Line-up rij Jumbo Vroomshoop bekend

‘Geen grote namen, wel veel talent’

Als de voortekenen niet bedriegen, wordt de rij in de Jumbo in Vroomshoop vandaag een van de vetste ooit. Hoewel filiaalmanager Alco Breed bewust geen grote namen heeft gestrikt, kijkt de liefhebber likkebaardend uit naar de performance van jeugdig talent als Jacqueline Voskamp, Orçun Gül en Jay ter Horst.

De laatste is intussen vaste klant bij de Jumbo, zo lijkt het wel. “Het wordt morgen alweer de veertiende keer, en het voelt ontzettend goed om terug te zijn”, aldus Ter Horst, die al menig caissièrehartje deed smelten. “Meestal ben ik er tussen zes en zeven ’s avonds, als het op z’n drukst is. Dikke kans dat je dan in de rij staat, ja. Het geeft een enorme kick om je te bedenken dat al die mensen daar voor jou komen.”

Jacqueline Voskamp is voor het brede winkelpubliek een volslagen onbekende (de Vlaamse schone woont nog maar sinds kort in de buurt van deze Jumbo), maar wordt in eigen land gezien als een groot talent. “Voskamp doet met een efficiëntie die je zelden ziet bij vrouwen. Daarnaast vergeet ze niet te letten op wat er in de aanbieding is”, schreef het Belgische magazine Knack al in zijn vorige editie.

Erg trots is filiaalmanager Breed op het vastleggen van Orçun Gül: “Een fantastische tropische verrassing. Meestal zie je een man van zijn statuur alleen bij evenementen in de LIDL of de Turkse bakker. Voor de Jumbo was dit echt een buitenkansje.”

Breed spreekt dan ook van een ‘mooie mix’ die een grote groep mensen zal aanspreken: “En als die groep groter is dan vier, dan krijg je je boodschappen gewoon.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er raken weer meer bijdragen weg dan er bij komen. Gevolg van een nieuw toetsingssysteem of van de stroomstoring van vanmorgen? Zó zijn er nog tien kleine negertjes, en tsjakka: toen waren er nog maar negen. Een nieuw programma, een nieuwe provider, een nieuwe werkloze neef wellicht? Maar na een paar maanden komt altijd alles weer goed bij De Speld, tot de volgende vernieuwing zijn intrede doet. Never a dull moment bij De Speld. Om met Toon Hermans te spreken: Wat wuppert daar in Wuppertal?

Reageer
gravatar

Sorry, maar die line-up van Vroomshoop stelt helemaal niets voor vergeleken met die van filiaal Veghel, een week eerder: ik noem hier slechts een Roy Donders, (in XL-woonpyama), een Özcan Hürriyet (de groeten van Sneaky Erdogan & De Grijze Wolven), vader en zoon Roelvink (in gele zwembroek), VVD’er Van Houten (met enkelband), staatssecr. K. Wiebus (met collectebus voor Vrijwillig Vervroegde Uitroeiiing van onvermogende bejaarden) én de onvermijdelijke Umberto Tan (in eigen kledinglijn)

Reageer
gravatar

“de vetste ooit”, “een kick om je te bedenken”, “Voskamp doet met een efficiëntie die je zelden ziet”.
Zeker iets uit de Jumbo gegeten, dat er drie domme taalfouten staan in zo’n klein stukje.

Reageer
gravatar

Beter lezen, Lik, want het zijn geen medewerkers doch klanten die werden belicht.
Overigens zag ik Samuel Cohen daar wel degelijk staan. Hij gunde de Jumbo veel likes, zei hij nog.

gravatar

Meppel telt niet mee. Meppel wordt niet meegeteld maar verbannen. Zo hoort het en zo zal het ook altijd blijven. En nou wegwezen, t*ringmeppeleuzen!