Verliefd op een Provinciale Statenlid. Wat nu?

Tips voor als je er toch voor wilt gaan!

Je hebt een leuke man ontmoet. Hij is lief, attent, geestig en waanzinnig goed in bed. Stiekem begin je al toekomstplannen te maken, want dit kon wel eens de ware zijn. En dan kom je erachter dat hij Provinciale Statenlid is…

Herkenbaar? Je bent niet de enige. Veel vrouwen vallen voor de charme van provinciale politici. Het advies van de meeste van hen? Vergeet hem! Hoezeer je ook je best doet, je zult hem uiteindelijk altijd verliezen aan structuurvisies, meerjarenprogramma’s en toelatingsbesluiten. Dat klinkt natuurlijk verstandig. Maar ook wel erg negatief! Want als je het slim aanpakt, kan het wel degelijk werken. Wij zeggen: ga ervoor!

Luister naar je hart

Jijzelf weet wat voor man het beste voor je is. Dat kan op dit moment best een Provinciale Statenlid zijn, die je af en toe lekker weg laat dromen terwijl hij over de herijking van de ecologische hoofdstructuur kwebbelt. Als jij je comfortabel voelt bij het aanhoren van zijn spreektekst in de commissie Ruimte en Leefomgeving, dan is daar niks mis mee! Let wel op: als je voelt dat de echte liefde onbeantwoord blijft, is het beter om afstand te nemen. Bedank hem voor de tijd samen en ga verder met je leven.

Stop met dromen

Bedenk dat het leven in je dromen een stuk mooier is dan dat in real life. Dat geldt ook voor jouw Provinciale Statenlid. Wedden dat je in je hoofd een beeld van hem hebt gecreëerd dat niet klopt? Accepteer de feiten! Ja, hij houdt zich bezig met het vigerende beleid inzake interbestuurlijk toezicht. En ja, de concessieverlening voor het openbaar vervoer is belangrijk voor hem. Als jij daar niet mee om kunt gaan, moet je eieren voor je geld kiezen. Maar als je die kant van hem voor lief neemt, heb je mooi wel een pracht van een vent!

Kortom: als je je hoofd gebruikt en je gevoel volgt, hoeft je verliefdheid op een Provinciale Statenlid helemaal niet slecht af te lopen. Geniet ervan!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Blijft een feit dat het onderbouwen van milieu-onvriendelijke PKB’s (planologische kernbeslissingen) met behulp van juristen uit het belanghebbende bedrijfsleven, voor ambitieuze Statenleden natuurlijk wel dé ervaring is die zich kan meten met een meervoudig orgasme. Veel P.S.leden lijden aan ejaculatio praecox, men wil daarna z.s.m. weer aan de slag in de geopolitieke arena. Daardoor komen echtgenotes, vriendinnen en maitresses van Statenleden veel te kort, ALS ze al komen.

Reageer
gravatar

Bij groupies van veelbelovende, doch weinig gevende, Statenleden is het (electoraal gezien) er voor gaan en dan pas komen, als u begrijpt wat ik bedoel.

gravatar

Wat een ongebruikelijk onverstandig advies van dit doorgaans betrouwbare medium! Natuurlijk, als een geliefde keuvelt over herijking van ecologische hoofdstructuren klinkt dat heel charmant, ja wellicht zelfs romantisch. Alleen weet je zeker dat je hem op zekere, spoedig aanbrekende dag zult moeten delen met het vigerende beleid inzake interbestuurlijk toezicht en structuurvisies. Dan is het te laat voor spijt!

Reageer
gravatar

Ja, hij ging met zijn statenlid je strot pas uit toen hij je maag had gevuld.

Elk nadeel heeft zijn boordeel. Maar dat is logisch.

gravatar

Wat u vergeet te noemen in uw betoog is het gegeven van waanzinnig goed zijn in bed in relatie tot de stijfheid van het provinciale statenlid. En daarnaast, valt bijv. ook het rap van tong zijn dan wel het een grote mond hebben hier positief te duiden?
En dan dat advies om eieren voor je geld te kiezen, dat zijn dan niet die van het provinciale statenlid, mag ik aannemen?

Reageer
gravatar

Ze zeggen dat echte liefde bij de man door zijn maag-darmkanaal gaat. Ik denk persoonlijk dat het meestal door zijn wormvormig aanhangsel gaat.

Bij vrouwen is de liefdesgang minder omstreden. Bij hen gaat echte liefde vrijwel zonder uitzondering door zijn kontzak, want daar zit meestal zijn portemonnee.

Reageer
gravatar

Weer zo’n tragische studente die van het platteland met goede bedoelingen naar de UVA ging en er natuurlijk net te laat achterkwam dat ze alleen maar nichten en hoerenlopers om zich heen heeft daar in Amsterdam, en nu zonder al te veel gezichtsverlies terug wil.
Carrière maken als hetero of maagd is onmogelijk in Amsterdam, dus wat blijft er dan over?

Reageer
gravatar

Met het proces tegen Strauss-Kahn is het wat rustig tegenwoordig, er kan niets op tegen reality. Vooral de beledigde prostituees maken het plots interessanter. Een bijzondere omgeving trouwens het platteland rond Brussel.

gravatar

Ik ben een gewone, degelijke, francofone prostituee uit Brussel met een goede opvoeding, zeker op het niveau van een Strauss-Kahn, en ik had gedacht een duurzame relatie met hem op te bouwen tot hij me ineens van achteren nam, waarin in de arbeidsvoorwaarden niet was voorzien.

gravatar

MOHAMMED RABBAE

Ga eerst eens op INBURGERINGSCURSUS, want je kunt de Nederlandse taal niet eens goed schrijven.

Bovendien zijn jouw opvattingen abject en infaam.

En ook nog eens een vies mannetje, met excuses aan meneer Viesman natuurlijk

Reageer
gravatar

Geachte mevrouw Borsboom,

Volgens goed gebruik spreken we dan niet van lid van maar lede.
Zo houden wij in de taal een handvat om als het ware direct op het geslacht aan te kunnen grijpen.

Uw: Staeckerfven, H.J. van

gravatar

Ikke lid geweest van kamer en wethouder. Als meisje willen moslima worden ikke kan neuki neuk doen met jou. Gef

Geef jou 15 kind voor die moslim strijd. Jou kind kan mooi kaaskop dood maak

Meer Marokkaan kan dan die vieste varkenskop van Holland verslaan.

Allah hakbar

Reageer
gravatar

Het voordeel van zo’n statenlid is dat hij goed verdient, niet hoeft te werken en bijna altijd thuis is.

Als de verliefdheid voorbij is wil hij naar de tweede kamer waar hij goed verdient en bijna nooit meer thuis is.

Ideaal toch!

Reageer
gravatar

Wilbert,

Gelul! Dat statenlid van jou zou goed verdienen, maar kan toch thuis geen tweede kamer betalen, zodat hij buitenshuis de kost moet gaan verdienen. Mij maak je niks wijs.

gravatar

Een statenlid verdient niet echt veel, het is slechts een part-time functie. Wil je als politicus veel verdienen, dan moet je wethouder voor de VVD worden in Roermond.

gravatar

Welke slimme vrouw wordt er in hemelsnaam uit eigen vrije wil verliefd op een statig provinciaaltje? Die hebben doorgaans geen cent te makken. Doe mij maar een wethouder. Uit Roermond of zo.

Reageer
gravatar

Voor mij is het een zeer herkenbaar dilemma. Mijn liefde gaat niet naar een Provinciale Statenlid maar naar een lid van de Tweede Kamer.

Lieve G. wat houd ik toch van je. Je kapsel, je vriendelijke gezicht, je warme stem en je intelligente uitspraken doet mijn hart smelten.

Honey Bunny de Behanger is zo lief geweest om een fotobehangetje van G. recht voor mijn Lazy Boy te plakken. Wat geniet ik ervan! En wanneer ik een date met F.F. Dimmen heb draagt hij een blonde pruik.

Corrie. xxx

Reageer
gravatar

Sweety Pie Dimmen, dank je voor het compliment dat ik een echte vent ben. Onze date was inderdaad kinky. Tijgerprint staat me goed. Vind je niet?

We moeten wel een stopwoord afspreken. Waarschijnlijk dacht je toen ik steeds effe dimmen gilde dat ik je naam noemde. Maar ik bedoelde dat je het wat rustiger aan moest doen. Je hebt me opengescheurd. Naughty boy!

Je Mohammed Rabbae taaltje tijdens het spel houden we erin, dat beviel me wel. Rakker!

Love you,

Corrie. xx

gravatar

Ik weet niet wat zo’n lieve, potige, blozende door en door Hollandse meid als Corrie ziet in die narcistische brulkikker van een Geert Wilders. Wat heeft zo’n macho-aansteller nou, dat ik haar niet zou kunnen bieden?

Lieve Corrie, vanavond zelfde tijd weer in de Hunsestraat bij Hollands Spoor?

gravatar

Daar sta je dan: ik ben al 16 jaar getrouw met een vrouw die ik over een maand 20 jaar ken. Ik ben nu bijna 4 jaar lid van de Provinciale Staten van Gelderland. En ik ben ook voor de tweede keer lijsttrekker. Mijn inzet: revolverende middelen (zie: http://www.michielscheffer.nl) dat houdt de boel wel in beweging. Kortom eerst trouwen en dan in alle staten.

Reageer
gravatar

Ja, D’66, dan zit je nog even veilig… zo kan ik het ook Michiel…

(hoewel, voor je het weet ben je gedeputeerde)

(revolverende middelen klinkt dat niet iets te daadkrachtig en concreet voor PS?)

gravatar

Geachte heer Scheffer,

Ik denk dat ik voor alle hardwerkende Nederlanders spreek als ik zeg dat uw partij van moslimknuffelaars en knoflookvretersteunes de reden is dat Nederland aan de rand van de afgrond staat. Uw lafhartige manier van campagne voeren bevestigt dit enkel. U lijsttrekker? Ik denk het niet Job!

Als u een partij wilt die echt aan u denkt en er wèl voor zorgt dat uw Turkse buurman uitgezet wordt, stem dan op de PVV.

“Minder marokkanen, minder gelul en minder D66!”

gravatar

Dankuwel heer Rabbae. We moeten streng optreden tegen dit soort ostracisten als Wilders. Hij is OVERDUIDELIJK uit op een burgeroorlog.

Als u zin heeft kunnen we misschien eens samen een kop thee drinken en een PVV-vlag verbranden.

PS: Heeft u zin om mij nog meer aandacht te geven? Schrijf u dan in voor mijn nieuwsbrief op http://michielscheffer.nl/?page_id=2429

Tabee stemvee!

gravatar

HUIZE ELBA BIEDT PERMANENTE OPLOSSINGEN

U gunt iemand de rust van een goede oude dag, ver van de verleidingen van het altijd maar participeren?
Genoeg bijgedragen is genoeg bijgedragen?

HUIZE ELBA biedt een veilige oplossing.

gravatar

Als je weet dat PSL’s, m/v, zich allen, hoe heimlijk ook, spiegelen aan dat ueber PSL van toen Adje onder ‘t Gras ( met diens fameuze ‘Grootse Daden Plan’ en ‘Wie, Wat, Waterschap’), dan zegt dat haast genoeg.

Reageer
gravatar

Verplichte preventieve euthenasie is de oplossing, iedereen die verliefd zou zijn op iemand van een Waterschap zou deze optie moeten hebben.

gravatar

Sander,

Statenleden verzuipen in papier. Althans dat beweren ze. Je zult begrijpen dat waterschapsleden dat anders doen.

gravatar

Beste Plien,
Dat begrijp ik, dat heeft te maken met het feit dat jan en alleman een zwem diploma mag maken en weggeven. Wat zorgt voor een slecht schoolzwemmen systeem. Helaas kunnen veel mensen bij de waterschappen dus niet eens zwemmen, dat is net als een leraar die niet kan leren! Of een fietsmaker die niet kan fietsen.
Of een PVV’er die wél iets weet van de politiek.

gravatar

En, wie weet wordt het nog wat met zijn carrière en beland ie in de landelijke politiek! Dan moet het wel een pracht-man zijn natuurlijk…

Je kunt zien of hij de gave heeft als:
– Hij belangrijke gesprekken met jou vaak in achterafplekjes wilt houden (in de achterkamer? op zolder? in de gang?)
– Een pakje boter wel heel makkelijk op zijn hoofd blijft liggen.

Reageer
gravatar

Zeg Speld. Wakker worden… Zo’n Provinciale Statenlid (m/v) wordt niet niet voor het leven gekozen. Voor je het weet is je partner directeur van een voormalig gemeentelijk vervoersbedrijf, een woningcorporatie, een hoge school of een zorgverzekering.

Over een paradigma shift gesproken.

Reageer
gravatar

Wel op een omhoog gevallen lid.

gravatar

Lieve Bant,

Dat kan. Ik kende eens zo’n lul uit Emmen die destijds in de provinciale staten van Limburg zat. Zo’n stijve hark, je kent dat soort wellicht wel. Op zo’n lid zou ik voor geen goudgeld meer willen vallen. Ze zijn mij te kwetsbaar. En zeg nou zelf, wat heb je aan een gebroken lid?

gravatar

Geile blonde meisje opgelet

Ikke lid geweest van kamer en wethouder. Als meisje willen moslima worden ikke kan neuki neuk doen met jou.

Ik Geef jou 15 kind voor die moslim strijd. Jou kind kan mooi kaaskop dood maak

Meer Marokkaan kan dan die vieste varkenskop van Holland verslaan.

Ikke heb veel vrijtijd dus veel neujki neuk doen zonder vieste gummi

gravatar

Geile blonde meisje opgelet

Ikke lid geweest van kamer en wethouder. Als meisje willen moslima worden ikke kan neuki neuk doen met jou.

Geef jou 15 kind voor die moslim strijd. Jou kind kan mooi kaaskop dood maak

Meer Marokkaan kan dan die vieste varkenskop van Holland verslaan.

Ikke heb veel vrijtijd dus veel neuki neuk doen zonder vieste gummi

Allah hakbar

gravatar

Wij heef nu voldoende duimpje op likes van jullie kaaskop gehad.

Gaan lekker weer door met varkenskop belaglijk make.

Allah hakbar alle Holland varkenskop, goed voor varkenskop zult.

Alle kaaskop stink en moet dimmen

gravatar

Nou Mo,

die duimpjes waren vast niet van kaaskoppen, maar eerder van jouw domme mocro-soortgenoten. Misschien dat Corrie van hiernaast nog voor jouw domme varkenskop-gezwets valt, maar wij zijn het toch echt wel zat. Het was eventjes aardig, maar er zijn grenzen (al weet niemand waar…..) Wegwezen dus jij, naar Syrië of een van die andere achterlijke landen, en laat ons stinkende kaaskoppen genieten van onze eigen Speld!

gravatar

Kennelijk heeft een duister figuur er behoefte aan om mijn naam, Rabbae, te misbruiken.

Uitlatingen op deze website, die niet de signatuur dragen Drs. M. Rabbae (let op de ‘punt’ achter mijn titel) zijn niet van mij afkomstig!

Ik heb de provider van speld.nl gesommeerd misbruik van mijn naam te staken.

Eerder heb ik met succes Wilders geblokkeerd zie:

https://www.facebook.com/mohamed.rabbae/posts/580897168645969

Dit bericht zal herhaald worden!, tot het misbruik is gestopt!