee te maken.

Eerst dag ik dat het zo’n linkse gekkie is maar nu jouw afbeelding en naam ook gekopieerd wordt om reacties te plaatsen denk ik dat het een gewoon een zielenpiet is.

De reacties van afgelopen twee dagen dat o.a. gericht zijn tegen de Paullusjes zijn niet door mij geplaatst.

Corrie.

gravatar

Niet jokken Corrie, wie zou er in godesnaam jouw avatar willen lenen en zich als jou voor willen doen?

En waarom iets ontkennen terwijl niemand vraagt of je iets gedaan hebt, ik bedoel jegens de familie Paulussen?
Dat riekt naar misdaad, leugens en onwaarheden bovendien.

Groeten aan je zus als ze de deur op het nachtslot komt doen straks.

gravatar

Bij mij is aangifte gedaan van ordeverstoringen met de vraag om in te grijpen. Maar het is allemaal civiel, dus mijn sterke arm heeft hier niets te doen.

Doorlopen mensen, er is hier niets te zien.

gravatar

Beste Agent,

U zegt hier niets te zien? Zojuist botste ik hier op wel drie Plienen tegelijk, dit terwijl ik al slalommend om een heleboel Corrie’s heb getracht te trappen.

Aan een goed zicht ontbreekt het mij niet. Een hagelnieuwe bril, bestaande uit een keurig montuur met ontspiegelde en krasvaste glazen prijkt op mijn neus.

Beste Agent, dit riekt naar een obstructie van opzettelijke aard. Kunt u toch niet wat voor eenieder betekenen?

Waarbij alvast mijn dank,

de Kapelaan.

gravatar

Ach Kapelaan,

Het is natuurlijk wel uw vak om dingen te zien die er niet zijn en gebeurtenissen met een opzettelijk karakter te ontkennen die wel hebben plaatsgevonden.

En nu doorlopen, makker. Hard lopen, niet vallen en uit de buurt van kleine jongetjes blijven.

gravatar

Het nivelleren van Crises is een feest!

En het biedt tegelijk ook kansen voor het bedrijfsleven, met name in de recreatiesector. Want die enorme rubberbootjes moeten natuurlijk wel eerst geleverd worden, evenals al die ‘Route ’99’ voedselpakketten.

Bed, Bad en Boot dus, en men is zo ‘t soppie over.

Corrie.

Reageer
gravatar

Oei, Nederland gaat weer met de billen bloot dankzij de hobby’s van de Griekse Kerk.

Nivelleren op z’n Grieks dus, en rode knietjes tot gevolg. Au!

gravatar

Daarbij mag niet worden vergeten dat tevens is overeengekomen om bij conflicten met onduidelijke dader-slachtoffer-verhouding een vanaf Nederlands grondgebied vertrokken vliegtuig uit de lucht te schieten, teneinde de aandacht van de werkelijk spelende politieke en economische krachten af te leiden!

Reageer
gravatar

Ja Superknor, dat kan wel degelijk.

Pal Jas, jouw poging slaat in ieder geval werkelijk de plank helemaal mis.
Ga wat leuks doen of bemoei je er verder niet mee; stop met die tot mislukken gedoemde pogingen om de paljas uit te hangen.

gravatar

Nou en of Superknor, laat Pal Jas maar een beetje pruttelen.
Zijn grappen en grollen zijn amateuristisch en bij voorbaat tot mislukken gedoemd.

gravatar

Kijk eens aan,

Nu Plien er zelfs twee maal wat van vindt zal dat vervelende broertje Prulleke van d’r er zo dadelijk ook nog wel wat aan toe te voegen hebben.

gravatar

Eigenlijk vindt ze 2X hetzelfde, wat ook eigenlijk weer beide keren een herhaling van Pal Jas is.

Dus beide keren:

Goed gekopieerd.
Lekker kort, dat ook weer!

Joep!

gravatar

Ah, zie je wel, die Paulusjes ziet men tegenwoordig al om hoekje aan komen waaien.

Zeg Paul, wees nu eens een vent en doe eens leuk, maar gewoon wegblijven is ook een optie.

gravatar

Paljas broertje, een paljas.

Hoe ik over Pal Jas denk kun je hierboven lezen.

Overigens haalt die fop-Plien meer duimpjes omhoog binnen dan ik, dat is wel het ergste 🙁
Kijk maar op #7, nee, niks niet grappig.

Zal tante Corrie wel zijn, die doet altijd zo irritant en niet-leuk. Zeker niet als ze geen duimpjes krijgt en ik wel. Nu maar hopen dat mijn bijdrage wel meteen geplaatst wordt, 1x is wel genoeg.

gravatar

Bennie, wat ben je toch een lieverd, en wat zijn jouw commentaren toch diepgaand en wat doorzie jij het allemaal goed! En jij begrijpt mij ook heel goed.

Zullen we binnenkort een keertje gaan wandelen door de duinen bij Scheveningen?

Dikke kus van jouw Corrie.;)

gravatar

Moet je er één van mij lenen Plien?
Ik hou het gewoon op deze avatar als je het niet erg vindt.

Je kan toch niet met die middelvinger omhoog op het www meid, er zijn grenzen. Vraag maar aan tante Corrie, over grenzen kan ze urenlang vertellen, geloof mij maar.