36 karakteristieke gezichtsuitdrukkingen van Poetin op rij

Het open boek genaamd Vladimir

De president van de Russische Federatie is een labiele man met vele stemmingswisselingen. In deze slideshow tonen we een greep uit de achtbaan van emoties die Vladimir Poetin heet.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het meest gebruikte wapen van de CIA is altijd geweest propaganda. Kindvolkeren zijn daardoor snel geïntimideerd. Zo is ook het gerucht ontstaan dat Poetin lijdt aan Autisme of Asperger. De meisjes die heel goed zijn in grammatica kopiëren dat gelijk in hun afgunstige dagboek en de mannetjes praten het na en komen zo in de belangstelling, zeg maar de halvegare aanbidders van Corrie van hiernaast. Ik ben bezig een nieuwe partij op te richten, iedereen moet recht hebben op een eigen kernwapen op het dak.

Reageer
gravatar

Corrie kan niet meer loskomen van het imago als hoer dat haar is opgedrongen. En zoals ze iedere keer de hoofdrol opeist met haar kliek supporters alsof ze grapjes maakt, is gewoon leuk.

gravatar

“schijnbaar opgewekt met diep vanbinnen een sluimerende weltschmerz die hij maar niet kan duiden en die hem soms als het roofdier van de weemoed overvalt” en “wraakzuchtig” zijn overduidelijk omgewisseld. Erg slordig weer, redactie.

Reageer
gravatar

Ik zag je twee jaar geleden op het strand in Mallorca en daar hebben we toen een korte affaire gehad. We hebben nog met elkaar gevreeën. Ik zou best weer contact met je willen. Ik kon op geen andere manier je naam en adres achterhalen. Ben je nog geïnteresseerd in me? Dan zou je me eens kunnen mailen. Ik zou er best nog wat van willen maken.

Aafke

Nee, ik ben niet meer geïnteresseerd, ik ben trouwens net onderweg naar Maleisië, met Malaysia Airlines.

Diederik

Reageer
gravatar

De Nederlandse kiezers mogen dan erg trots zijn op hun eigen 9/11 waarin ze uitverkoren waren om opnieuw de massabegoocheling van de Amerikanen verder in te zuigen toen het Maleisische vliegtuig met meest Nederlandse passagiers neergehaald werd boven Oekraïne, het toeval bleef in ieder geval een mysterie voor de door hun statistieken verziekte meelopers en verraders in het laatste uur op een vlak waar ze geleerd hebben elk zelfstandig denken te weigeren.

Reageer
gravatar

Dit kan inderdaad door het door speculatie afgestompte ego van de naar het zuiden paprika-exporterende, neoliberale Hollander, beter als een waarschuwing opgevat worden dan, zoals gebruikelijk bij de, zich anderszins van geen kwaad bewust in grimes en sentiment zich specialiserende en handelende dwaas, een dreigement.

gravatar

Poetin? Je kunt natuurlijk allerlei plannen maken om de economie aan te zwengelen in het grote Verenigde Europa, omdat iedereen ‘gelijk’ is, mensen aan het werk te krijgen. Maar je zou per ongeluk iemand kunnen raken die daar niet voor geschikt is.

gravatar

Soms ben ik wat neurotisch
psychotisch en chaotisch
labiel en neogotisch
maar vandaag dus niet

Vandaag ben ik zo vrolijk
Zo vrolijk, zo vrolijk
Ik ben behoorlijk vrolijk
Zo vrolijk was ik nooit!

Reageer
gravatar

Kennelijk huizen er vele emoties in vriend Poetin, maar kornuit Obama heeft er volgens mij minstens zoveel.
Alleen makker Rutte heeft maar twee emoties: neutraal of boos. Duidelijk een androïde van de beginserie. Jammer.

Reageer
gravatar

Klopt, het lijkt of Rutte grijnst, maar zijn ogen blijven koud, dus neutraal en de bijbehorende emotie ook.

gravatar

I don’t know why if this “A Hole” is unhappy with his life he doesn’t just go jump off a very high cliff into the ocean.

Reageer
gravatar

Een uitstekend man met strategisch inzicht.
Los daarvan, dat staatscommunisme veel beter is voor Rusland, 70 procent van de inwoners van de voormalige Oostbloklanden heeft er heimwee naar, los van de Polen waar niemand mee uit de weg kan. Vier dus de op handen zijnde ontbinding van de EU mee.

Reageer
gravatar

Hierna graag het herstel van de Sovjet-Unie die een dozijn landen afhandig is gemaakt ten gunste van de Islam die zich als een olievlek heeft uitgebreid, want zo is die onder andere ook een groot probleem geworden.

gravatar

Mahendra: Polen hebben geen heimwee naar de USSR, die hebben nu allemaal een Nederlandse uitkering.
Stef; Vladimir Putin had weliswaar langdurig problemen in en met Tsjetsjenië en loslopende Tsjetsjenen in Moskou (o.a. in het Bolshoi-theater), maar daar hoor je tegenwoordig helemaal niets meer van. Is Tsjetsjenië in zijn geheel verplaatst naar Siberië, is er opheffing van de persvrijheid of zijn alle moslims gepacificeerd door vreedzame varianten van de Islam? Trouwens, bestaan die wel?

gravatar

Mensen die onder alle omstandigheden in balans lijken te zijn, lijden juist aan sterk wisselende, rondgierende en bonzende gevoelens binnenin hun hersenpan en sterke maar geheel onderdrukte neigingen om alles en iedereen te vernielen.
Ik spreek uit eigen ervaring, maar niet verder vertellen.

gravatar

Dit komt regelrecht uit de Westerse propaganda koker. Als je iets beter zou kijken dan zie je namelijk dat guitig tien keer beter bij het plaatje ‘zen’ past.

Reageer
gravatar

Meppel, minder alucineren a.u.b. NIEMAND heeft Meppel nodig, zelfs Meppel zelf kan Meppel missen als kiespijn.

Meppel is, zoals deskundigen dat noemen een
“Lose Lose Situation”.

gravatar

Inderdaad, dat gezicht spreekt boekdelen. Hij kijkt doorgaans alsof er een haring door zijn darmkanalen spookt die reeds twee maanden geleden op de Krim in meer dan dode toestand uit het water is gevist. In plaats van over te geven of alles spetterend uit te kakken, houdt hij de duivelse zooi zonder een spier te vertrekken binnen. Maar vroeg of laat gaat dat klappen en dan hoop ik dat het journaal erbij is!

Reageer
gravatar

Meppel, minder alucineren a.u.b. NIEMAND heeft Meppel nodig, zelfs Meppel zelf kan Meppel missen als kiespijn.

Meppel is, zoals deskundigen dat noemen een
“Lose Lose Situation”.

gravatar

Ik denk dat er iets is misgegaan: er zijn enkele foto’s die zeer op elkaar lijken. Mijns inziens doet dit onvoldoende recht aan het brede scala aan emoties wat deze geweldige leider zo expressief ten toon spreidt.

Reageer