ISIS roept Islamitische Provinciale Staat uit

Weg vrij voor streng soennitisch windmolenpark

ISIS heeft in Irak een Islamitische Provinciale Staat uitgeroepen. Het zou gaan om een gebied ter grootte van de provincie Overijssel. De islamitische terreurgroep wil dat alle regionale milieurichtlijnen in het gebied worden nageleefd volgens de sharia.

Ten noorden van de provinciale hoofdstad Tikrit zal een streng soennitisch windmolenpark verrijzen waar elektriciteit wordt verwekt zoals in het tijdperk van het eerste kalifaat.

In januari riep ISIS al een islamitisch waterschap uit rond een meertje bij Raqqa.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ongetwijfeld zullen de beide uitgetreden Grijze Wolven PvdA-ers u diets kunnen maken op het vlak van de Islamitische Provinciale Staat. Dan bent u snel klaar: er zijn in die kringen nooit verkiezingen; men krijgt eenvoudig een regime opgelegd. Zo ook in Turkije, waar Erdogan democratisch (dus à priori) alle verkiezingen wint. Voorlopig wordt alleen nog in het IS-kalifaat terreur van SS-niveau gratis bijgeleverd, Turkije moet eerst nog even afrekenen met restanten van het Kemal AtaTürk-tijdperk.

gravatar

Zoiets ja.Erdogan heft seculier Turkije van Atatürk officieel op, stapt uit de Navo en gaat meevechten met I.S. M.i.v. het komende vakantieseizoen is topless zonnen, zwemmen en zuipen aan Turkse stranden verboden, want haram, Spaanse costa’s bereiden zich al voor op de komst van nóg meer ladingen zuipende Nederlandse troglodieten. Corendon gaat dan alleen nog fatsoenlijk halal Mekka- en Syrië-gangers vervoeren vanaf Istanboel, Ankara, Copenhagen, Madrid, Parijs, Berlijn en Rotterdam v.v.

gravatar

Het is ronduit verwonderlijk dat het kalifaat I.S. al zó kort na zijn stichting aan het bureaucratiseren slaat; o.a. een Waterschap in de woestijn en een Provinciale Staat, straks ook nog een Eerste Kamer en een Ombudsman? Was ik er tot voor kort van overtuigd dat deze bende macho lustmoordenaars niets anders deed dan het decapiteren van alle andersdenkenden, nu begin ik toch te twijfelen aan hun doctrine “Alles dood”, wat niet IS is”,
De eerste stap op weg naar een woestijndemocratie? (Wrang grapje!).

Reageer
gravatar

U legt de vinger op de zere plek! Juist vandaag werd bekend, dat studenten aan de Jeune Université Islamique Veritable El-Baghdadi (J.U.I.V.E.) het universiteitsgebouw van Raqqa hebben bezet, omdat zij inspraak eisen omtrent de te onthoofden tegenstanders.

gravatar

Beste Bøs, een trouvaille dat J.U.I.V.E; slechts weinigen zullen deze referentie naar El Baghdadi’s (Big Daddy’s) aartsvijanden herkend hebben, maar desniettemin: chapeau!

gravatar

Gelukkig hebben ze daar ten minste nog een beetje woestijn over. Een waterschap zou de broodnodige droogte in een mum van tijd de nek om doen.

gravatar

Van de omstandigheden in de woestijn kan men enorm gaan zweten. Het onverwacht grote aantal mensen dat -wellicht zwetend- naar die woestijn is afgereisd, de laatste paar jaar, opgeteld met het aantal mensen, dat -heel onvoorzichtig- het hoofd er niet bij kan houden en een nog al grote hoeveelheid bloed via de nek verliest, rechtvaardigt het in het leven roepen van een waterschap daar.
Bloed en zweet vloeien er werkelijk bovenmatig.

gravatar

Jullie Zijn In Oorlog Met Jullie Zelf, De Wereld Populatie Is Te Groot, Jullie Doen De Vuile Werk Voor De Illuminati, Daarna Liggen Jullie Zelf In Hel Te Branden, Alles Wat Je De Ander Aandoet, Zal Je Zelf Weer Terug Gaan Voelen, JudgementDay!?!

Reageer
gravatar

Dat “Deathsoul” is toch wat raadselachtig; slaat dat wellicht op de ‘Dode Zielen’ van Gogolj? Of op zoiets als het dode geweten en dito ideologische ‘binnenwerk’ van Volkert van de Graaf die nu op een zonnig moslimstrand van zijn welverdiende Fortuin-premie ligt te genieten? De opmaak van beide boodschappen doet overigens sterk denken aan De Wachttoren der Jehova’s Getuigen: “het einde der tijden naakt, toont dus berouw nu het nog kan” en veel dwingende hoofdletters. Naschok van ‘Morele Herbewapening’?

gravatar

Kalifaat uitroepen, jullie weten niet eens wie jullie vader en moeder is, Wie Jezus Niet Accepteert Als De Zoon Van God, Die Kent God Niet Maar De MensenGeloof, Mohammed, Er Komt Een Dag Dat Jullie Op Jullie Knieën Zouden Gaan Voor Onze God Jezus, De Enige Echte God Die Er Is, Die Altijd Is Geweest, En Weer Zal Terug Keren Om Jullie De Ware Geloof Te Tonen, Wees Voorbereid!?!

Reageer
gravatar

IS heeft wel ten stelligste ontkend dat men Meppel bij het kalifaat wil voegen. “Wij zijn smerig en streng, minderwaardig en idioot, maar dan nog, Meppel moet met een atoombom geruimd worden en daarna door de wilde paarden vertrapt”, aldus Ali Baba de Tweede, IS rayonhoofd te Assen (Friesland) en Zwolle.

Reageer
gravatar

Aan mijn vrienden Joep, L.de Behanger en I.K. Bendeklos

Zeg jullie er ook eens wat van. Vorige week heeft zo’n linkse gekkie al mijn identiteit hier op de site overgenomen en rare berichten alsof ik ermee zou stoppen geplaatst.

Dat was beangstigend, je hoort tegenwoordig van die vreemde verhalen dat computercriminelen je identiteit overnemen en bij de Wehkamp allerlei spullen bestellen.

En nu word ik door ene Sander Zand een snelle dood toegewenst.

Dat kan toch niet?

Love you all,

Corrie. xxx

gravatar

Verdorie, hebben ze mij op de inburgeringscursus nog zo geleerd, dat “bestempeld” in de zin “IS bestempelt het biologisch doorsnijden van de keel met een bot mes als duurzaam doden” met een “t” moet worden geschreven en dan doe ik het toch nog fout.

gravatar

Wat denk je dat een waterschap doet, beste Automatiseur. Ze beheren daar de waterstand… Hoe natuurlijk denk je dat dat is, het beheren van de waterstand.

gravatar

Het mag ook op de Sjiietische partij die staat voor milieuvervuiling en massaconsumptie.

kleine lettertjes: Wij doen afstand van enige mogelijkheden op doodslag en onthoofding.

gravatar

Nee, natuurlijk mag daar niet voor gestemd worden. Vanuit hun midden kiezen de Islamitische Provinciale Staten de leden van zowel het Opperrabinaat als de Raad van Hoeders van de Islamitische Revolutie, als het bestuur van de Postzegelvereniging

gravatar

Lester,

Curling in een zandbak? Je denkt toch zeker niet dat Kate Caithness van de WCF (World Curling Federation) even corrupt is als Joseph S. Blatter van de FIFA.

gravatar

Hmm. Ja en nee. Maar een beetje kalifaatje spelen in een zandbak met een handvol platgebombardeerde dorpen van het niveau Meppel kunnen we allemaal wel. Maar een internationaal topsportevenement organiseren lukt niet met een zootje puisterige schoolverlaters uit diverse west-Europese hoofdsteden. Zo makkelijk is het allemaal niet.