Teeven: deal met topcrimineel was kunstproject

'Mensen zien mij te veel als staatssecretaris'

De miljoenendeal met drugsbaron Cees H. was een kunstproject, dat heeft Fred Teeven vandaag laten weten. Gisteren werd duidelijk dat Teeven als officier van justitie in 2001 4,7 miljoen gulden heeft overgemaakt aan topcrimineel Cees H.

Teeven gaf toe dat hij onjuiste informatie heeft gegeven aan het college van Procureurs-Generaal, de Belastingdienst en de Tweede Kamer, maar zegt dat hij geen kwade bedoelingen had: ‘Ik heb niemand doelbewust op het verkeerde been gezet. Maar alles wat ik doe kan een kunstproject worden, dat doe ik al vijftien jaar. Er wordt nu teveel naar mij gekeken alsof ik een staatsecretaris van veiligheid en justitie ben.’
Teeven liet verder weten dat hij een film gaat maken over zijn illegale deal.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is allemaal een groot misverstand. In 1999 werden wij verplicht de prijzen in Euro’s en Guldens aan te duiden, dit gold ook voor deals met criminelen. Toen in 2001 de Euro (€) werd ingevoerd, ging de regering er van uit dat de gulden per direct vergeten zou worden. Heden ten dage rekenen vele Nederlanders de ¼ nog steeds om naar FL, om te zien dat gulden prijzen nu worden vervangen door het volle Euro pond. Daarom lijkt 4 miljoen veel, maar het was maar 2 miljoen Euro.

Reageer
gravatar

Nooit begrijpend lezen op school gehad,justitie,illegale deal.Staatssecretaris, deze twee woorden verdragen elkaar niet.Waar is het mis gegaan in uw ontwikkeling.Een autistische stoornis ?.Als je ouder wordt,worden de symptomen sterk uitvergroot,en dan heeft U ook nog het lef om dit te gaan verfilmen.Een forse boete is op zijn plaats .Door de technologische ontwikkelingen kan er straks niets meer illegaal en uw onzuivere praktijken met een topcrimineel geven wel aan,U Bent niet te vertrouwen
.

Reageer
gravatar

Teeven Teeven
Teeven theeven theeven thee
wentelteefje wentelteefje wenteefje wenteefje teefje
ROEKOE
Erica Terpstra
HATSJOE
Fred Fred Fred Fred
en Ed
Kroket kroket kroket beter bed
pret in bed in bed met fred in bed
ROEKOE HATSJOE
Allah akhbar star star
voordelig bij de spar ist ja klar
poep poeppoeperdepoep op de stoep
Erica Terpstra
Fred Teeven
Erica Teefstra
ROEKOE
mama LOE
POEP!

uit: schijtkunst

Reageer