Dries Roelvink wil geslacht van zoon Dave nog niet weten

'We zien het wel'

Dries Roelvink wil nog niet weten wat het geslacht is van zijn zoon Dave. De zanger heeft liever dat het een verrassing blijft. “We zien het wel”, aldus Dries.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Overheid overweegt om belasting te gaan heffen bij stille tochten. De hoogte van de heffing hangt af van het aantal deelnemers en hoe stil het is. Wel is al bekent dat de heffing hoger is naarmate er minder mensen meedoen en tevens hoe stiller hoe hoger.
De SGP (stille griezel partij) vreest dat mensen beboet gaan worden wanneer zij alleen over bv de heide wandelen.

Reageer
gravatar

Even off-topic: wat raken er weer véél bijdragen “zoek” in deze nieuwe opzet. De teruggekeerde retard redactie-neef heeft de hele boel weer gereset op het vorige disfunctie-niveau waarop velen besloten het hoofd in de schoot te leggen, zonder hulp van I.S.
Correcties zijn onmogelijk, het algoritme van plaatsing veranderd, automatische terugkeer naar de geplaatste bijdrage afgeschaft (doe dat lekker zelf!) en dat allemaal zonder inspraak van ons, Speldenaars. In één woord: GEWELDIG! Chapeau.

gravatar

Ik heb van welingelichte bronnen vernomen dat dit een familie traditie is bij de Roelvinkjes. Ook de ouders van Dries wilde dat het geslacht van hun kinderen een verrassing bleef. Vandaar dat Dries een sexeneutrale naam kreeg, net als zijn broers en/of zussen trouwens (Eens, Twees en Viers).

Voor Dave zal het een verrassing zijn ooit te vernemen of Dries nu eigenlijk zijn váder ofwel zijn móeder is.

Reageer
gravatar

Een liefhebbende vader die alles vergeeft en veel door de vingers ziet, die er niet alleen niet om geeft of zijn zoon homo is, maar het helemaal openlaat wat voor sekse hij heeft dan wel of hij er een heeft.

Reageer
gravatar

Okay en dan? Een postmoderne herhaling van “De verloren Zoon”, met ook hier een happy end? Bij de foto past meer de tekst: “En nou is het afgelopen met dat gerotzooi, of ik sodemieter je stante pede de gracht in!” Zelfs als liefhebbende vader moet je af en toe duidelijk zijn, ongecorrigeerd groeien zoons anders op voor galg en rad. Kijk naar de families Hazes, Brandsteder of Verstappen.

gravatar

Lees af en toe een Nederlandse krant en kijk ook es ipv naar Al Jazeera naar RTL-Boulevard, erg haram maar wel leuk. Salaam aleikum

gravatar

Het doet wat onwennig aan Dries R. volledig gekleed aan te treffen, deze volkszanger treedt toch altijd op in bejaardentehuizen, 020-dialect en gele zwemshort? Is-ie hier ge-fotoshop-ped?
Roelvink jr. genoot in een niet-te-ver verleden van orale bevrediging voor de camera in clandestien bezette bubbelbaden, dus de vraag van het geslacht lijkt me niet erg relevant, dát (geslacht) ligt al op video vast..

Reageer
gravatar

In het kader van de mogelijkheid om duur van de reality soap nog wat op te rekken een handig en wel doordacht uitgangspunt.
Niet dat Nederland daarop zit te wachten maar dat maakt de Roel- Vinkjes geen biet uit.
Als die maar kunnen zakken vullen en zakken legen.
That is what it is all about.

Reageer