Saudi-Arabië kijkt uit naar stokjesdag

100 stokslagen voor overspelige vrouwen om lente te vieren

In Saudi-Arabië is het vandaag weer stokjesdag. De eerste overspelige vrouwen van het nieuwe jaar krijgen op deze dag 100 stokslagen om het begin van de lente te vieren. Het bijzondere van de traditie is dat het elk jaar een verrassing is op welke datum stokjesdag valt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

onderschat diederik nie……………
de relasie tussen van lotje getikt ….
vreemde ara en betabieren en een tik van de malle molen gehad te hebben is: zo kort als een stokje…..
wiskunde algebraad..sterrekunde..veel zo niet alles zit in dit artikel omsloten…

Reageer
gravatar

Wat een xenofoob gelul weer. In het ene land slaat men met stokjes en in het andere eet men ermee. Niet interessant verschil. Hoewel beide landen de arbo-wet met de voeten treden maakt onze regentenbende zich druk om bed, bad en brood. So what?

Reageer
gravatar

Natuurlijk wel; volgens “Maatstaven 2015” van de politie is het kijken naar een vrouw (anders dan de eigen vrouw) langer dan 3/1000 seconden, op te vatten als een flirt.
De mannelijke voyeur krijgt dan officieus een waarschuwing en een schouderklopje van de verbaliserend wetsdienaar, het vrouwelijk object van dat staren wordt echter ter plekke gestenigd. Het is immers haar schuld dat de man naar haar keek. Duidelijk?

gravatar

“Die kerels” hebben een eeuwigdurende vrijbrief: pakken wat je pakken kan. Ongestraft, erger: aangevuurd en aangeleerd door de ouders. Maar als ze aan hun dochters komen, dan zijn de rapen gasr. Ondanks het feit, dat de vrouwelijke schaamlippen verwijderd zijn en de vagina dichtgenaaid en vergrendeld. Alles alleen voir de “sheikjes”.

gravatar

Verbazend dat men nog niet op het lumineuze idee is gekomen een “bijltjesdag” naar Hollands voorbeeld te houden. Deze lijfstraffelijke vorm van Hollandsche tolerantie werd toegepast in de tweede en derde week van mei 1945. Vrouwen werden toen kaalgeschoren, maar in Saudi-Arabië mogen ze hun hoofdbedekking aanhouden tijdens de onthoofding; toch weer een stuk moderne beschaving in streken waar je dat eigenlijk niet verwacht.

Reageer
gravatar

Andermaal een geval van preventieve censuur; 33 bijdragen ongeplaatst. Het is evident dat de conservatieve vleugel in de redactie van De Speld hier aan de winnende hand is. Maar waarom dan in Allah’s naam dit onderwerp gekozen?
Er hadden ook actuele onderwerpen als “Humaniteit en Welzijn in I.S.” en “Schaamteloze burka-loosheid van vrouwelijke bankiers” geplaatst kunnen worden.

Reageer
gravatar

Arme dames.Als je eens per ongeluk knipoogt in dat kutland heb je al 100 stokslagen te pakken.
Valt me nog mee dat ze niet gestenigd worden op steentjesdag……
Stelletje achterlijke idioten,leven nog steeds in de oertijd.

Reageer
gravatar

Stenigingsdag? Dáár wordt al hard aan gewerkt in het hoofdkwartier van Al Badr Al Baghdadi in samenspraak met het centrale hoofdkantoor van de Soennitische Wereldbevrijding. Maar pst, daar mogen we alléén over denken; niet over praten: want voor we het weten hebben we bevriende, olie-leverende, staatshoofden beledigd en dáár staat wél ‘n fatwa op. N.B. van AIVD en NSA! In het Westen mogen we starten met puntzakjes grind (500 gram), zoals in de film “The Life of Brian” van Monty Python

gravatar

Oh wat enig! Ik ben dol op verrassingen! Saudi-Arabië, een surprise ei is er niets bij.

Eerst al de verrassing van wat er onder de zwarte gewaden verscholen gaat, dan de verrassing wanneer het plots stokjesdag is, en last but not least: wie oh wie is de gelukkige dame die willekeurig van straat geplukt wordt om vervolgens tot ‘overspelige vrouw’ benoemd te worden en kans maakt op de hoofdprijs van 100 stokslagen!

Saudie-Arabië, ik zou er bijna willen wonen…

Reageer
gravatar

Tja, dat komt nu even ongelukkig uit; er is Saudi-Arabië een restrictie op de invoer van Nederlandse vrouwen. Het quotum voor 2015 is al ver overschreden; er is een invasie geweest van Hollandse bedrijven die zich van alle inschrijvingen te land, ter zee en in de lucht hebben meester gemaakt, wier employes allemaal een niet-Jood verklaring hebben ondertekend en bekeerd tot de Islam en die hun vrouwen dagelijks (stok-)slaan. De overheid stelt nu paal en perk aan de instroom van infidelen

gravatar

Vooruitlopend daarop sluit FrieslandCampina nu reeds haar kaasverpakkerij in Lochem.
Dat is pas echt een vooruitziende blik.

gravatar

Klinkt nogal SM-achtig, maar dat hangt af van het materiaal en de afmetingen van de gehanteerde stok(ken). Of bedoelt u meer “pompen of verzuipen” ? Stort uw hart maar uit, hoor.

gravatar

Het stockske van Johan van Oldenbarnevelt, Vader des Vaderlants
Mijn wens behoede u onverrot,
o stok en stut, die geen verrader,
maar ’s vrijdoms stut en Hollands Vader
gestut hebt op dat wreed schavot,
toen hij voor ’t bloedig zwaard moest knielen,
veroordeeld als een Seneca
door Nero’s haat en ongena,
tot droefenis der braafste zielen.
Gij zult nog jaren achtereen
den uitgang van dien held getuigen,
en hoe Geweld het Recht dorf buigen,
tot smaad der onder

Reageer
gravatar

Had de redactie voordat ze dit bericht plaatsten niet even kunnen nadenken over de bijwerkingen van het bericht…..zoals het uitlokken van een nieuwe dichtpoging bij onze goeie ouwe Johan???