Politie gaat vrijdag boeven vangen

Bonden kondigen publieksvriendelijke actie aan

Als minister Van der Steur niet ingaat op de CAO-eisen van de vakbonden, gaat de politie vrijdag boeven vangen. Dat heeft voorzitter Gerrit van den Kamp van politievakbond ACP aangekondigd. De politie kiest daarmee weer voor een publieksvriendelijke actie, na de langzaamaanactie van woensdag.

Nederlanders reageren tevreden op de plannen. Minister Van der Steur is minder enthousiast. Volgens hem moet de politie gewoon haar werk doen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarom?

Onze salarissen zijn al vijf jaar niet verhoogd en de bonusjes zijn geschrapt.

Maar grote boeven verhogen hun salaris elk jaar ver boven boven de inflatie en geven zich daarbovenop ook nog flinke bonussen.

We grijpen ze in hun kladden.

gravatar

Can you here make jokes?
– unfitting
– too early
– LOL
– Something with slapping
– objection and infamous

gravatar

Leuk spel. De politie gaat een gevangenis in en de boeven krijgen een minuut om zich te verstoppen. De agent die de meeste boeven vindt krijgt gefrituurde kip. Maar na deze ludieke actie worden het weer gewoon snelheidscontroles, hoor.

Reageer
gravatar

Uiteraard is hun werk van belang. Mensen meerdere tientjes lichter maken voor 20cm over de lijn, vb. Anders komt de begroting weer in de problemen én riskeert de minister zelf vrijdag in de cel te belanden…

Reageer
gravatar

Het gaat er niet om hoeveel je in moet leveren of hoelang je op de nullijn staat. Het gaat erom wat je netto per maand ontvangt. Dit moet je dan eens vergelijken met andere beroepen.Kijk niet alleen naar het salaris, maar ook naar je arbeidsvoorwaarden en je zult zien, dat je er in verhouding tot vele andere hard werkende mensen heel goed voorstaat.De overheid heeft sowieso veel betere arbeidsvoorwaarden dan een groot deel van de mensen in andere sectoren.Dit is discriminatie en dit kán niet !

Reageer
gravatar

Het gaat er niet om hoeveel je in moet leveren of hoelang je op de nullijn staat. Het gaat erom wat je netto per maand ontvangt. Dit moet je dan eens vergelijken met andere beroepen.Kijk niet alleen naar het salaris, maar ook naar je arbeidsvoorwaarden en je zult zien, dat je er in verhouding tot vele andere hard werkende mensen heel goed voorstaat.De overheid heeft sowieso veel betere arbeidsvoorwaarden dan een groot deel van de mensen in andere sectoren.Dit is discriminatie en dit mag niet!

Reageer
gravatar

Ellee, gefeliciteerd met deze primeur: twee plaatsingen van dezelfde tekst, dát is mij nog nooit geluk, zelfs niet in het voor-vorige format. Als ik een -door lang wachten- nog een keer op ‘reactie plaatsen” klik, krijg ik altijd een melding in de sfeer van “Deze tekst is al een keer aangeboden” en dan worden beiden niet geplaatst, als bonus. Schitterend hoe hier uiterst genuanceerd wordt gehandeld door de ballotage-commissie van De Speld.

gravatar

Er is verschil outsider, eerst kan discriminatie niet… en nu mag het niet. Ellee is erachter gekomen dat Discriminatie blijkbaar wel mogelijk is.

gravatar

Wat is dat nu zeg! Ik wil ‘s vrijdags gewoon bekeurd worden, gaan die wouten boeven vangen! Dacht dat de politie zichtbaarder wilde zijn voor de gewone burger.

Reageer
gravatar

Ah juist ja,

De openbare zichtbaarheid van het Korps wordt behoorlijk belemmerd door een groep onaangepaste malloten, die vinden dat hun gebrek aan aandacht onterecht is.

Dus Piet, vanaf aankomende vrijdag gewoon net als een gewone burger lekker binnenblijven, en je wordt in de loop van de dag op je wenken bedient.

gravatar

Voorzittershamer, ik poogde duidelijk te maken dat de zichtbaarheid van de politie te lijden heeft onder de weigering van het uitvoeren van de gebruikelijke werkzaamheid boetes uitdelen.

gravatar

Zal dan ook een keer tijd worden.
Daarom kregen ze dus geen loonsverhoging. Ze deden hun werk niet goed. Nu gaan ze uit protest echt hun werk doen? hahahahahaha Misschien dat ze nu eens inzien dat ze niet langer alleen maar moeten werken voor verzekeringsmaatschappijen maar ook echte politie werk moeten gaan doen.

Reageer
gravatar

A. van der Steur heeft bij zijn inhuldigingsceremonie in een aparte oekaze al laten vastleggen dat groot-ondernemers, bankiers en andere bekende VVD’ers op vrijdag ontheffing krijgen van de plicht zich gevangen te laten nemen, zelfs als daar juridisch geldige gronden voor zouden zijn. Dat was een VVD-ultimatum aan Diederik Samson (PvdA) na diens klinkende verkiezingsnederlaag bij de PS-verkiezingen. Samson koos toen eieren voor zijn geld, wat neerkomt op: betaling´in natura.

Reageer
gravatar

Elke dag een partner die hoop dat geliefde weer thuis komt want heeft hij/zij het gered toen hij/zij een brandend gebouw binnen rende om een moeder, kind of opa te redden. Of met hoge snelheid naar die reanimatie rijden om je vrouw te redden. Of achter gewapende rover aangaan om jouw geld terug te krijgen. Of het ijskoude water in springen om je broertje te redden enz… politiemensen riskeren zo vaak hun leven om jou te helpen dus geef ze blijk van waardering en steun ze… ik ben blij met ze!

Reageer
gravatar

Nou dat werd tijd zeg… altijd al zo een hekel aan gehad als je ze belt komen ze niet of pas veel later….. als er iemand zonder licht fietst of er rijd een auto te hard krijgen ze gelijk een bekeuring en dat is wel terecht maar ze kunnen beter idd boeven gaan vangen ipv stiekem langs de weg gaan staan te flitsen of bekeuring uit staan te delen! En dan erbij op het woonwagen kamp enzo komen ze niet????? Dus eigenlijk wil het zeggen dat je daar moet gaan wonen!

Reageer