Voltallige beveiliging Mediapark vrijdag langs bij burgemeester Hilversum

Alle beveiligers zijn vanaf 13 uur op het stadhuis

Burgemeester Pieter Broertjes van Hilversum gaat vrijdag met de voltallige beveiliging van het Mediapark aan tafel zitten om te kijken hoe het park beter beveiligd kan worden. Alle 25 beveiligers zijn uitgenodigd op het stadhuis.

“We zijn donderdag door het oog van de naald gekropen,” aldus Broertjes “We gaan nu kijken naar waar we mogelijk instructies of procedures kunnen aanscherpen of verbeteren. Het is absoluut van belang dat kwaadwillenden geen moment de kans krijgen om ongezien het park binnen te komen.” De beveiligers komen om 13 uur met zijn allen aan op het stadhuis. De bijeenkomst duurt ongeveer tot 16 uur.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Klaasje,

De hoek in! Je weet wel waarom.

gravatar

Die kut van Plien een keer goed openrammen is ook een optie!

(Wel stofbril opzetten met veiligheidsglas)

gravatar

Jimmy,

Allereerst wil je niet in de buurt van Plien d’r kut komen! Daar zit geen stof in, ‘t is een sort zwart gat!

Daarnaast kan je stoppen Papagaai na te doen, hij is niet grappig dus jij helemaal niet!

Kijk maar uit, Mahommed Rabae is niet blij met jouw aanwezigheid!

gravatar

Ik was net van plan om op vrijdag 14 uur het stadshuis te overvallen (Speciaal vrij voor genomen). Weet iemand misschien een ander publiek doelwit wat niet zo goed beveiligd is op dat moment?

(Liefst in de buurt van Hilversum).

Reageer
gravatar

Die gekken bij het Muiderslot hebben de brug standaard omlaag, je loopt zo door.

Vanaf Hilversum volgt u de A1 richting Amsterdam, afrit Muiden. Succes!

gravatar

@PABROEKUIT ik zie op hun website dat ze vrijdag helaas gesloten zijn. Maar deze locatie is dan wel weer in het weekend geopend. Dan kan ik daar op zondag om 14:15 na het bezoek aan Oma wel langs. Hebben ze daar ook verwarde mannen korting? Ik bedoel ik ga geen 13,50 betalen, ik kom er tenslotte niet om de spullen te bekijken.

gravatar

Ze hebben zeker een VMK. U kunt bij de ingang eenvoudig aangeven hiervan gebruik te willen maken door enkele malen luidkeels “allahu akbar” te roepen. Hoe harder u roept hoe meer korting u krijgt.

gravatar

Bij onze zuiderburen is het nog een stukje erger. Het Paleis van Justitie in Brussel heeft 27 ingangen, waarvan sommigen door achterstallig onderhoud niet eens een slot hebben. Er verdwijnen wel eens wat dossiers (alles is nog op papier!), er wordt wel eens een brandje gesticht en een paar jaar geleden zijn een vrederechter (=rechter in het civiel recht) en een griffier tijdens een zitting vermoord. En dit is helaas geen satire.

gravatar

Hèhè, moesten jullie dat nou verklappen… nu weet elke verwarde Nederlandse man dat ie vrijdag eerst naar het gemeentehuis moet om binnen te komen bij het Mediapark.

Reageer
gravatar

Vraag me eigenlijk af …. Zou agent Bertus ook van de partij zijn?
Iets te kort dus, dit bericht. Niet alle info staat erin.

gravatar

Hoor net dat vrijdag tussen twaalf en vier de voltallige beveiliging van de kerncentrale bij Borssele het zeegat uit is voor een middagje vissen. Voor een beetje radicale terrorist wordt dat dus nog moeilijk kiezen…… Allahu Akbar!

Reageer
gravatar

Voor de programmering van het Journaal zal dit verder geen gevolgen hebben die dag.

“De veiligheid van onze nieuwslezers blijft, sinds de tragedie van afgelopen week, gewaarborgd door camera’s die constant op hun werkplek staan gericht.”

Of dit in strijd is met de privacy van de nieuwslezers laat de NOS nog onderzoeken. “Maar op dit moment nemen we geen enkel risico.” Aldus algemeen NOS-directeur Jan de Jong.

Reageer
gravatar

Hadden jullie stelletje politieke Lamstralen met jullie linkse NSB tronies al ruim voor de moord op Pim Fortuyn moeten doen. Een enkele reis naar Mauthausen voor jullie allemaal. Land-verraders. Uitschot.

Reageer
gravatar

Stelletje politieke Lamstralen, dat hadden jullie al ver voor de afschuwelijke moord op Pim Fortyun moeten doen. Met jullie leprose linkse NSB tronies.Een enkele reis naar concentratie-kamp Mauthausen. Daar moeten ze jullie in ranselen.Landverraders, In het Derde Rijk wisten ze wel raad met jullie uitshot en jullie doortrapte facilitaire handlangers.!!

Reageer
gravatar

Chapeau! Ik zie dat u landverraders inmiddels correct spelt. U heeft alleen het overbodige verbindingsstreepje verplaatst naar het woord concentratiekamp. Als goede Nederlander weet u toch zeker wel dat het hier de gewoonte is woorden zoveel mogelijk aaneen te schrijven?

gravatar

Beste Hugo Bretels,

U mag in uw handjes klappen dat het Derde Rijk van voorbijgaande aard was want daar zou iemand als Mengele wel raad weten met dyslectici als u! U krijgt het voor elkaar om zelfs de naam van uw bloedeigen Führer te bevlekken.

gravatar

ik vind dat oke zo krijg je ook 25 meningen en je zult zien dat de resultaten er naar zijn.
het nadeel van dit is dat het weer versluiert net zoals na pim fortiun en dat is jammer .
ik heb toen zeker 2 collega`s in elkaar zie zakken van wat ze gezien hadden en meegemaakt,
zelfs ruud de wild had het er moeilijk mee.
ik ben benieuwd wat ervoor resultaten er aan gedragenworden.

Reageer
gravatar

Beste Arie, Dat het weer versluiert is beslist niet okay, daar moet wat aan gedaan worden. Dat kan aan de opwarming liggen. Aan de andere kant, het kan ook aan het seizoen liggen, het is winter immers. Ook het tijdstip van de dag kan van invloed zijn: in de vroege ochtend en middag kan het soms misten.

gravatar

Er is nog even overwogen om tijdelijk Els Vader te vragen, maar dat bleek toch geen goed alternatief, wat weet een ouder van een atlete nu van besturen?

gravatar

Het lijkt mij handiger om mensen met een taakstraf tijdelijk in te zetten; kost minder dan inhuren.

gravatar

Om de moslims te pleasen is het misschien ook een tof idee wanneer burgemeester Pieter Broertjes ook de bedrijfsbrandweer van het Mediapark op vrijdag tussen één en vier uitnodigt.

De nieuwste trend bij de moslims is het levend cremeren van mensen.

Dat moet je natuurlijk als PvdA burgemeester respecteren.

Corrie.

Reageer
gravatar

Levend cremeren is een maatregel die in het westen vaak in een te vroeg stadium van de hand wordt gewezen. Zelfs een ip-ban komt vaker voor.

gravatar

Ik ben geen fan van levend cremeren, behalve als je een open haard hebt. Als Corrie van Hiernaast levend of al kapot zou worden gecremeerd zouden ik en haar familie dat van harte toejuichen.

gravatar

Corrie Moppie,

De batterijen voor je eitje, waar je om vroeg, liggen op het tafeltje naast je Lazy-Boy!

Maar tussen 1 en 4 lijkt me niet geschikt! Lunch begint bij het koprs om 13:00, gevolgd door korps-competitie klaverjassen! Daar kan niks tussen komen!

Dat je interesse toont in moslim-trends verbaasd me een beetje, maar maakt je ook aantrekkelijk! Je gaat lekker met je tijd mee, mop!

Wat zeg je ervan om Plien in je nieuwe openhaard te cremeren, dan neem ik het berenvel…

gravatar

Een eventuele papagaai kan ook gecremeerd!

Dikke kus!
L!

gravatar

Hoi Lieve de Behanger,

Plien in de open haard cremeren is niet mijn ding. Voor barbaarsheid moet je bij moslims en linkse lui met hun hypocriete zelfgenoegzame superioriteitsgevoel zijn. Wat een haat hebben die lui toch tegenover andersdenkenden!

Nog bedankt voor de batterijtjes, heb de hele tijd, tot de stroom op was, op de Lazy Boy aan je gedacht.

Je bent mijn Lieverd, Schat, Moppie, Liefje, Tijgertje, Knuffeltje, Kanjer, Stoeipoes, Duiveltje, Hartendiefje, Schattebout, Sweetie, Honey, Darling,…

gravatar

Hm, er zijn hier een stelletje rechtse gekkies met een linkse hobby ruimschoots door het oog van een klein naaldje gekropen. ‘s Spelds beveiling is een lachertje te noemen.

Gewoonlijk zorgt enige wrijving voor wat lubricatie, maar dat valt bij dit paartje nog te bezien.

Wil Jimmy wellicht zijn stofbril even uitlenen?