Aantal kinderen koninklijk paar gelijk gebleven

Geen verrassingen bij jaarlijkse kindertelling

Het totale aantal kinderen van het koninklijk paar is voor het achtste jaar op rij gelijk gebleven. Dat is gebleken tijdens het jaarlijkse kindertelmoment in het Oostenrijkse Lech. De teller staat sinds april 2007 op drie.

De telling werd uitgevoerd door 55 meegereisde fotografen. Na een kwartier kwamen ze tot hun definitieve conclusie, nadat alle foto’s uitvoerig onderzocht waren. Hoofdonderzoeker Petra Loofhut: “Na het bekijken van de eerste twintig foto’s zag je al dat het weer heel snel richting de drie ging. Dit soort momenten is essentieel om een globaal beeld te krijgen van de grootte van de koninklijke familie.”

De traditie van de kindertelling stamt uit de tijd van Prins Bernard toen er jaarlijks veel schommelingen in het aantal kinderen te zien waren.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Toch geeft dat telmoment geen compleet beeld. Okee, het actuele AANTAL wordt ermee vastgelegd, maar uit wat voor kinderen bestaat de schare? Zijn het nog altijd dezelfde kinderen als het vorig jaar? Zijn er kinderen ingeruild? Zijn er ten prooi gevallen aan kindersterfte, doch vervangen door nieuwe exemplaren? Is die natuurlijke selectie afdoende of moeten zij tussen de herten in bepaalde duingebieden worden losgelaten? Iets meer duiding zou zó verhelderend zijn!

Reageer
gravatar

En -ook geen onbelangrijke vraag!- zou Kalief Al-Baghdadi ons koninklijk paar niet reeds in korte tijd hebben ingehaald, waar het betreft de grootte van de kinderschaar?

gravatar

Bøs, even serieus, dacht u nu werkelijk dat I.S. van het unieke zaad van profeet en Kalief Al-Bakr El Baghdadi ook maar één (1) zaadcel verloren zou laten gaan? Alle zaadlozingen van de Kalief worden opgevangen en indien Hij zijn zaad niet zelve rechtstreeks in baarmoeders deponeert, gaat dat via IVF, M.a.w. Hij insemineert zelf alle vrouwen (Christelijk of anderszins) die door Al Nusra, Al Qaeda, Boko Haram en I.S. uit hun gezins- en familieverband worden gerukt. De Kalief gaat dus vaak met ‘de billen bloot”. Men werkt fanatiek aan een nieuwe versie van “The Boys of Brasil”, (The Boys of Bagdad). Intussen zijn ook in de Schilderswijk al Zonen van De Kalief waargenomen.

gravatar

Wellicht is het raadzaam als het Koninklijk paar haar volgende vakantie doorbrengt in Meppel of -liever nog- Kootwijkerbroek. Daar is zó gruwelijk weinig interessants te beleven, noch bezienswaardigs te bezoeken, dat het enige dat hen ter viering der vakantie overblijft, het werken aan de uitbreiding van het nageslacht.
Het zou ook een unieke kans betekenen voor Meppel of Kootwijkerbroek: er zou eindelijk iets positiefs over te melden zijn, als er een prins(es)je verwekt zou zijn

Reageer
gravatar

Nee, natuurlijk wil zo’n prins(es)je niet in Meppel of -God betere het!- Kootwijkerbroek verwekt worden! Maar hé, wordt ze prenataal iets gevraagd? Ze worden bij elkaar geneukt, niet geënquêteerd!

gravatar

Al deze nakomelingen hebben van het belasting vrij geërfde geld van Juliana en Bernhard een buiten gewoon goed leven. En krijgen daardoor de buiten gewoon leuke baantjes. Hoe meer van deze mensen, hoe verder het gewone volk naar beneden gedrukt wordt………….

gravatar

Waarom deze mensen “met rust ” laten ? Wij hebben dit fenomeen in het leven geroepen, juist om deze ( wat mij betreft zeer vreemde ) momenten.

gravatar

In het seculiere Nederland overtreft de verering van deze afgodenfamilie thans de aanbidding van mij. Eindelijk kan ik van dat vermaledijde kruis af om van mijn welverdiende pensioen te gaan genieten.

Reageer
gravatar

Daar rekent u buiten de waard. Dankzij het fanatieke bezuinigen van het kabinet Rutte Mark II, om een wit voetje te halen bij de EU, is het welverdiende pensioen een kruis geworden. Dat heet dus “van de regen in de drup”.

gravatar

Zeg opa s.s.t.t.,

Nu kunt u mij wel in de zeik nemen, maar ik heb Nederland toch mooi verlost van de laatste restjes medemenselijkheid. Dat koste onze hardgraaiende kapitalisten zo veel geld, dat de moeizaam opgebouwde armoede dreigde in te storten.

gravatar

Wat de RVD betreft, geldt het adagium: “Cijfers kunnen niet liegen, maar leugenaars kunnen verdomd goed cijferen”; slechts de kinderen van Lex en Max zijn geteld omdat die schoolvakantie hadden. De kinderen van de overige leden van de koninklijke familie, hebben een (geografisch) verschoven vakantie, zij wonen in/op een andere postcode. Had al de jonge Oranje-aanwas getoond en geteld moeten worden, dan hadden er dranghekken vóór de telelenzen moeten worden opgesteld. De burgemeester van Lech heeft dat ontraden vanwege lawine-gevaar binnen de piste. Hij tobt nog met de schadeclaim over Friso. Als álle 1e en 2e generatie nakomelingen van Prinz Bernhard zouden moeten worden gefotografeerd, zou er geen sneeuw meer te zien zijn.

Reageer
gravatar

Al deze nakomelingen hebben van het belasting vrij geërfde geld van Juliana en Bernhard een buiten gewoon goed leven. En krijgen daardoor de buiten gewoon leuke baantjes. Hoe meer van deze mensen, hoe verder het gewone volk naar beneden gedrukt wordt………….

gravatar

En die lui zijn nu al WEER op vakantie.

Moeten die kutkinderen niet naar school dan?

Wel een Zeilmeisje hinderen vanwege de shoolplicht, maar bij deze nietsnuttige domme walgelijke familie mag blijkbaar alles.

Help, waar is mijn kotszakje!?!@#%&#!

Reageer
gravatar

Beste mevrouw Simpelmans s.s.t.t.,

Nog niet, maar vanwege haar buitengewone professionele prestaties voor ons land, haar enorme wetenschappelijke verdiensten en vooruitlopend op de Nobelprijs voor de Vrede zijn op instigatie van de Rijksvoorliegdienst (RVD) al reeds naar Catharina-Amalia Beatrix Carmen Victoria, Prinses van Oranje, Prinses der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau vernoemd:

– een skipiste,
– een renbaan,
– een kanaal,
– drieëntwintig straten,
– vijf pleinen,
– twee stegen,
– een ziekenhuis,
– zesendertig kinderopvangcentra,
– dertien scholen,
– een dorp in Drenthe,
– een standbeeld en
– nog veel meer.

gravatar

Ho, ho, ho. De koning moet lintjes knippen, in gouden koetsen zitten en wat al niet meer. Hij werkt dus gewoon voor zijn geld. Met zulke uitkeringen zou ik ook graag werkloos zijn. Maar als je in gouden koetsen moet gaan zitten laat ik het graag aan me voorbijgaan.

gravatar

Ja want zoals de keuningin treffend verwoordde: “Wij zijn niet de minima, maar de maxima!” Dus deze retorische vraag is een beetje dom.

gravatar

Dat is logisch. Onze minister-president heeft, in het kader van de bezuinigingen, het koninklijk paar een fokverbod opgelegd. Een eventueel vierde kind zou geheel voor rekening van het koninklijk paar komen. Willy is wel een beetje dom, maar nu ook weer niet zo dom, aldus Maxima.

Reageer
gravatar

Houd nou eens een keer op over die stomme sport! Eerst hebben wij Griekenland miljarden cadeau gedaan en nu moet ik ook nog Italië gaan betalen voor de chaos die Feyenoord architecten hebben aangericht. Nu moet ik zeker gaan betalen om 010 te laten herbouwen. Terwijl 010 bekend staat als Eén van lelijkste stedenvan ons land. Op de voet gevolgd door Meppel.

gravatar

En majesteitsschennis is strafbaar sinds 1881.
Met een gevangenisstraf van ten hoogste 5 jaren.
Of een geldboete in de categorie 4.
Dat is allebei meer dan 3.
Maar gelukkig nog steeds op de vingers van 1 hand te tellen.
( prettig voor hen die over beperkte geestelijke vermogens beschikken).

Reageer
gravatar

Helaas worden deze gegevens in verband met bezuinigingen niet meer meegenomen. Wel durft men te schatten dat het aantal 2 zijn

gravatar

Uit veiligheidsoverwegingen doet de Rijksoverheid geen mededelingen hieromtrent. De AIVD zal uiteraard een onderzoek instellen naar uw beweegredenen om deze inpertinente vraag te stellen.

gravatar

Beste Apekool m/v s.s.t.t.,

Bij de Rijksvoorliegdienst (RVD) houden zich dagelijks twaalf mensen zo intensief onledig met het verzinnen van roze oranje sprookjes, dat ze nog niet in de gelegenheid zijn geweest om een nauwkeurige telling uit te voeren.