Snackbar Rotterdam verrast met ‘dameskapsalon’

Gerecht bevat naast friet, shoarma en kaas ook chocolade

Een Rotterdamse snackbar serveert binnenkort een bijzonder nieuw gerecht. Cafetaria Alanya introduceert namelijk de zogenaamde ‘dameskapsalon’. De toch al calorierijke schotel bevat naast friet, shoarma, kaas, salade en saus ook nog eens chocolade.

Eigenaar Mustafa Yilmaz erkent dat de prijs een stuk hoger is dan die van een gewone kapsalon: “Maar de dameskapsalon is ook veel ingewikkelder om te maken. Studenten en ouderen krijgen wel tien procent korting.” Kritiek dat chocolade niet bij de overige ingrediënten past, wijst hij resoluut van de hand: “Alsof de combinatie van die andere ingrediënten wel ergens op slaat.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat nou: “gatver!!!”? Ach Nan, je weet nog niet eens alles; de Turkse president is tevens hoofd van een geheime sekte: de Grijze Wolven” die o.a. Mustafa Y. in Rotterdam sponsort. Dezelfde Mustafa die conform de Sharia voorschriften nu mannen- en vrouwenkapsalons streng gescheiden houdt, maar intussen wél gekruid varkensvlees als echte shwarma verkoopt aan niet-Moslims (“die merken het verschil toch niet”). Maar het moet gezegd: E-nummers vind je niet in Kapsalons: die heten in Turkije anders.

gravatar

Ötmar Y. (oudere broer van de succesvolle Mustafa Y.) serveert in zijn goedlopende dameskapsalon Taqqiya Isis o.a. de mega-halal-maaltijd Dürüm Dürüm Bizniz, met alle ingrediënten die zijn jonge broer Mustafa gebruikt en daarbij nog een (halal)broodje Döner mét knoflook én sambalsaus. Bij deze maaltijd krijgt men een gratis opnamebon voor Brandwondencentrum Beverwijk. Van concurrentie tussen de moslimbroeders is geen sprake; Ötmar bedient uitsluitend baardige cliëntèle; Mustafa naast Moslima’s, ook stenigingskandidaten en gecertificeerde Haramsterdammers

Reageer
gravatar

De prijs is hoger dan die van een gewone kapsalon omdat een dameskapsalon ingewijkkelder te maken is. Klinkklare onzin daar het prijsverschil eerder verklaard wordt door de hoge cacaoprijs op de goederenmarkt. (gauw wat goederentermijncontracten inslaan).

Reageer
gravatar

Nee, het is een foto van de Spaanse Trappen te Rome, nadat daar een gezellige ontmoeting van sportieve jongelui was geweest ter viering van een ander sportief evenement.

gravatar

Gaan we weer afgeven op omaatjes? Zelf bezoek ik nooit een kapsalon. Ik heb geen grijze krullen noch van die kekke rode stekeltjes. Of een zwarte bril met jolig model. Ik eet liever een pittige worst met chocoladesaus inderdaad ik lijd aan kapperssangst.

Reageer
gravatar

Vandaar die plukken haren in het eten daar! Artsen zeggen dat die vermageren en zo kun je je zonder schuldgevoel toch volvreten!

Ik maak dan altijd mijn tanden schoon met de wat steverige bochtige korte haren die het vuil zo goed tussen de tanden uithalen.

Al met al een aanrader, een niche in deze toch al zo moeilijke markt!

Reageer
gravatar

Je hoort een zwaffel kletsen, maar je weet niet waar de leuter hangt!

gravatar

Van alles! Wortelen hakken wij fijn door de peen & ui. Een klein deel mag zich verheugen op promotie tot soepgroente en de rest dient slechts tot konijnenvoer opdat de konijnen binnen afzienbare tijd verwerkt kunnen worden in een patatje wipsalon.

gravatar

Flauw dat ze nu juist hiermee op de markt komen nu ik een geheel nieuwe lijn kapsalonnen op de markt wil brengen:
– Kinderkapsalon (2/3 portie met een lolly en een parasolletje)
– Kapsalon light (in een papieren ipv aluminium bakje)
– Bomenkapsalon (vegetarische versie)
– Sponkaal (voor dyslectici)

Reageer
gravatar

Iedere week bestel ik altijd bij onze patatzaak om de hoek, dat gerund wordt door Chinezen, een patatje oorlog en een open beentje. Ik moet nog altijd lachen hoe ze oorlog uitspreken. 🙂

Dat cafetaria Alanya in Rotterdam met hun ‘dameskapsalon’ niet erg succesvol zijn kun je lezen op de site eet.nu. De cafetaria is namelijk gesloten.

Dat krijg je met die buitenlanders die zich niet willen aanpassen.

Corrie.

Reageer
gravatar

Hey snugger,

Het moet zijn:
Bovendien WAS er sprake van verleden tijd.

Jij maakt de zaak er niet veel beter op!

gravatar

Wat zou de wereld een betere plek zijn als je je vrouwenkapsalon kon halen bij het cafetarium. en dat er in neel de wereld ladies night kon zijn in de cafetaria!

gravatar

Tsja, daar zit ik dan met mijn kale kop.
Wat moet ik dan eten?

gravatar

Eigenlijk heeft hij wel gelijk.
Automatisch gegenereerde berichten tellen niet, en de na-ge-papagaai-de berichten tellen derhalve ook niet!

gravatar

Eigenlijk heeft hij wel gelijk.
Automatisch gegenereerde berichten tellen niet, en de na-ge-papagaai-de berichten tellen derhalve ook niet!

gravatar

Beste translator,
zou u alvorens het vak ter hand te nemen, eerst de studie welke opleidt tot het vak willen voltooien? Slechte vertalingen zijn zó kwalijk!